Głośniki do komputera z subwooferem - polecam je ponieważ sam wypróbowałem

anonymus.91

Wygadany
Reakcje/Polubienia
21
Kupiłem parę lat temu "Głośniki Komputerowe Media - Tech MT-3325 " i polecam je innym a problem jest w tym ,że są obecnie trudno dostępne .Nie wiem dlaczego producent ich nie produkuje mimo ,że były hitem w sklepach internetowych i sprzedawane w bardzo dużych ilościach .Udało mi się kupić tanio na Allegro w tamtym roku i mam jako zapasowe .Lubię mieć to co bardzo dobre niekiedy na zapas i gdyby coś się stało z nimi negatywnego . Miałem kiedyś inne głośniki i jakość dźwięku była słaba i zakłócenia ,stąd gdy oczarowałem się tymi głośnikami Media - Tech MT -3325 to postanowiłem kupić drugie . Głośniki 2.1 Media-Tech to doskonała jakość dźwięku w Twoim domu .Co istotne nie musisz podłączać do Subwoofera słuchawek tylko do portu pilota , który możesz przykleić obok klawiatury i również regulować głośność w porcie . Głośniki są ekranowane magnetycznie ,więc nie ma zakłóceń i szumów . Polecam do słuchania muzyki z komputera i do efektów dźwiękowych gier ale bardzo głośnej dyskoteki nie zrobisz nimi przy tolerancyjnych sąsiadach .
SPEAKERS SET 2.1 to stylowy zestaw 3-kanałowych głośników stereofonicznych, łączący w sobie to co najważniejsze - nowoczesne wzornictwo i precyzyjny dźwięk.

Zarówno subwoofer, jak i satelity mają niezwykle nowoczesną i ciekawą formę, co powoduje, znakomicie prezentuje się w każdym wnętrzu.

Zestaw został wyposażony w kablowy pilot sterowania, który nie tylko niezwykle ułatwia obsługę, ale umożliwia dodatkowo podłączenie słuchawek i mikrofonu.

Do zestawu można podłączyć PC, notebooka, odtwarzacze MP3/4, CD, DVD, konsolę do gier i czerpać radość ze słuchania muzyki, oglądania filmów lub uczestniczenia w growych potyczkach, a to wszystko za sprawą drewnianego subwoofera, który wytwarza czysty, głęboki bas.

SPEAKERS SET 2.1 - znakomity system audio i oryginalny design

OpisSpecyfikacja technicznaOpinieKoszt dostawydo góry
Rodzaj:Komputerowe, Zestawy
Łączność:Przewodowa
Moc wyjściowa:21W
System:2.1
Przeznaczenie:Muzyka, Filmy, Gaming
Regulatory:Regulacja poziomu głośności
Komunikacja bezprzewodowa:Nie
Złącza:3,5 mm minijack
Stacja dokująca:Nie
Pasma:40 ~ 20000 Hz
Kolor:Czarny
Wymiary:135x155x185 mm (gł. basowy), 70x95x185 mm (satelita)
Dodatkowe informacje:Regulator głośności
Kolumny ekranowane magnetycznie
Drewniana obudowa Subwoofera
Pilot kablowy
Gwarancja:24 miesiące (gwarancja producenta)
Specyfikacja techniczna:- 3-kanałowy zestaw głośników
- Głośnik basowy + 2 satelity
- Kolumny ekranowane magnetycznie
- RMS 21W
- Pasmo przenoszenia: 40 ~ 20000 Hz
- Pilot kablowy
- Regulator głośności
- Gniazda słuchawek i mikrofonu (przedłużacz)
- Drewniana obudowa głośnika basowego
Moc głośników:RMS 21W
Pasmo przenoszenia:40 Hz - 20000 Hz

Do góry