Galaxy Legend (android) za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45808
Miasto
Gdzieś w Polsce
Galaxy Legend

Command your forces to galactic conquest! Galaxy Legend is a space combat strategy game that has been waiting for a leader like yourself. Compete with thousands of players in a dynamic online battlefield and pursue the ultimate prize: victory!
In the year 2841, a new chapter in the story of humanity is beginning as we expand to the furthest stars in the universe. In a sci-fi landscape of mystery, intrigue, and opportunity, you'll take the reigns as Commander of a galactic outpost vying for power. It won't be easy though, you'll need to marshal all your forces and employ a variety of strategies to repel those who wish to eradicate you. Make no mistake: the threat of Space Pirates, enemy outposts, aliens, and the unknown looms before us. Your legend is waiting to be written, Commander.

Bonus
today you get 100,000 cubits, 200 credits, 500 tech points and two plans worth $20.00 for FREE!

tY8CzuunBYhMTvaQ7p_9HeqXlJLm7t7M-Xfm2lpSs_Jy-AVSybJA-xHCLSYg3kksAyUW=h310-rw
CmLgxBm6hsdDnrIkIa4HdCnFVnuvw8ndknJnEgbQbAlH-jXiTw2TpNidAxl3E7u9Ew=h310-rw

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66190
Galaxy Legend za darmo
Pobierz dzisiaj i uzyskaj specjalny bonusowy pakiet wart 22,8 dolarów!

W roku 2841, nowy rozdział w historii ,ludzkość zaczyna się rozszerzać do najdalszych gwiazd wszechświata.
To nie będzie łatwe, ale, musisz zebrać wszystkie swoje siły i wykorzystywać różne strategie w celu odparcia tych, którzy chcą wyeliminować ciebie.
sU8VgNk.jpg

yLz3qiQ.jpg

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Jakieś info odnośnie tego pakietu i/lub sposobu jego uzyskania. W sumie fajna gierka i można się trochę pobawić.

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66190
Conti napisał:
Jakieś info odnośnie tego pakietu i/lub sposobu jego uzyskania. W sumie fajna gierka i można się trochę pobawić.

Myślę,że chodzi o mikropłatności,które w części uzyskamy za darmo.
wszyscy, którzy osiągną 40 poziom podczas jego trwania dostaną zestaw nagród
W takiej grze oczywiście nie mogło zabraknąć mikropłatności. Mikropłatności to mimo wszystko trochę mało powiedziane, bowiem minimalna kwota, jaką możemy wydać w strefie VIP to 15,91 złotych, maksymalny pakiet kredytów kosztuje aż 318,86 złotych.

Trzeba uważać ,bo podobno ta gra wciąga i można wydać więcej kasy (tak piszą gracze w komentarzach).

Recenzja gry :

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Taaaa...
Wciąga, już wiem, bateria nie starczyła na 10 godzin ...... Ale gdzie to promo i bonusowy pakiet to niestety nie wiem. Wchodziłem wszędzie i oczywiście zakupić można wiele ..... ale żadnych darmowych pakietów, jedynie parę zniżek. Może chodziło o te zniżki.

A

Anonymous

Conti napisał:
Taaaa...
Wciąga, już wiem, bateria nie starczyła na 10 godzin ...... Ale gdzie to promo i bonusowy pakiet to niestety nie wiem. Wchodziłem wszędzie i oczywiście zakupić można wiele ..... ale żadnych darmowych pakietów, jedynie parę zniżek. Może chodziło o te zniżki.
Samą apkę możesz pobrać w sposób następujący:
01. Wchodzisz na poniższą stronę:

02. Wklejasz link do aplikacji, którą chcesz pobrać:

03. Klikasz w Generate Download Link i czekasz, aż pojawi się możliwość pobrania softu
04. Klikasz w zielony prostokąt z napisem Click here to download...
To wszystko.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Wpis Kamelki jest z 28 grudnia2013r.... Nic to, żadnych bonusów w dniu wczorajszym nie udało się uzyskać pomimo instalacji gry. Ale i tak można z przyjemnością popykać. Nie łapie tylko systemu walki, może nie ma żadnego ......

Apka jest za darmo dostępna, więc nie ma sensu jej zasysać. Płatności są w samej grze i to nie takie małe. PLN 15.91 - PLN 318.86

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66190
Nie patrz na datę wpisu Kamelki ,tylko na treść.

waldi napisał:
Myślę,że chodzi o mikropłatności,które w części uzyskamy za darmo.

wszyscy, którzy osiągną 40 poziom podczas jego trwania dostaną zestaw nagród
a tu jak grać (dobrej zabawy)

Do góry