Ponieważ Sticki Pasport nie działa w nowej aktualizacji Firefoxa,zainstalowałem Operę i szukam w dodatkach tłumacza tekstu.Proszę o podpowiedz gdzie go znajdę.
senior38 napisał:Ponieważ Sticki Pasport nie działa w nowej aktualizacji Firefoxa,zainstalowałem Operę i szukam w dodatkach tłumacza tekstu.Proszę o podpowiedz gdzie go znajdę.
Ja używam wersji 6,8 która jest tłumaczona i na niej własnie mam tą informację.K2o napisał:U mnie mnie po aktualizacji Firefoksa też wszystko działa poprawnie. Drażni mnie tylko, że Sticky nie jest przetłumaczony.
wersję 6,8 Sticky Password maszsenior38 napisał:Ja używam wersji 6,8 która jest tłumaczona i na niej własnie mam tą informację.K2o napisał:U mnie mnie po aktualizacji Firefoksa też wszystko działa poprawnie. Drażni mnie tylko, że Sticky nie jest przetłumaczony.
Tak taką wersję mam.Ircus napisał:wersję 6,8 Sticky Password maszsenior38 napisał:Ja używam wersji 6,8 która jest tłumaczona i na niej własnie mam tą informację.K2o napisał:U mnie mnie po aktualizacji Firefoksa też wszystko działa poprawnie. Drażni mnie tylko, że Sticky nie jest przetłumaczony.
K2o napisał:U mnie mnie po aktualizacji Firefoksa też wszystko działa poprawnie. Drażni mnie tylko, że Sticky nie jest przetłumaczony.
Ale będzie lepsza o nazwie Vivaldi na razie w fazie beta możesz wypróbowaćK2o napisał:Trochę szkoda, ale myślę, że jakoś się przyzwyczaję.![]()
K2o napisał:Na razie zostanę przy Sticki Pasword. Polubiłem ten program, a brak naszego języka nie jest aż tak wielkim problemem.