GG odwiedza linki z wiadomości użytkowników

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Od dawna twierdzę że rozpowszechnianie instalatora do tego programu powinno być ścigane z urzędu :szydera
a tak na poważnie to wszystko co było dobre w gg umarło wraz z wersją siódmą, przekombinowali z kolejnymi wersjami :kill
- na szczęście mamy alternatywę moją od dwóch lat niezmiennie jest AQQ spox
Dodam tylko że jak dla mnie to mogą sobie odwiedzać moje linki - dzisiaj wszyscy wszystkich szpiegują w celach marketingowych, czy militarnych :klawik. mi to "lot to" - ilu jest takich szpiegów o których się dowiadujemy po czasie? :gwizdek

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Dodam tylko że jak dla mnie to mogą sobie odwiedzać moje linki - dzisiaj wszyscy wszystkich szpiegują w celach marketingowych, czy militarnych :klawik. mi to "lot to" - ilu jest takich szpiegów o których się dowiadujemy po czasie? :gwizdek
Ale tych o których się dowiadujemy trzeba eliminować z kompka :bomba
Nie oni nas ale my ich :D
Ja to uczulony jestem na takie sprawy - wiadomo wszystkich " luk " nie da się wyeliminować na swoim kompku ale można bardzo ale to bardzo utrudnić zbieranie różnych prywatnych danych - niech nie maja za łatwo :klawik.
W Ameryce mawiają - mój dom to moja twierdza a ja mawiam - mój kompek to moja ( mała ) twierdza :gwizdek

Do góry