GiliSoft File Lock Pro - Konkurs

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
GiliSoft File Lock Pro to bogatsza wersja bardzo przydatnego narzędzie pozwalającego na zabezpieczenie hasłem określonego pliku, folderu, czy nawet całego dysku twardego. Wersja Pro, w porównaniu ze standardową wersją, umożliwia szyfrowanie chronionego pliku/folderu/dysku wykorzystując algorytm AES 256.

filebuantu.png

Przejrzysty i zarazem intuicyjny interfejs, sprawia że obsługa programu jest bardzo prosta i nie powinni mieć z nią problemu nawet mniej zaawansowani użytkownicy. Dodatkowo wszystko zostało ułatwione przez przyjazny kreator, który prowadzi nas krok po kroku. Dzięki aplikacji ograniczymy dostęp do poufnych danych dla niepowołanych osób. Program działa na partycjach w formacie FAT/NTFS/exFAT.

eef33ddfd0714dba3176a10982aca00a.png

Windows 2000/2003/XP/Vista/7/8/8.1 (32 bits & 64 bits)

opis - instalki.pl

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość
dzięki hojności firmy GiliSoft oficjalnego producenta GiliSoft File Lock Pro mam do rozdania 10 sztuk licencji na wersje Pro .

Zasady konkursu :

1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać GiliSoft File Lock Pro.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 10.03.2015

Competition rules:

1. Write a meaningful comment why you want to win GiliSoft File Lock Pro.
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 10.03.2015

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez random.org
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

Dane wymagane przez firme to adres e-mail

Data required by the company that the e-mail

strona produktu i sklepu - product page and shop

http://gilisoft.com/product-file-lock-pro.htm

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
almost all the exclusive features of this application is a common feature offered by similar applications but feature Encrypt Data & Portable Version is the most feature I want, because I often lend my external hard drive to my brother and my friends :)

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Chciałbym wygrać ten program ponieważ zależy mi na zabezpieczeniu swoich danych, niestety zawiodłem się na na programie z niedawnego konkursu cybersafe program posiadał dużą ilość błędów językowych i funkcjonalnych Może ten okaże sie lepszy od poprzednika chętnie sprawdzę działanie tego programu czy zabezpieczy mój komputer i pliki przed nieuprawnionym dostępem.

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Jest to najlepszy tego typu program.Polecam go każdemu kto chce zabezpieczyć swoje dane.Program pewny, prosty, estetyczna grafika.Chciałbym wygrać licencję.Jak wygram to natychmiast przetłumaczę go na język polski i wstawię na naszym forum.Obecuję.

A

Anonymous

Witam,wspaniały program,mam go zainstalowanego z promocji na laptopie,niestety bez możliwośći aktualizacji.Program dla mnie idealny,prosty,na hasło bez zawieszania sprawny.Oferuje zabezpieczenie pojedyńczych plików,całych folderów jak i także całego dysku.Przez te ponad 3 miesiące użytkowania nie sprawił mi zawodu działa bez zarzutu,śmiem twierdzić że to mój ulubiony soft :D .Bardzo chciałbym zdobyć klucz na Gilisoft'a FLP,dziękuje szeryfie.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56598
Witam...miałem ostatnio zainstalowany GiliSoft File Lock Pro ,ale musiałem przeinstalować system i niestety utraciłem go,
jako program do szyfrowania spełnia swoje zadanie i dlatego biorę udział w konkursie,jeszcze raz dzięki za konkurs...
.

Julian

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo dobra aplikacja, która zbiera co raz więcej pozytywnych opinii.
Program posiada przejrzysty interfejs i jest łatwy w obsłudze. Chętnie
skorzystam z możliwości wzięcia udziału w konkursie.

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chętnie wygrałbym licencję na ten program, kiedyś korzystałem z programów tej firmy i byłem bardzo zadowolony. Chciałbym zabezpieczyć moje pliki przed dostępem przez osoby niepowołane.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12798
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Dzięki Szeryfie za konkurs, jak dla mnie jeden z lepszych w Twoim wykonaniu. Zainteresowany jestem głównie jego możliwością szyfrowania danych na pamięciach przenośnych, które zdarza mi się nie raz gubić i szyfrowanie jest w tym przypadku koniecznością. Mam ten program w wersji bez aktualizacji i podmiana na taką wersję jest kusząca a w dodatku licencja lifetime też jest nie do pogardzenia. Dzięki i powodzenia dla pozostałych.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Podziękowania dla sheriffa za zdobycie licencji na konkurs i firmie
GiliSoft za ich podarowanie.
Chciałbym zabezpieczyć swoje dane przed innymi niepowołanymi osobami,więc ten program by był u mnie przydatny.
Przejrzysty interfejs, łatwa obsługa i licencja lifetime , przemawiają ,że warto spróbować szczęścia w zdobyciu tego softu.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Korzystałem z tego programu z promocji na SOS.
Niestety po zmianie dysku utraciłem tą możliwość.
To bardzo dobry i prosty w obsłudze program do zabezpieczania danych.
Dziękuję za konkurs sheriffie.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Podziękowania dla sheriffa za konkurs :ok i firmie GiliSoft za licencje. :dziękuję Przydałby mi się program do szyfrowania istniejących folderów za pomocą szyfrowania 256-bit AES. Tak żeby były niewidoczne nawet w trybie awaryjnym. Korzystałem kiedyś GiliSoft PrivateDisk. Pamiętam że byłem zadowolony... dopóki nie skończyła mi się licencja. :dziwak

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
1png_wnwrrww.png
:hi oto lista osób nagrodzonych :hura w konkursie co miały farta w losowaniu .Teraz czekam 24 h na potwierdzenie od was i dostarczenie mi wymaganych danych przez producenta programu - Gratuluje wygranym :ok :dziękuję

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dziękuję za wygraną. Stosowne potwierdzenie wyślę listem gończym. :jezyk

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Dziękuję za wygraną i gratuluję innym szczęściarzom :)

Do góry