Gwiazdy też przeciwko ACTA

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Wiele gwiazd protestuje przeciw ACTA. Jedną z nich jest Robert M - znany polski DJ. Na jego funpage'u udostępnił link do darmowego download'u swojego najnowszego albumu "One Love".
Mój ostatni album "One Love" daję Wam za free. Mam do tego prawo a jak mnie ACTA zamknie do puchy to wpadnijcie na widzenie ;-) Udostępniajcie i wrzucajcie to na swoje tablice oraz wszędzie gdzie się da i rzecz jasna macie go legalnie ( ale nie wedle ACTA ) Ten ruch to mój SPRZECIW co do ACTA niech i będzie Waszym !
Skopiowano z

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Album można ściągnąć tutaj:

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
No proszę , może pojawią się i inne gwiazdy , które będą przeciw !
A muza Roberta świetna .
:klawik.

A

Anonymous

robert m :scratch coś kiedyś słyszałem o takim że podwędza czyjeś kawałki, coś tam dodaje i wypuszcza jako swoje :sarkazm To nie dziwota że protestuje :szydera :dziwak

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1

Tutaj jest troszkę więcej gwiazd, które są przeciwko. Między innymi Doniu, Soków, Liroy i Duże Pe, ale chyba nie dają muzy za free :p

A

Anonymous

Bardzo dobrze, że gwiazdy też się przyłączają, może dzięki temu rząd bardziej zwróci uwagę na to co mówią ludzie... ( chociaż i tak wiadomo, że rząd ma nas, "szaraczków" głęboko w zadku )

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Dobry czas by wypromować kapele za darmoche że jestem za a nawet przeciw :p

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Na razie jeszcze można ściągać muzę i filmy, mieści się to w użytku prywatnym czy jakoś tak. Można o tym było poczytać w KŚ. Jednak po podpisaniu to już chyba nie będzie można... :(

Borzuck

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
marsellus napisał:
robert m :scratch coś kiedyś słyszałem o takim że podwędza czyjeś kawałki, coś tam dodaje i wypuszcza jako swoje :sarkazm To nie dziwota że protestuje :szydera :dziwak

Właśnie przez takie "coś kiedyś słyszałem", idą ploty. Tak nie było, dawno wyjaśnione, wystarczy znaleźć i poczytać. A rzucił to konkurencyjny wydawca żeby narobić mu gówna i wyszło jak wyszło... Jeśli się nie wie to się nie pisze.

A

Anonymous

marsellus napisał:
Marsellus-to powinniśmy go lubić-wszak każdemu zdarzyło się coś podwędzić tu i tam :szydera

A

Anonymous

Borzuck napisał:
Właśnie przez takie "coś kiedyś słyszałem", idą ploty. Tak nie było, dawno wyjaśnione, wystarczy znaleźć i poczytać. A rzucił to konkurencyjny wydawca żeby narobić mu gówna i wyszło jak wyszło... Jeśli się nie wie to się nie pisze.
Czy tak było czy nie, to tylko on wie :jezyk

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Prawdopodobnie P.Marszałek miała hasło admin

A

Anonymous

A propos hasła admin, jak dowiedziałam się jakie hasło miał premier to myślałam, że źle przeczytałam i kilka razy czytałam to samo nie wiem jak w ogóle można nie zmienić standardowego hasła, a jeszcze jeżeli chodzi o strony rządowe to w ogóle jestem w wielkim szoku :scratch, a informatycy z tego co czytałam są wielce zaskoczeni, swoją drogą, to mają świetnych informatyków, pogratulować :sarkazm

Do góry