HDDVD - odtwarzanie /problem/

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Witam
czy znacie może jakiś odtwarzacz co odtworzy HDDVD / na dysku/ razem z menu, próbowałem powerdvd ,nero i nic
jedynie vlc to ruszył,ale brak menu
pozdrawiam

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
BlazeDVD 6.1.1.8
BlazeDVD 6 to darmowy odtwarzacz płyt DVD, który pozwala oglądać filmy zapisane na nośnikach DVD, HD-DVD, VCD i SVCD, jak również plikach zakodowanych w formatach MPG, VOB, AC3, ASF, M1V, M2V, MOV, QT, AVI, WMV, DAT, VRO, WAV, MID, WM, WMA, MP2, MP3, RMI, RM, RMVB, MOV, QT, SWF, OGM i innych.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
vonz napisał:
BlazeDVD 6.1.1.8
BlazeDVD 6 to darmowy odtwarzacz płyt DVD, który pozwala oglądać filmy zapisane na nośnikach DVD, HD-DVD, VCD i SVCD, jak również plikach zakodowanych w formatach MPG, VOB, AC3, ASF, M1V, M2V, MOV, QT, AVI, WMV, DAT, VRO, WAV, MID, WM, WMA, MP2, MP3, RMI, RM, RMVB, MOV, QT, SWF, OGM i innych.

albo ja nie umiem, ale on nie rusza ani HDDVD ani blu-ray , dla jasności ten HDDVD mam dysku komputera

Olu mam powerdvd 13 i nic :(
jak zaznaczę np. folder z blu-ray , start w powerdvd jest aktywny, a zaznaczając ten hddvd start jest nie aktywny czyli nie ruszy go

A

Anonymous

Podobno starsza wersja PowerDVD sobie radzi, jest to PowerDVD 7.3 Ultra, przynajmniej tak piszą w wielu miejscach, nie wiem czy jest to prawda bo nie sprawdzałam

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
też tak słyszałem, dziwne ,że mając 13 nie ruszę tego a to nowszy model :)
nie mam zamiaru kupować wcześniejszych wersji , a po drugie na forum cyberlinka pisało ,że jest wycofany
a piracić oj nie
ps
chyba będzie trzeba się poddać temu HDDVD ?

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Ola napisał:
Nie musisz piracić, dalej można pobrać wersję trial dziewiątki

Nie można się tak szybko poddawać, trzeba szukać rozwiązania :)
no tak ,ale trial minie i co dalej ?? a po drugie byłby chyba konflikt z powerdvd13

Elvis_JXL napisał:
@andyxa
Wypróbuj Light Alloy
wersja instalacyjna:

portable:

lub PotPlayer

próbowałem i odtwarza tak samo jak vlc , czyli brak menu ,

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Możesz spróbować jeszcze Leawo Blu-ray Player. Jest promocja na niego teraz. Całkiem fajny odtwarzacz i po polsku.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Elvis_JXL napisał:
Możesz spróbować jeszcze Leawo Blu-ray Player. Jest promocja na niego teraz. Całkiem fajny odtwarzacz i po polsku.

dzięki za chęci, ale ten to nie ruszy odtwarzania bez płytki, z dysku mówi be

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Jak nic tego nie rusza a to problem wydaje sie być w pliku ,który masz na dysku/jak zrozumiałem/

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
no tak to HDDVD mam na dysku /konkretnie zewnętrzny/ rusza go tylko vlc, potplayer ale jak pisałem - brak menu
myślę jeszcze nad TotalMedia Theatre, ale nie chcę za bardzo dużo instalować ,dopiero co był format
mam tylko ten 1 HDDVD także może to odpuszczę ,bo przerobić tego na co innego chyba nie da rady, a nie wiem też czy bym dał radę

Do góry