d0r0t@
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 42
Używam wyszukiwania w pasku nawigacji i słów kluczowych. Kiedyś wystarczyło wpisać słowo kluczowe i po spacji szukane hasło, a po wciśnięciu Enter przechodziło do wyników wyszukiwania na wybranej stronie. Jakiś czas temu to zmienili i teraz po wpisaniu słowa kluczowego jeszcze trzeba z rozwijanej listy podpowiedzi wybrać wyszukiwarkę. Czy w Chrome jest tak samo, czy to tylko w Slimjet takie "udogodnienie" wymyślili? Dla mnie to bardzo uciążliwe, bo często zaznaczałam sobie na str. szukane hasło, przeciągałam do paska nawigacji i dodawałam przed nim słowo kluczowe. Teraz się tak zrobić nie da; trzeba skopiować szukane hasło, wpisać w pasku słowo kluczowe, wybrać wyszukiwarkę z listy podpowiedzi i wkleić szukane hasło. To dużo więcej klikania
I jak w ogóle pozbyć się podpowiedzi wyszukiwania? W ustawieniach można jedynie zmienić liczbę podpowiedzi na min. 5. Co zrobić, aby w ogóle ich nie mieć? Kojarzę, że już kiedyś próbowałam się ich pozbyć, ale bezskutecznie. Może coś się od tego czasu zmieniło?
I jak w ogóle pozbyć się podpowiedzi wyszukiwania? W ustawieniach można jedynie zmienić liczbę podpowiedzi na min. 5. Co zrobić, aby w ogóle ich nie mieć? Kojarzę, że już kiedyś próbowałam się ich pozbyć, ale bezskutecznie. Może coś się od tego czasu zmieniło?
Ostatnia edycja: