Czy takim lekkim monitorem można nazwać "Tryb zaufane aplikacje" w KIS 2015?Hornet napisał:Chłopcy-tyle razy pisałem : testy antyvirków na paczkach skończyły się i już nie wrócą.Tak samo jak zapraszanie wylaszczonej panny do parku (sorki za dygresję).
W dobie cryptolokerów ochrona AV to na dwoje babka wróżyła : uda się albo nie.
Instalować lekkie monitory systemu (do koloru do wyboru) dawać suwak na High i gitara.
Tak...ale to tylko jeden z modułów zaimplementowanych do tej kobyły...a jeśli nie widać różnicy to po co przepłacać (skrót myślowywaderr73 napisał:Czy takim lekkim monitorem można nazwać "Tryb zaufane aplikacje" w KIS 2015?
Jeszcze nie testowałem.
wojtek758 napisał:Z crypto nie bylo problemow. Kazdy Av go wylapal. Gorzej po uruchomieniu crypto.. kasper z plytki przy rozruchu zalatwil sprawe. Za drugim razem format .. taki los "testera"![]()
Wojtuś a co z tymi crypto których nie ma jeszcze w bazie danych AV ??wojtek758 napisał:Z crypto nie bylo problemow. Kazdy Av go wylapal.
Ja wiemHornet napisał:Wojtuś a co z tymi crypto których nie ma jeszcze w bazie danych AV ??wojtek758 napisał:Z crypto nie bylo problemow. Kazdy Av go wylapal.