Czy dobrze rozumiem, że od naprawy głośniki nie działają ?? Jeśli tak to skuteczna była naprawa ......około miesiąca temu w serwisie był naprawiany mój laptop, tzn wtyczka wejście do gniazda, potem instalowałam program, aczkolwiek również czyściłam go. Wczoraj ściągnełam wtyczkę co admian oxy w poście napisał i nic, słuchawki kablowe działają , ale głośniki laptopa odmówiły posłuszeństwa, mało tego po naprawie głośnik miałam wyciszony. W ustawienaich głośników niby jest ok,
są zaptaszkowane, nie wiem czy od naprawy, bo rzadko używam, a przy włączeniu win wkurza mnie ten dźwięk, dlatego głośnik wyciszałam, przywrócenie systemu też nic nie dałoConti napisał:* W "dźwięku" jest zakładka odtwarzanie i tam powinny być zaptaszkowane na zielono "głośniki", jak wejdziesz we właściwości głośników to są tam różne ustawienia - dość dobrze opisane, poziom dźwięku na maksa, zezwalanie na użycie urządzenia itp.
* panel sterowników to już inna inszość, ustawienia zależą od karty dżwiękowej i sterowników, więc nie ma prostej pomocy "w ciemno"