13manchester
Wygadany
- Reakcje/Polubienia
- 0
Chyba nikt nie jest aż tak naiwny, aby oddawać ten gniot antydemokratyczny w ręce tych łapówkarskich
pedryli, podpisane a teraz gra na zwłokę, licząc że ludzie to idioci i łykną ten propagandowy chłam serwowany
przez trolla alias prime minister
Prawo inicjatywy ustawodawczej przysługuje: Senatowi,Prezydentowi RP,Radzie Ministrów, posłom (15 posłów lub stałą komisja sejmowa),
ORAZ NAM, jeszcze dwa lata temu, o ile mnie pamięć nie myli potrzebnych
było tylko 100 tysięcy głosów, w tej chwili dzięki tym skutwiałym trollllom, pierdzącym w stołek za naszą kasę
potrzeba 500 tysięcy głosów.
a nie dla zalogowanych niżej
or
pedryli, podpisane a teraz gra na zwłokę, licząc że ludzie to idioci i łykną ten propagandowy chłam serwowany
przez trolla alias prime minister
Prawo inicjatywy ustawodawczej przysługuje: Senatowi,Prezydentowi RP,Radzie Ministrów, posłom (15 posłów lub stałą komisja sejmowa),
ORAZ NAM, jeszcze dwa lata temu, o ile mnie pamięć nie myli potrzebnych
było tylko 100 tysięcy głosów, w tej chwili dzięki tym skutwiałym trollllom, pierdzącym w stołek za naszą kasę
potrzeba 500 tysięcy głosów.
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
or
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Nie dość,że dziad cały czas oszukuje naród to jeszcze zadłużył kraj na 300 miliardów pln.A jakoś nie widzę pozytywnych efektów tych monstrualnych pożyczek u przeciętnych obywateli czyli 95% społeczeństwa 
Jest to najprostrza droga abyśmy znienawidzili własny kraj i swój naród. To jest tylko przekaz płynący zewsząd. Kto to jest "oni"- cała zgraja polonofobów którzy siedzą wszędzie: w rządzie, kościele, w koszernych mediach itp.
)są poprostu w tym czasie przy korycie, jak byliby inni byłoby tak samo- zastąpienie jednych złodziei innymi złodziejami nic nie da- jak mawiał klasyk (na którego również bym nie postawił
rozumiem gdyby każdy miał w Polsce na rękę powiedzmy-8 000 pln. wtedy **** z Tuskiem niech se rządzi do końca świata.Ale tak ? Zarabiają po 2 000 i klepią biedę a masowo na ulice nie wychodzą. I gdzie tu jest "mądrość naszego społeczeństwa" ??