Instalacja dodatków dla Chromium / Slimjet

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Postanowiłem wypróbować tego reklamowanego przez Was Chłopcy odrzutowca - Slimjeta. :guma
Tylko jedno pytanko...jak dodawać rozszerzenia do Slimjeta...chcę zapakować uBlocka ze strony gorhilla i za cholerę nie wiem jak to zrobić, bo na stronie sklepu jest stara wersja. :scratch

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Re: Instalacja dodatków dla Chromium

Hej, u mnie bangla bez problemu.
Więcej narzędzi -> Rozszerzenia -> Pobierz więcej rozszerzeń (
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
) -> w oknie "Szukaj w sklepie" dałem uBlock Origin i wybrałem wersję "gorhill" - powinno hulać. Wersja 1.2.0 z 10 października.

A

Anonymous

Bizon napisał:
Postanowiłem wypróbować tego reklamowanego przez Was Chłopcy odrzutowca - Slimjeta. :guma
Raczej sie nie zawiedziesz... sam miałem kilka podejść do Chrome ale zawsze nie chodziło to tak jak chciałem
próbowałem Opery , jednak zawsze Firefox chodził u mnie lepiej, sytuacja zmieniła się po instalacji Slimjet (a śledziłem jej rozwój i korzystałem z tej przeglądarki jeszcze w fazie "beta")
cholernie polecam ją wszystkim którzy korzystają z Chrome lub innych tym podobnych, różnica w komforcie przeglądania stron jest naprawdę odczuwalna :ok Liska z którego zawsze korzystałem ,Slimjet bezlitośnie zdeklasował :zawsty
dla tego ff u mnie ostatnio wyleciał , i nawet trochę za nim nie tęsknie :hippie

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas

No właśnie to stara wersja a teraz jest 1.2.1 a zaraz wchodzi 1.3.0 i jak ze strony gorhilla zapakować tę instalkę w zip-ie? :scratch

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas

MMGGQeQ.jpg

Ale jak do diaska?! :ireful
Rozpakowałem zip-a, zmieniłem nazwę i co dalej?

I jeszcze jedno...nie mogę dodać Slimjeta jako domyślną przeglądarkę...Win 10 w ogóle go nie pokazuje w Ustawieniach.

A

Anonymous

da się , sam mam 10 tke i Slim jest domyślną
co do uBlock to zrób tak jak ja
jak już zmieniłeś nazwę to skopiuj ten cały folder i wrzuć do katalogu z zainstalowana przeglądarką :guma
następnie kliknij na "wczytaj rozszerzenie bez pakietu..." wybierz folder wcześniej skopiowany do katalogu przeglądarki i po zaznaczeniu zainstaluje Ci się bez problemu
OnBVyaD.png

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas

Dobra, jest. :piwko

Teraz w Sandboxie nie mogę odpalić Slima. :co jest?

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas

Poszło...problem tkwił w O&O ShutUp10...on blokował.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

jorn napisał:
jak już zmieniłeś nazwę to skopiuj ten cały folder i wrzuć do katalogu z zainstalowana przeglądarką :guma
następnie kliknij na "wczytaj rozszerzenie bez pakietu..." wybierz folder wcześniej skopiowany do katalogu przeglądarki i po zaznaczeniu zainstaluje Ci się bez problemu
OnBVyaD.png

Mam pytanie a kiedy pojawią się kolejne nowe wersje to jak uaktualnić ? , wywalić ten folder z katalogu z zainstalowaną przeglądarką i ponownie robić wszystko na nowo ? .Można mnie oświecić, pytam na przyszłość bo wszystko zrobiłem według instrukcji i mam już nową wersję 1.3.0 , zastanawiam się jak będzie kiedy pojawią się kolejne wersje , samo raczej się nie zaktualizuje ?

A

Anonymous

Tadek59 napisał:
jorn napisał:
OnBVyaD.png

Mam pytanie a kiedy pojawią się kolejne nowe wersje to jak uaktualnić ? , wywalić ten folder z katalogu z zainstalowaną przeglądarką i ponownie robić wszystko na nowo ? .Można mnie oświecić, pytam na przyszłość bo wszystko zrobiłem według instrukcji i mam już nową wersję 1.3.0 , zastanawiam się jak będzie kiedy pojawią się kolejne wersje , samo raczej się nie zaktualizuje ?
podmień folder
i ponownie zainstaluj ... taka niestety zabawa z wersjami których nie ma jeszcze w Chrome Web Store

Do góry