Instalacja Nortona IS 2012 PROMO.

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Czy jak mam jeszcze ważną licencje na powyższy program i posiadam kilka instalek promocyjnych na 90 dni, to czy mam zainstalować wersje promo na posiadaną licencje, która mi się skończy, czy odinstalować całkowicie i dopiero w tedy wgrać promo?

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Instalki promocyjne maja juz wbudowane klucze wiec jesli masz zainstalowanego NIS to poczekaj az ci sie skonczy licka lub odinstaluj go i zainstaluj wersje promo.

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
zainstaluj na maszynie wirtualniej - tak zdobędziesz klucz do posiadanej juz instalki

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30010
Miasto
Trololololo
Jeden z użytkowników robi tak
swiety606 dnia 08.09.11

Jeżeli mieliście już zainstalowaną wersję np. NIS 2011, to jest następujący trik. Instalujecie sobie jakiś program do wirtualizacji ( Oracle VM VirtualBox lub VMware Workstation ), a w nim nagrywacie sobie Windows 7, w którym instalujecie wersję NIS 2011 na 90 dni. Kończy wam się licencja ponownie postępujecie tak jak wcześniej pisałem. Ja mam w ten sposób licencję dożywotnią. Zapomniałem wspomnieć, żeby mięć konta w Nortonie to musicie sobie zakładać niby konto na mailinator.com. Wygląda to tak np. cegla@mailinator.com

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Trochę z tym roboty. Za każdym razem tworzyć "podloże wirtualne", instalować win7 i nis -> 1-2 godziny.
Poza tym to trzeba triala win7 ściągnąć, ale w sumie jak nie znajdę to trzeba będzie coś pomyśleć o tym, poza tym niby tylko 1x na 3 m-ce.

Do góry