- Reakcje/Polubienia
- 56075
Ponieważ ciągle ktoś ma problem z zarejestrowaniem programów IObit ze względu na region to zdecydowałem się założyć ten wątek. Można tu umieszczać rozpakowane instalatory lub wersje portable które regionu nie sprawdzają. Wystarczy wpisać/wkleić klucz z promocji.
Aby najprościej samemu ominąć ograniczenie regionalne to należy rozpakować instalator np. za pomocą
A tu na początek dwa programy w wersji Portable:
W miarę możliwości i czasu postaram się uzupełniać ale zachęcam innych
Aktualizacja:
Po kilku testach okazuje się, że aby aktywować licencję trzeba zmienić „Ustawienia regionalne systemu” na angielski (innych języków nie próbowałem). System w angielskiej wersji językowej ma to ustawione standardowo.
Aby najprościej samemu ominąć ograniczenie regionalne to należy rozpakować instalator np. za pomocą
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
. Z wypakowanego katalogu usuwamy folder "Dodatkowe pliki", zmieniamy jego nazwę np. na "IObit Driver Booster PRO" i przenosimy np. do "D:\Program Files Portable\". W przeciwieństwie do wersji Portable rozpakowana wersja instalatora tworzy sobie trochę katalogów i wpisów w rejestrze, więc przy pierwszym uruchomieniu zalecałbym monitoring jakimś unistallerem aby w przyszłości łatwo usunąć pozostałości.A tu na początek dwa programy w wersji Portable:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
W miarę możliwości i czasu postaram się uzupełniać ale zachęcam innych
Aktualizacja:
Po kilku testach okazuje się, że aby aktywować licencję trzeba zmienić „Ustawienia regionalne systemu” na angielski (innych języków nie próbowałem). System w angielskiej wersji językowej ma to ustawione standardowo.
Ostatnia edycja: