Jak odinstalować Zemana antilogger

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Witam mam problem z odinstalowaniem Zemany system Win7.64 otóż systemowy deinstalator go nie widzi soft organizer też nawet wgrałem Revo i nic to nie dało też go nie widzi ,jedyny który go widzi to Ccleaner ale wyświetle że nie ma ścieżki dostepu ,a Zemana jest zainstalowana w programx86,może ktoś miał już podobny problem i wie co zaradzić

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12340
Miasto
Somewhere over the rainbow.
A czy w Program Files w folderze Zemany masz plik "uninstall"? Jeśli tak to spróbuj przez niego odinstalować.

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
77
Miasto
starogard gdanski
Jeśli masz Revo to zaznacz myszką folder gdzie jest zainstalowana Zemana i prawym przyciskiem myszy otwierasz menu kontekstowe czy jakoś tak i tam powinno być -odinstaluj przez Revo

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Też to sprawdzałem i nie ma takiego pliku "uninstall"

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Najechałem myszką i prawym ale nic takiego sie nie pokazało -odinstaluj przez Revo

marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
45
Miasto
Ostrołęka
Kilka dni temu miałem to samo, chciałem usunąć Zemana i nic go nie widziało. Znalazłem coś takiego:
-wchodzisz w menadżer urządzeń
-następnie widok - zaznaczasz pokaż ukryte urządzenia
-odinstaluj sterownik loger lub anti loger, nie pamiętam nazwy ;)

i po wszystkim...możesz ręcznie skasować pozostałości w Programy Files...

mam nadzieję, że pomogłem ;)

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
marek7001 jedyne co znalazłem w menadżer urządzeń to AntiLog32 ale nie jestem pewny czy to to

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12340
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Weź ręcznie skasuje cały folder Zemany, później przeczyść rejestr i po problemie.

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Problem leży w tym że wszystkie te unistalery wołają o plik setup,msi a takiego w folderze Zemany nie ma

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Tak wiec Panowie Koledzy ogłaszam zwyciestwo nad bardzo chytrym i przebiegłym przeciwnikiem a oto lista tych którzy próbowali pokonać Zemane są to Ccleaner,Totaluninnstal,Soft organizer,IObitUninstaler zwycieżył i pokonał drania jest IObit program zagości u mnie na dłużej, dziekuje wszystkim kolegom za pomoc

Do góry