Chyba lepiej zainstalować Shark 007 Codecs i mieć święty spokój, mam i nie wiem co to jest nie otwarty natychmiast film każdego rodzaju, wszystko działa od razu i na stałe, raz (na początku-po instalacji ustawiasz swoje parametry bo codec automatycznie sam sie dopasowuje, więc nie trzeba nic właściwe robić) i masz święty spokój, aktualizuje się sam, ale ja mam u siebie starszą już wersję przed Advanced i jak wyżej napisałem- wszystko ok.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.