Wyskakuje mi takie coś j/w.Co mam zrobić aby usunąć problem.Prawdopodobnie coś zostało w rejestrze po odinstalowaniu antyvirusa MCAFEE.Co usunąc z rejestru aby nie sknocić.Proszę o porady.Mam win 7 64.
Oj Wojtek, to ja też wiem, szukam bardziej inteligentnego rozwiązania.Po co ma coś tam w tle się dziać.To musi być dla informatyka proste i właściwe rozwiązanie i takiego oczekuję.
pozdrawiam
Przede wszystkim oczyścić rejestr, bo nawet w tym komunikacie nie podano ani rozszerzenia pliku ani jego nazwy.Są to jakieś puste skojarzenia, których można się pozbyć czyszcząc rejestr nawet zwykłym CCleanerem , a najlepiej programem AdwCleaner.
rozszerzenie: *.url (oznacza skrót internetowy) powinno być skojarzone z domyślną przeglądarką internetową. Rozwiązanie problemu powinno być proste. Skopiuj do notatnika te dane:
Pamietasz, napisalem "Pozwolic na niemonitorowanie tego procesu" ... Za co ten proces odpowiada wiadomo (google) pytanie brzmi, jaki program ten proces uruchamia. Na 99% jest to zwiazane z proba nawiazania polaczenia z serverem update sterownika dzwieku. Wywalic z autostartu (jak jest)
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.