Jak to usunąć?

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Witam. Mam problem z odinstalowaniem Fify 12 Demo. W panelu sterowania na liście zainstalowanych programów nie ma jej. Próbowałem Revo Uninstallerem i innymi programami, które nie widzą aplikacji na liście. Co mam zrobić? Proszę o pomoc.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
A próbowałeś w folderze z grą odinstalować?? Jest plik deinstalacyjny " uninstall" np?

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Czekaj, znalazłem na necie ten sam problem jaki Ty masz razem z odpowiedzią:

Usuń folder z zainstalowaną FIFA12 i wykonaj taki wpis do rejestru

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Spróbuj tego.

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Zanim przeczytałem twój post, to usunąłem katalog z grą i wszystkie związane z nim klucze w rejestrze? Czy mam jeszcze utworzyć ten klucz?

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Wszystkie wpisy w rejestrze usunąłeś? Zobacz w autoruns czy w zakładce driver i service nie działają jakieś sterowniki, usługi. Jeśli tak nie wywaliłeś wszystkiego .
Przeczyść jeszcze rejestr Ccleanerem /JV16 Power Tools czy co tam używasz + programem do czyszczenia zbędnych śmieci z dysku np. Aulogisc BoostSpeed- kompleksowe narzędzie.

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Usunąłem tylko, te dotyczące Fify 12 Demo. Wszystko chodzi ok. Przeskanuje tylko jakimś programem i będzie git.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28861
Miasto
Trololololo
Ja na twoim miejscu zainstalował bym to demo jeszcze raz używając jakiegoś programu z monitorem instalacji i po poprawnym zainstalowaniu usunął gierkę oczywiście za pomocą tego uninstallera który monitorował instalację.Comodo uninstall Manager jest darmowy i ma taki monitor, no chyba że masz revo Pro lub Full Uninstall.

A

Anonymous

Ja na Twoim miejscu usunąłbym wszystko unlockerem, a potem przejechał ccleanerem. Pewnie śladu nie będzie :)

Do góry