Jak wykonać kopię zapasową poczty elektronicznej

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Witam wszystkich. czy wiecie jak wykonać kopię poczty? nie chodzi mi o program który pobiera wiadomości a one znikają z konta :nea (interia.pl bo tam mam założoną pocztę) chodzi mi o program który tylko skopiuje wiadomości wraz załącznikami na dysk a potem w razie awarii je przywróci

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30538
Miasto
Trololololo
Zainteresuj się tym bezpłatnym programem

MailStore Home - to bezpłatne oprogramowanie przeznaczone do archiwizacji ( tworzenia kopii ) poczty elektronicznej ( wiadomości e – mail ). Aplikacja MailStore przechowuje wszystkie cenne wiadomości w bezpiecznym miejscu ( dysk twardy, pamięci przenośne czy płyty CD/DVD ). Program pozwala na szybkie przeszukiwanie treści, eksportowanie wiadomości e – mail oraz tworzenie kopii ( backup ) :D

MailStore Home obsługuje większość popularnych klientów poczty e-mail a także dowolne konta POP/IMAP. Dodatkowo program został wyposażony w moduł umożliwiający nagranie przygotowanej kopii na płytę CD / DVD bezpośrednio z poziomu programu.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Miłego :francuz

9jkxcDU533

Wygadany
Reakcje/Polubienia
4
Cetus napisał:
Witam wszystkich. czy wiecie jak wykonać kopię poczty? nie chodzi mi o program który pobiera wiadomości a one znikają z konta :nea (interia.pl bo tam mam założoną pocztę) chodzi mi o program który tylko skopiuje wiadomości wraz załącznikami na dysk a potem w razie awarii je przywróci
Ja używam darmowy Draco Organizer 3.10,program monitoruje na bieżąco pocztę oraz posiada opcję tworzenia kopii zapasowej w ZIP-ie.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry