Nie mogę uruchomić SecurityKiss, wyskakuje mi taki komunikat. Jak rozwiązać problem?

tofana napisał:Robiłam restart, nawet odinstalowałam, restartowałam i instalowałam i nadal to samo
OXYGEN THIEF napisał:ok to kliknij go tak jak się uruchamia i sprawdź czy procesy są od niego, a to się stało tak nagle czy dopiero zainstalowałaś ten soft ??
Miałem to samo (zdarzyło mi się to jakieś dwa razy ) i pomógł restart ale nie programu , tylko komputera , po ponownym uruchomieniu komputera mogłem włączyć i wyłączyć program
tofana napisał:OXYGEN THIEF napisał:ok to kliknij go tak jak się uruchamia i sprawdź czy procesy są od niego, a to się stało tak nagle czy dopiero zainstalowałaś ten soft ??
Stało się nagle. Instalowałam dwa dni temu Windowsa, potem SK, wszystko było OK wczoraj, dziś miałam ten komunikat.
Miałem to samo (zdarzyło mi się to jakieś dwa razy ) i pomógł restart ale nie programu , tylko komputera , po ponownym uruchomieniu komputera mogłem włączyć i wyłączyć program
U mnie restart kompa nie pomógł.
wiesz gdybyś wiedziała dokładnie to było by klawo, czyli program działał ok i nagle coś pstrykło tak ?? a czy po tym instalowałaś coś jeszcze ?? może jakieś aktualizacje czy inne programy ??tofana napisał:OXYGEN THIEF napisał:ok to kliknij go tak jak się uruchamia i sprawdź czy procesy są od niego, a to się stało tak nagle czy dopiero zainstalowałaś ten soft ??
Stało się nagle. Instalowałam dwa dni temu Windowsa, potem SK, wszystko było OK wczoraj, dziś miałam ten komunikat.
OXYGEN THIEF napisał:wiesz gdybyś wiedziała dokładnie to było by klawo, czyli program działał ok i nagle coś pstrykło tak ?? a czy po tym instalowałaś coś jeszcze ?? może jakieś aktualizacje czy inne programy ??tofana napisał:OXYGEN THIEF napisał:ok to kliknij go tak jak się uruchamia i sprawdź czy procesy są od niego, a to się stało tak nagle czy dopiero zainstalowałaś ten soft ??
Manila napisał:Nie masz przypadkiem na kompie zainstalowanego np. CyberGhosta?