Jak zamknąć zamknięty program? SecurityKiss

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Nie mogę uruchomić SecurityKiss, wyskakuje mi taki komunikat. Jak rozwiązać problem?

2015-10-26_13h51_08.png

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30551
Miasto
Trololololo
zrób restart i uruchom program potem napisz czy masz ten sam błąd

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Robiłam restart, nawet odinstalowałam, restartowałam i instalowałam i nadal to samo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30551
Miasto
Trololololo
ok to kliknij go tak jak się uruchamia i sprawdź czy procesy są od niego, a to się stało tak nagle czy dopiero zainstalowałaś ten soft ??

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
tofana napisał:
Robiłam restart, nawet odinstalowałam, restartowałam i instalowałam i nadal to samo

Miałem to samo (zdarzyło mi się to jakieś dwa razy ) i pomógł restart ale nie programu , tylko komputera , po ponownym uruchomieniu komputera mogłem włączyć i wyłączyć program :ok

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
OXYGEN THIEF napisał:
ok to kliknij go tak jak się uruchamia i sprawdź czy procesy są od niego, a to się stało tak nagle czy dopiero zainstalowałaś ten soft ??

Stało się nagle. Instalowałam dwa dni temu Windowsa, potem SK, wszystko było OK wczoraj, dziś miałam ten komunikat.

Miałem to samo (zdarzyło mi się to jakieś dwa razy ) i pomógł restart ale nie programu , tylko komputera , po ponownym uruchomieniu komputera mogłem włączyć i wyłączyć program

U mnie restart kompa nie pomógł.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
tofana napisał:
OXYGEN THIEF napisał:

Stało się nagle. Instalowałam dwa dni temu Windowsa, potem SK, wszystko było OK wczoraj, dziś miałam ten komunikat.

Miałem to samo (zdarzyło mi się to jakieś dwa razy ) i pomógł restart ale nie programu , tylko komputera , po ponownym uruchomieniu komputera mogłem włączyć i wyłączyć program

No to trzeba skontaktować się z supportem , może coś doradzą :scratch

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30551
Miasto
Trololololo
tofana napisał:
OXYGEN THIEF napisał:

wiesz gdybyś wiedziała dokładnie to było by klawo, czyli program działał ok i nagle coś pstrykło tak ?? a czy po tym instalowałaś coś jeszcze ?? może jakieś aktualizacje czy inne programy ??

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
OXYGEN THIEF napisał:
tofana napisał:
OXYGEN THIEF napisał:

wiesz gdybyś wiedziała dokładnie to było by klawo, czyli program działał ok i nagle coś pstrykło tak ?? a czy po tym instalowałaś coś jeszcze ?? może jakieś aktualizacje czy inne programy ??

Były aktualizacje Windows 10, potem wyłączyłam Windows Update, potem nie działał SK, potem odinstalowałam, restart, instalacja ponowna.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Nie masz przypadkiem na kompie zainstalowanego np. CyberGhosta?

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Manila napisał:
Nie masz przypadkiem na kompie zainstalowanego np. CyberGhosta?

Nie mam żadnego innego VPNa.

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
199
Odinstaluj przy pomocy dobrego uninstalera (chociażby iobit), zrestartuj, wyczyść rejestr (chociażby wise care 365 - czyszczenie dogłębne), wyczyść śmieci tymże programem (podstawowe, ochrona prywatności) i upewnij się, czy w procesach dla wszystkich użytkowników nie działa nadal "openvpn.exe". Jeśli tak - to trzeba odinstalować tą usługę. Później zrestartować, zainstalować ponownie SK i spróbować.

Problem podobno "jest znany" - i nadal nie zaleczony.

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
199
Tak. Owszem. Jednak wystartowała nawet po odinstalowaniu i zainstalowaniu ponownie - i tu jest problem, bo powinna tylko raz, na nowej instalacji.

Do góry