Jaka dobra alternatywa dla NoSqint dla Firefoxa13.1?

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Witam
Poszukuje rozszerzenia działającego z Firefox 13.1,alternatywnie do NoSquint 2.1.5.
Niestety u mnie NoSquint wywołuje error: Exception in module ntdll.dll EAccessViolation at 000222B2 przy zamykaniu przeglądarki. Czy ktoś wie jak temu zaradzić.Ew.polecić mi alternatywny dodatek działający podobnie do w.w.(pamięta wielkość czcionek stron)?
:scratch

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30489
Miasto
Trololololo

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Dzięki Oxy za odpowiedź. Ale niestety już próbowałem resetownia.Później włączałem kolejno rozszerzenia i nadal bum przy zamykaniu.Próbowałem również reinstalacji Lisa (po gruntownym wyczyszczeniu pozostałości).
Na nic. W tej wersji u mnie zawsze po zainstalowaniu NoSquint- przy zamykaniu ekran błędu !
Co ciekawe, dwa dni temu robiłem mojej Dziuni aktualizacje Firefoxa na dość archaicznym laptopie z Vistą, gdzie nosquint należy do "niezbędnika"-to samo! Ale tam przy okazji "przeflancowałem" system którymś z "czyścicieli" rejestru.Nawet nie spojrzałem co usuwam-ale ciekawostka!- po tym zabiegu u niej nosquint i Firefox hulają bez tego ekranu. Pozdrawiam Serdecznie
nosquinterror.jpg

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30489
Miasto
Trololololo
a może ten plik jest uszkodzony (ntdll.dll) próbowałeś go może podmienić ?? Ewentualnie użyć

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
do rozwiązywania najpopularniejszych problemów, tylko zwróć uwagę co on tam będzie chciał pozmieniać.

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Ten cały ntdll.dll to jakiś mityczny błąd.Jak wrzuciłem w Google część frazy komunikatu błędu-to złapałem się za głowę! On może dotyczyć wszystkiego od czasów XP
Ale chyba wpadłem o co biega z Lisem.
Jak sugerowali na podanym forum-supporcie mozilli- to sprawka któregoś rozszerzenia.
U mnie Nosquint gryzł się z automatycznie instalowanym dodatkiem ze Sticky Password (logowania i hasła).
Dlaczego? Nie kumam.Ale po reinstalacji samej wtyczki SP5 w Firefox z ustawień Sticky Pasword i Firefoxa i ponownym włączeniu jej-wszystko gra.Teraz jedynie przy wyłączeniu samego SP (np. z obszaru powiadomień)-Firefox pokazuje error przy wyłączeniu, ale już nie ma non-stop tego denerwującego komunikatu za każdym razem.Może to wina tego, że mam "starszawą" wersję SP(5.0.7.252) i czas rozejrzeć się za jakimś konkursem...Chyba temat można zamknąć.
Dziękuję za sugestie i pozdrawiam.

Do góry