Wybiera go dlatego, że kiedyś robiłam testy deinstalatorów i revo wywala najwięcej śmieci, a co najważniejsze, nie wywala tego co jest potrzebne, a poza tym jest bardzo intuicyjnym programem
Będę inny
Dla mnie Total Uninstall - robi to, do czego został zaprojektowany - do odinstalowania programu i usunięcia śmieci, tj. pozostałości po nim. Dzięki algorytmowi analizy podczas instalacji potrafi zrobić to na prawdę dobrze i co wyróżnia go od innych, wznawia monitorowanie instalacji nawet po restarcie komputera. Mogę się mylić, ale konkurencja chyba tego nie ma. I kolejny (wg mnie duży plus) - nie jest przeładowany innymi funkcjonalnościami - zwyczajnie jest to skuteczny deinstalator w prostej postaci. Pytanie tylko - kto co lubi?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ale nieźle wypadł Ashampoo Uninstaller w zestawieniu podanym wyżej przez Fanatyka.
Jakby Ciebie zainteresował to wczoraj longinus podawał na niego promo.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.