Kłopot z utworzeniem Kopii Acronisem

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Po sformatowaniu laptopa,zainstalowałem win 7 i najpotrzebniejsze programy.Zainstalowałem Acronisa 2013 i chciałem utworzyć kopię zapasową,ale zamiast ubywać czasu ,czasu przybywa.Po pięciu minutach jest taki.Co jest przyczyną?Czy ktoś miał taki problem?
bVsHnUZ.png

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
senior38 napisał:
Po sformatowaniu laptopa,zainstalowałem win 7 i najpotrzebniejsze programy.Zainstalowałem Acronisa 2013 i chciałem utworzyć kopię zapasową,ale zamiast ubywać czasu ,czasu przybywa.Po pięciu minutach jest taki.Co jest przyczyną?Czy ktoś miał taki problem?
bVsHnUZ.png
A dlaczego instalowałeś Acronisa ?. Po co zaśmiecać system przed zrobieniem obrazu tym bardziej że Acronis naprawdę dużo instaluje. Spróbuj utworzyć obraz systemu przy użyciu Acronisa ale w wersji Boot (można z Pendrive lub CD jak kto woli). Z takim przypadkiem jak Twój niestety się nie spotkałem. I takie jeszcze jedno pytanie na jakim koncie działasz? jak nie Administratora to uruchom Acronisa jako Administrator.

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
senior38 napisał:
bVsHnUZ.png
Poczekaj jeszcze parę minut , u mnie nieraz też na początku pokazywało 2 lub 3 godz ,a za chwilkę zrobiło się kilka minut .

Do góry