Kaspersky Mobile Security – konkurs

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Dzięki uprzejmości Kaspersky Lab Polska Sp. z o.o. możecie wygrać w konkursie:

kms_250px.jpg

Kaspersky Mobile Security :gracz
Do wygrania są 3 - słownie: trzy licencje roczne KMS na ochronę telefonu komórkowego.
Licencja nie jest przeznaczona do odsprzedaży.
Opis programu w języku polskim dostępny jest w II części /ukończonego już/ konkursu na Kaspersky ONE:
http://programyzadarmo.net.pl/kaspersky-one-opis-programu-konkurs/

Zasady konkursu /prócz tego, że trzeba mieć minimum 5 wpisów na forum "PZD" .../: :szydera

1. Konkurs trwa od 07.02.2013 – 15.02.2013
2. Napisz dowcipny /nie wulgarny/ komentarz - "Dlaczego wybieram KMS? "
3. Komentarz może być w języku polskim lub angielskim.
4. Wynik podam 16 lub 17 lutego 2013 r. / w przypadku kłopotu z wyborem zwycięzcy skorzystam z random.org./.
Numer licencji wraz z linkiem do pobrania prześlę zwycięzcom na PW.

Życzę powodzenia w konkursie ... :ok

Jak zapewnił mnie przedstawiciel Kaspersky Lab PL licencja pasuje do anglojęzycznych wersji.

Proszę tylko o wpisy osób zainteresowanych programem.

Administracja/moderacja zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy obraźliwych, niestosownych, i nie dotyczących konkursu/programu.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Na wstępie chciałem podziękować organizatorowi jak zwykle za wspaniały konkurs dzięki wielkie ToGor. A dlaczego wygrać prosta sprawa. Ostatnio mam bardzo dużo wielbicielek i nie nadążam odbierać telefonów. A dzięki funkcji blokowania problem zniknie będą na czarnej liście. To ja na spółkę z KMS bedę decydował z kim pisać i rozmawiać . :wariat

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
instalator dla windowsa nRe: Kaspersky Mobile Security – kon

Instalator kacpera dla windows nie chciał się odpalić pod androidem :-D .... ciekawe czemu ....
Co tu dużo pisać, przesiadam się na tablet to i potrzebuję ochrony na niego. Na razie darmowy avast, ale jeśli jest szansa na kacpra, kacpera, czy jak mu tam to z chęcią biorę udział.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
@ Conti

Instalator kacpera dla windows nie chciał się odpalić pod androidem
:eek:

Mam KMS "pod androidem" w "szajsungu" Galaxy S-III .
Ściągnij demo do androida tutaj :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
/wersja na 7 dni - działa, jeśli wcześniej nie uruchamiałeś okresu testowego - w innym wypadku poprosi o klucz/

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
ToGor napisał:
/ksmobile_9.4.130_pl.apk
chodziło mi o instalke pod win z końcówką .exe :wariat marny dowcip :zawsty

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Samsung galaxy S2 to mój pierwszy smartfon, jest dla mnie za szybki, może uda mi się go przymulić trochę kacperkiem :dziwak Oczywiście programem jestem jak najbardziej zainteresowany.

A

Anonymous

Witam
Dlaczego chciałbym licke na kacpra? Ponieważ bardzo dużo plików ściągam oraz bardzo często przeglądam internet na mojej noki 500 a dzisiaj właśnie się skończyła wersja próbna Kacpra więc przydałaby się jakaś licka.
Dzięki za konkurs i powodzonka dla innych:)

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Jak pamiętasz to jestem szczęśliwym użytkownikiem więc proszę mnie nie liczyć :klawik.
P.S.
Bieszta bo reszta :spam!

lamer

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Re: instalator dla windowsa nRe: Kaspersky Mobile Security –

Conti napisał:
Instalator kacpera dla windows nie chciał się odpalić pod androidem :-D .... ciekawe czemu ....
Co tu dużo pisać, przesiadam się na tablet to i potrzebuję ochrony na niego. Na razie darmowy avast, ale jeśli jest szansa na kacpra, kacpera, czy jak mu tam to z chęcią biorę udział.
...pewnie dlatego,że to nie instalka pod linuksa :wariat :piwko ...z drugiej jednak strony, testując Kacpra i np.Avasta na androidzie,nie widzę jakiejś większej różnicy...w ogóle testując różne antywiry to jakoś wszystkie się sprawdzały, bez nich tez się nie wysypał android i nie zainfekował w sumie;/ :D

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Kurcze ...kusi mnie żeby strzelić tu naprawdę dowcipny tekst ( a co potrafię to ToGor wie :p :p ) ale moja licka którą wygrałem na Faflach ma jeszcze parę miesi ważności więc sam nie wiem .... :scratch

quattro

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Troszkę wstyd się przyznać bo mamy już 2013 rok ale wczoraj nabyłem swój pierwszy smartfon z androidem. Do tej pory królowała nokia z uber symbianem. Pewnie kupiłbym kolejną z symbianem Anna ale po lekkim ale jakże wymownym placku w twarz od mojego najlepszego kumpla jednak wybrałem androida. Ciesze się niezmiernie, że nie wsiadłem na tonący statek tylko na kosmiczny statek. Jako "Świeżak" niemający żadnego pojęcia (jeszcze) w temacie chciałbym należycie zabezpieczyć swój smartfon przed działaniem niepożądanym czyhającym na mnie w świecie milionów aplikacji z zielonym ludkiem zagrożeń. Jestem przekonany, że Kasper doskonale nadawałby się do tego zadania:)

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
A ja ciągle choć to śmieszne
głupie i technicznie grzeszne
wierny jestem swojej Nokii
chcę byście mi dziś pomogli.
No bo chyba mam wirusa
i mi Symbian wolno rusza.
Także przydałby się Kacperek
co najlepszym jest w swej klasie.
Może lickę biednemu studentowi- recenzentowi zapodacie?

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Informacja
Informuję, że podanie wyniku konkursu może ulec delikatnej zwłoce /do 24h :scratch /
Za ewentualną zwłokę przepraszam /może zdążę przed północą 17.02.2013 r./.
Jestem w trasie /to gwoli wyjaśnienia/.
Proszę o wyrozumiałość przy ewentualnym opóźnieniu ... :yhy

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Wybór nie sprawił mi większego kłopotu. Wpisy zwycięzców /w moim mniemaniu/ wyróżniały się na tle innych wypowiedzi.

W konkursie zwyciężyli:

Alexander
Mietek
quattro

Gratuluję. :hura

P.S. Klucze licencyjne prześlę na PM.

Do góry