Kaspersky Mobile Security 9.0 za darmo (90 dni)

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Kaspersky Mobile Security 9.0 (90 dni) za darmo

Chroń swoją mobilną prywatność Teraz także w systemie Android oraz BlackBerry!

Codziennie wykonujesz telefony, wysyłasz SMS-y, przeglądasz strony internetowe oraz komunikujesz się za pośrednictwem portali społecznościowych. Nie wyobrażasz sobie życia bez swojego smartfonu. Kaspersky Mobile Security sprawia, że twoje prywatne życie pozostaje całkowicie bezpieczne.
Strona z promocją:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Klikamy na (Odbierz bonus>)

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Jaki program do tego typu zastosowań polecacie i jakie są na windows phone 7.5?

docent

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Kupiłem Kaspersky' iego z tej promocji w Google Play za 16 zł i do tej pory klucza nie dostałem. Od zakupu mineło już 16 dni, wysłałem 10 dni temu, zapytanie mailem, jaki jest stan mojego zamówienia, też nie dostałem odp. aż do dzisiaj, czy jest jakiś nr tel. żeby się z nimi skontaktować, albo jakieś inne rozwiązanie tego problemu? :pala

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30545
Miasto
Trololololo

pisz do szefostwa, oczywiście będziesz musiał przedstawić jakiś dowód zakupu.

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
OnSam napisał:
Jaki program do tego typu zastosowań polecacie i jakie są na windows phone 7.5?
Na WP7 to tylko AVG jak na razie coś sensownego wydało:

A jeśli chodzi o dobry program dla Androida, to ja (pod względem ochrony antykradzieżowej) polecam program avasta:

Powody są trzy:
1. Darmowy
2. Twórcy przejęli do niego chyba najlepszy program antykradzieżowy do Androida, dzięki czemu przy instalacji na zrootowanym urządzeniu jest w stanie przetrwać nawet factory reset. Plus mamy sterowanie nie tylko SMSami, ale i np. można oglądać mapy położenia GPS urządzenia (jeśli włączymy stałą lokalizację) i wydawać mu dowolne komendy z poziomu profilu użytkownika na my.avast.com. Do tego można go używać osobno od pakietu - po odinstalowaniu pakietu, Anti-Theft zostaje.
3. Ochrona stron WWW przed phishingiem i exploitami nie obejmuje tylko (jak np. w Kasperskym) przeglądarki systemowej, ale i inne, np. Operę czy Firefoxa.

Brakuje mu tylko ochrony w trybie rzeczywistym dla operacji na plikach, jak ma Kaspersky czy ESET choćby, ale z drugiej strony - po co zamulać urządzenie.

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
@pkolasa no niestety to nie link do programu na mój system w telefonie :(
Pozdrawiam.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30545
Miasto
Trololololo
To atakuj dalej support, w końcu zapłaciłeś za klucz którego nie dostałeś.Pisz do Kacpra

teraz z prawicy masz Request to support i napisz.

Możesz też napisać do Moskwy

np: na ten mail

niech oddają kaskę albo dają klucz.

docent

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Maila muszę w języku Angielskim napisać do nich, bo po Polskiemu, pewnie go odrzucą. :(

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30545
Miasto
Trololololo
Jak nie potrafisz napisać po EN to napisz do polaków, opisz całą sytuację i niech ci pomogą w końcu to polskie wsparcie.

DziadDalf

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
2970
A mnie się widzi że to Google Play (Android Market <oczywiście orginalny nie modowany>) weryfikuję czy masz wykupiona daną aplikacje, przynajmniej w kasperskim jest tak że przy konfiguracji sprawdza Google Play. I żadnej licki nie dostajesz, po prostu masz przypisaną ta aplikacje do swojego konta i urządzenia. Sam kupiłem i oddałem w ciągu 15 minut i licki żadnej nie dostałem. Niech się wypowie ktoś kto kupił jeszcze kasperskiego w Google Play i raczej tez żadnej licki nie dostał.

Do góry