! KONKURS ! – SUPERAntiSpyware Pro – ! Giveaway !

Status
Zamknięty.

freester

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać lickę na ten program.Używałem wersje free, była bez ochrony w czasie rzeczywistym a pro to ma. Gdybym wygrał licencję na ten program byłby świetnym dopełnieniem do moich zabezpieczeń. Życzę powodzenia wszystkim

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Chcę mieć ten program dlatego bo nie warto mieć na kompie tylko jednego antywirusa ale trzeba go uzupełniać jeszcze dodatkowymi programami. miałem na kompie nortona, niedawno zainstalowałem noda i wykrył mi 2 trojany których norton nie widział, dzisiaj zainstalowałem Malwarebytes’ Anti-Malware ten z kolei znalazł po nodzie jednego robala a SUPERAntiSpyware Pro będzie świetnym uzupełnieniem i dlatego chce go mieć

maniek8902

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam serdecznie bardzo chciałbym wygrać jedną licencję do programu SUPERAntiSpyware Professional Edition.Moim zdaniem jest to jeden z lepszych programów przeznaczonych do ochrony komputera.Posiada on bardzo dużą wykrywalność i jest naprawdę bardzo skuteczny,zależy mi na nim ,może los się uśmiechnie do mnie i wygram jedną licencję na owy program.

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
Cieszę się że ponownie jest konkurs na SaS Pro.Programik bardzo by mi się przydał a niestety w poprzednim konkursie szczęście mi nie dopisało :( Zacytuję tu co napisałem w poprzednim konkursie bo przecież moja opinia o tym programie się nie zmieniła :)
SUPER AntiSpyware Professional Edition to bardzo dobre uzupełnienie pakietów antywirusowych.Kwalifikuje się do czołówki tego typu programów. Zaletą jest skanowanie w "czasie rzeczywistym" ,automatyczna aktualizacja bazy danych i co bardzo ważne, to że "nie gryzie" się z programami antywirusowymi.Ponadto jest bardzo "leciutki" co sprawia że nie obciąża systemu. Ze względu na jego zalety bardzo chciałbym wygrać na niego licencje co z pewnością pozwoliłoby uchronić mój komputer przed większością zagrożeń ze strony wirusów,robaków itp.
Mam nadzieję że tym razem szczęście mi dopiszę :D

johnd

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
thanks.
SUPERAntiSpyware Pro provides excellent real-time protection clearing out the bad stuff before it could cause any harm.Also it goes well with antivirus suite, without blogging the machine.
Please count me in.

john d

Dozamet1

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
Nowa Sól
SAS to przyzwoity program który jest bardzo lekki dla kompa co dla mnie ma bradzo duże znaczenie bo podstawową ochroną u mnie jest DW a SAS był by dobrym uzupełnieniem

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29958
Miasto
Trololololo
Wyniki konkursu
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Wygrali

- mac

- Leszek55

Licencje zostaną wysłane w ciągu godziny na PM

Status
Zamknięty.
Do góry