Konkurs ! - Acronis True Image 2014 PL

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
PRZEDPREMIEROWY KONKURS

gQ1OKFY.png

Do zdobycia są 3 licencje na Acronis True Image 2014 !

Polska wersja programu będzie mieć premierę w dniu 12 listopada. Klucze do wygrania w tym konkursie będą do wersji polskiej. Obecnie jest dostępna tylko wersja angielska Acronis True Image 2014.

Polska strona programu:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Acronis True Image umożliwia tworzenie obrazów dysków twardych, wybranych partycji lub plików i folderów.

Program oferuje dwa rodzaje kreowania obrazów. Standardowy, umożliwia tworzenie obrazów całych dysków twardych, wraz z systemami operacyjnymi, aplikacjami, ustawieniami użytkownika i wszystkimi danymi. W przypadku utraty całości lub części danych możliwe jest przywracanie stanu komputera bez konieczności ponownej instalacji systemu operacyjnego. Ponadto program pozwala na tworzenie i przywracanie obrazów indywidualnych plików i folderów, takich jak folder Moje Dokumenty lub określony plik.

Acronis True Image udostępnia wszechstronnego kreatora umożliwiającego wykonywanie wszystkich etapów tworzenia obrazu.
źródło: dobreprogramy.pl

Zasady konkursu :
1.Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać Acronis True Image 2014 (Użytkownik powinien posiadać minimum 20 postów).
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 16.11.2013.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win Acronis True Image 2014 (You should have a minimum of 20 posts).
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 16.11.2013.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I remember almost getting it on Softpedia but failed because I was too late to send a confirmation email, this is my chance to get it again but with the most recent version, thank you very much for making this giveaway

Vaclav

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Acronis jest programem nr1 w tworzeniu kopi systemu,używam jeszcze wersji 2011 z promocji,dlatego też chciałbym wygrać nowszą napewno lepszą wersje 2014.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Kiedyś miałem starszą wersję i uważam że to najlepszy program do tworzenia kopii systemu więc cieszyłbym się z wygrania najnowszej wersji

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Chciałbym wygrać, ponieważ z tego co wiem jest najlepszym programem do backupu danych. Obecnie używam Paragon Backup&Recovery 2013 plus edition. I chciałbym przetestować nowego Acronisa, czy jest lepszy od Paragona.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Na wstępie dziękuję koledze za kolejny wspaniały konkurs jaki zorganizował :dziękuję . Wezmę udział w konkursie żeby była większa konkurencja . a tak na poważnie ATI to jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy program do robienia kopii. Używam go od wersji 2009 , którą wygrałem tutaj . Zaletami programu są przejrzysty interfejs , możliwość zrobienia ukrytej kopii tzw Acronis Secure Zone . I najważniejsze czas w jakim jest robiona kopia i jej przywrócenie . W porównaniu do innych programów jest to jeden z najkrótszych . Proszę mnie liczyć w konkursie

luger

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Poznań
Zdecydowanie najlepszy na rynku. Świadomość posiadania kopii zapasowej najważniejszych danych zdecydowanie zmniejsza stres podczas korzystania z komputera i oszczędza mnóstwo czasu przy ewentualnej awarii systemu. :yahoo

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Próbowałem szczęścia w konkursach o Acronis True Image, ale jakoś nigdy mi ono nie dopisało. Może tym razem akurat los uśmiechnie się do mnie. Konkursowy program, to rewelacyjna alternatywa dla obecnie używanego przeze mnie Kerivera :) Wielkie dzięki za zorganizowanie konkursu! :)

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Byłoby grzechem nie zgłosić się do tego konkursu. Program moim zdaniem jest rewelacyjny. Od dawna używam produktów Acronisa. Najważniejsza jest dla mnie ciągła kopia zapasowa oraz możliwość jej synchronizacji online. Już nie raz program ratował moje cztery litery.Kto go używa/ł na pewno doceni jego możliwości oraz zalety.

Od siebie dodam, że obecnie używam zakupionej wersji Acronis True Image Home 2010 i jest ona niezmiernie przydatna, oczywiście nie radzi ona sobie z Windows 8 / 8.1 więc pracuję na Windows 7. Aczkolwiek w najbliższym czasie będzie przesiadka na Win 8.1 i miłym akcentem byłoby posiadanie wersji 2014 (może uda się ją "zgarnąć"), a jak nie będzie szczęścia to pozostaje polowanie na kolejny konkurs lub zakup licencji.

Kolego Wielkie Dzięki za KONKURS :england

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Trudno mi sobie wyobrazić bardziej potrzebną aplikację na komputerze od Acronisa True Image (chyba, że trafię w końcu na ten właściwy program z działu AV :wariat ).
Korzystam ze wcześniejszej wersji i muszę stwierdzić, że Acronis to prawdziwa opoka. Przywraca partycje tak że mucha nie siada. Robi kopie szybko i przywraca tak samo. Program posiada różne funkcje, ale wspomnę tylko niektóre, jak np. możliwość konwersji kopii Acronisa (tib) na plik vhd (można je wykorzystać po pewnych przekształceniach w maszynach wirtualnych). Sam korzystam z Secure Zone, czyli specjalnej, chronionej partycji na kopie. Można włączyć też Recovery Managera, który pozwala nam w razie awarii systemu przywracanie właśnie z pozycji tej konsoli ( można też oczywiście nagrać sobie ratunkowy nośnik startowy i za jego pomocą tworzyć i przywracać kopie). Acronis TI posiada również narzędzie do wirtualizacji systemu - Try&Decide, które można np. wykorzystać do testowania nieznanego oprogramowania (ja wykorzystuje je do sprawdzania aktualizacji Windowsa, czy nie pojawią się jakieś konflikty i w związku z tym bluescreeny). Jako że we wcześniejszej wersji mam pewien problem, którego nie udało się wyeliminować właśnie z Try&Decide, a w wersji 2014 on nie występuje, to zgłaszam się do konkursu. No a konkurs pierwsza klasa i wielkie dzięki dla Organizatora.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Nie mogę przepuścić takiej okazji, żeby nie skorzystać z możliwości zdobycia licencji na tak ceniony program.
Dziękuję za zorganizowanie konkursu! :)

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Świetny program. Warto go mieć żeby w razie czego nie bawić się w formatowanie i reinstalację systemu i programów, co zajmuje trochę czasu. Dzięki za kolejny konkurs :ok

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Acronis True Image 2014 to jeden z lepszych programów do backupu danych. Jako że kiedyś padło mi kilka dysków oraz utraciłem dane poprzez wirusy to wiem, jak ważny jest backup danych. A jeśli dodatkowo mogę to wysłać w 5GB chmurę, to czyni ATI jednym z lepszych dostępnych programów na rynku. Taki "must have" ;)

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Gdy pierwszy raz zetknąłem się z tym softem to przyznam szczerze że mnie urzekł. Chętnie zaproszę go na swojego laptopa w celu wykonywania kopi systemu, backupu danych.
Pozdrawiam uczestników oraz organizatora konkursu.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Bardzo przydatny program. bezproblemowo tworzy kopie zarówno przyrostowe jak i różnicowe, ten soft nigdy nie zawodzi :

Status
Zamknięty.
Do góry