Konkurs ! - Adguard Premium

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Mam do rozdania 10 dożywotnich licencji na Adguard Premium!

------------------------------------------------------------------------------------------

Jeżeli chodzi o programy , które radzą sobie z reklamami to aktualnie na rynku są dwa liczące się tego typu softy to Ad Muncher i Adguard . Ad Muncher to już kultowy i uznany program ale niestety już nierozwijany ostatnia wersja czyli v4.93 pochodzi z lipca 2012 roku , jak mówi jego autor czuje się już wypalony i skupia się na nowym projekcie nie mniej wersja Ad Muncher 5 ma się pojawić i będzie dostępna dla wszystkich użytkowników za darmo a o jego przyszłość zadba specjalny powołany do tego zespół . Kiedy to będzie trudno powiedzieć ja osobiście myślę że trochę to potrwa.Skupmy się na Adguardzie , trzeba przyznać że to swojego rodzaju kombajn, który nie tylko chroni przed reklamą ale także przed phishingiem i złośliwym oprogramowaniem.Program ten występuje w darmowej okrojonej postaci jako plugin do przeglądarek Chrome , Firefox i Opera.Od wersji 5.10 , która jest już stabilna program otrzymał dodatkowe filtry oraz to co ważne jest mniej obciążający dla systemu jeżeli chodzi o zużycie pamięci , jak twierdzą twórcy program spokojnie będzie działał na starszych komputerach.
Platformy: Windows 7 (32 bit), Windows 7 (64 bit), Windows 8, Windows Server, Windows Vista (32 bit), Windows Vista (64 bit), Windows XP.Instalka to 388 kb .Program instaluje się bez problemów , jego interfejs jest przejrzysty i czytelny.

[fragment recenzji Tadka]

Zapraszam do zapoznania się z pełną recenzją programu Adguard w wykonaniu użytkownika Tadek59

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
------------------------------------------------------------------------------------------

Strona programu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz program Adguard Premium.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 stycznia 2014 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 17.09.2014.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
W kilku konkursach "polowałem" już na ten program, jednak jak dotąd nie udało mi się go zdobyć. Może tym razem szczęście dopisze. Chcę go wygrać, ponieważ uważam, że obecnie jest najlepszy w swojej kategorii. Dzięki za konkurs :)

A

Anonymous

Chciałbym wygrać, ponieważ Adguard to obecnie najbardziej zaawansowane i najprężniej rozwijane narzędzie tego typu, które poza opcją blokowania reklam oferuje również filtr anty-phishingowy, wbudowany system reputacji witryn oparty o wyniki WOT oraz moduł kontroli rodzicielskiej. Ciekawym dodatkiem jest również obsługa skryptów użytkownika, dzięki którym możemy bez instalacji dodatkowych aplikacji pobierać wideo z YouTube i to w każdej przeglądarce :ok

A dla ORGANIZATORA serdeczne dzięki za kolejny wspaniały konkurs :piwko

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa
Oczywiście zgłaszam swój udział w konkursie.
Obecnie korzystam z darmowego Adfendera, lecz nie jestem
zadowolony z jego działania. Bardzo chciałbym wygrać AdGuarda
który podobno jest o niebo lepszy.

Pozdrawiam
:)

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Marzy mi się dożywotnie blokowanie wszystkich irytujących reklam!
Dziękuję za konkurs! :ok

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Testuję program na swoim kompie i jestem z niego zadowolony. Stanowi alternatywę dla ad muncher, który niestety nie jest już rozwijany. Ponadto jest bardziej rozbudowany i podoba mi się opcja kontroli rodzicielskiej.
Dlatego zgłaszam swój udział w konkursie. :francuz

exide

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Genialny program,szkoda ze drogi... ale cena miara jakosci. Mam nadzieje, ze dostapie zaszczytu otrzymania tego klucza. Obiecuje, ze przez dekade bede z Niego korzystal:D

vorilhon

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dożywotnio? Nie, zbyt piękne, aby było prawdziwe! Ale pomarzyć można, za to nikt nie zostanie ukarany, na razie... Nigdy nic porządnego nie wygrałem, więc gdyby mi się trafił taki brylant wśród programów, to byłoby superrrrrr!!! :yes master :papież :szef

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
chciałbym ten program , bo to nie tylko dobra ochrona przed reklamami, ale także skuteczna ochrona przez róźnego rodzaju syfem z internetu

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Obecnie korzystam z darmowej wersji.Chciałbym wykorzystać pełne możliwości programu.

Dziękuje i pozdrawiam

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Bardzo wszechstronny program z wieloma przydatnymi funkcjami, z których oczywiście najważniejszą jest dość skuteczne blokowanie reklam. Do tego dodać licencję dożywotnią i mamy atrakcyjny plaster miodu, do którego jak widać, zdążają różne misie. :)
Podziękowania dla Grześka za fajny konkurs.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
No no, świetny konkurs. Na jednym komputerze obecnie korzystam z 1rocznej wersji AdGuard'a - ale ta ze względu na ograniczenie czasowe kiedyś się skończy. Sytuacja na drugim wygląda podobnie, tyle ze tu rezyduje AdMuncher. Rzecz jasna przyda się wieczysta licencja na ten rewelacyjny bloker, tym bardziej że wszechobecne, krzyczące reklamy doprowadzają do szewskiej pasji. Tak więc przystępuję do konkursu i dziękuję za organizację :)

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Do klasyka mu trochę brakuje ale i tak fajnie sobie radzi, więc warto go mieć.

sebas

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dobry program blokujący reklamy i nie tylko. Używam jako wtyczki do Opery i sprawuje się bardzo dobrze.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Bardzo przydatny program do uporania się z upierdliwoscią :jezyk reklam

Status
Zamknięty.
Do góry