Konkurs - AOMEI Partition Assistant Pro 5.8

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki uprzejmości Pani Doris z AOMEI Technology,której dziękuję do wygrania jest 10 licencji AOMEI Partition Assistant Pro 5.8 /lifetime na wersję/

Partition-Assistant-Professional-Edition1.jpg

Jako alternatywa Partition Magic, Partition Assistant Profesjonalne Aomei przynosi szeroką gamę narzędzi i przyjazny dla użytkownika interfejs, który ma dokonać komputer zarządzanie partycji dysku znacznie łatwiejsze i bezpieczniejsze niż kiedykolwiek. Na przykład, pozwala na tworzenie, zmiana rozmiaru, przenoszenie, łączenie, i podzielić partycje bez utraty danych w celu maksymalizacji wykorzystania przestrzeni na dysku. Aomei PA Pro uwalnia także nowe funkcje, takie jak migracja OS, Windows 08/10 iść i wiele więcej.
Być na bieżąco z najnowszymi technologiami takimi jak dysk dynamiczny, GPT / UEFI i migracji SSD.
Pokrycie wszystkich funkcjonalności Aomei Pa Standardowa i dodać bardziej zaawansowane możliwości.
Wsparcie dla Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Vista i XP.

Based on AOMEI Partition Assistant 5.6.4, the brand-new AOMEI Partition Assistant 5.8 added "Command Line Partitioning" and "Quick Partition". Besides, the latest version enhanced "Windows To Go Creator".
Added New Features:
New! Added command line partitioning support for resize/move partitions without data loss, create partitions, delete partitions, format partitions and other partition operations.
New! Added Quick Partition: very convenient and especially designed for users who need to partition a hard drive regularly or create the same partition layout for large quantities of computers.
New! Enhanced Windows To Go Creator: support to install Windows 10 onto a USB flash drive or a removable disk.
Fixed bug: display text message in Windows 10.
Add new language: Dutch, Turkish, and Chinese Traditional.
Convert system disk between MBR and GPT styles.
Windows To Go Creator, installing Windows 8 to removable flash drive.
Migrate system to SSD and support MBR and GPT disk.
Create Windows PE bootable media without having to install AIK/WAIK.
Completely support hard disk with 4096 bytes sector size.
Fully compatible with Windows 8.1.
Convert between NTFS and FAT32
Fully support UEFI boot
Partition Alignment
Multi-language support
FREE for Commercial Use
Change Partition Type ID
Change Serial Number
Initialize Disk
Rebuild MBR
Support Ext2/Ext3 Linux partition
Partition Recovery Wizard
źródło

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

aomei-partition-assistant.png

convert-mbr-system-disk-to-gpt.png

windows-to-go.png

migrate-os.png

make-bootable-cd.png

porównanie wersji
http://www.disk-partition.com/compare-edition.html

więcej info
http://www.disk-partition.com/partition-manager-pro-edition.html

Zasady konkursu
1.Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić AOMEI Partition Assistant Pro
2.Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu
4. Zakończenie konkursu 28.10.2015 godz.22

Zwycięzców wyłoni portal Random i będę mieli 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW
Powodzenia

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
336
Miasto
somewhere in cyberspace....
Wiele razy korzystałem z wersji free i możliwość upgrade do wersji Pro byłaby dla mnie powodem do radości
O wiele lepiej mi się na nim pracowało niż na produktach innych firm.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
65
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Jeśli liftime to biorę udział. Czasami korzystam z konkretnie tego właśnie programu. Szkoda że nie mają wersji portable. Zdarza mi się ze muszę komuś zrobić porządek z partycjami. Ponadto produkt tej firmy przypadł mi do gustu/

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
To mój ulubiony program,używam go w wersji darmowej i chętnie przesiądę się na bardziej rozbudowaną wersję.Dziękuję za konkurs. :)Uzywałem kiedyś EaseUS Partition Master Professional też wygranego w konkursie Andyksy,ale po sformatowaniu komputera i ponownym uruchomieniu tego programu klucz nie aktywował go i zrezygnowałem z niego,

william1955

Świeżak
Reakcje/Polubienia
10
Używam wersję free. Próbowałem Pro i ma kilka udogodnień, które by mi się przydały.
Szczególnie konwersję partycji systemowej MBR do GPT i odwrotnie oraz
migracje systemu z dysku GPT do SSD GPT/MBR.

Pozdrawiam
William

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
39464
Program przydatny zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych użytkowników.
Możliwość wykonywania operacji na partycjach bez utraty danych,intuicyiny interfejs.
Spróbuję szczęścia.
Podziękowania dla organizatorów!

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Zupełnie przegapiłem ten konkurs! :facepalm

Dzisiaj kolejny raz, zabawa z próbą utworzenia pendrive z 2 partycjami by móc klonować Clonezillą na ten sam pen, rozwaliłem tak mbr że tylko diskpart pomógł ;D

Kolejny raz okazało się że nie posiadam żadnego sensownego programu do zarządzania partycjami. Bardzo chętnie stałbym się posiadaczem APA.

Dziękuję organizatorowi i producentowi za konkurs!

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dzięki za kolejny fajny konkurs, Andyxa!
Z programów do zarządzania partycjami, to AOMEI jest jednym z lepszych i najbardziej niezawodnych - z tego, co się orientuję.
Na jednym komputerze używam MiniTool Partition Wizard Pro (z jakiegoś giveaway) i choć dobry, to lickę mam tylko na 1 PC, a potrzeby są większe. Z wielką radością i przyjemnością przyjąłbym zatem wieść o wygranej w konkursie na AOMEI Partition Assistant Pro. :zaciesz Tak więc zgłaszam się do konkursu.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
104
To jeden z tych programów, z których nie korzysta się zbyt często, ale warto go posiadać. Ja korzystałem dotychczas do operacji na partycjach z EaseUS Partition Master Professional. Niestety po reinstalce systemu klucz nie dał się aktywować, dlatego startuje w konkursie, bo z wersja lifetime nie będzie już takich kłopotów :)

Dziekuję andyxa za konkurs :dziękuję

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Miałem kiedyś klucz AOMEI Partition Assistant z giveawayu, ale niestety już nie działa. Szykuje się kupno nowego dysku i reinstal systemu więc warto będzie mieć ten program :). Z tego co się orientuje wersja pro umożliwia wypalenie bootowalej płyty - opcja wręcz niezbędna gdy instalujemy system.

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Witam i dziękuję za konkurs. Chciałbym wejść w posiadanie wersji Pro, gdyż co jakiś czas korzystam z tego typu programów. Opinie o programie są bardzo dobre, a wersja lifetime jest nie do pogardzenia ;-) Dlatego startuję w konkursie. Pozdrawiam

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs zakończony, wyniki

K1duVf3.jpg

Gratulacje

Nagrodzeni mają 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW.

Do góry