Konkurs - ASHAMPOO MOVIE STUDIO 2 PRO (NEW)

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki uprzejmości Pani Angeli z Ashampoo,której dziękuję do wygrania jest 5 licencji na nowe dziecko Ashampoo - Movie Studio 2 PRO

box_ashampoo_movie_studio_pro_2_en_800x800.png

Twórz z łatwością wideo w wysokiej rozdzielczości z własnymi cięciami, indywidualnymi przejściami oraz efektami! Dzięki wsparciu maksymalnej rozdzielczości 4K, Dolby 5.1 oraz szybkiej konwersji , Ashampoo MovieStudio Pro 2 to optymalny wybór do tworzenia i edycji wideo. Twórz wideo zoptymalizowane dla iPada, Androida oraz wielu innych urządzeń. Korzystaj z nowych szablonów,techniki inteligentnych przycięć oraz nowych efektów wideo – a Twoje wideo staną się wyjątkowe!
Najważniejsze funkcje:

Błyskawiczne cięcia w Twoich nagraniach wideo
Z nagrań z telefonu do filmów z płynnymi przejściami oraz muzyką
Twoje własne dokumenty w profesjonalnej otoczce i z napisami
Szybka konwersja dzięki akceleracji sprzętowej (aż do 400 % szybciej)
Wspaniałe wideo z wakacji także w jakości 4K

Dzięki szybszej konwersji, wsparciu wideo o ogromnej rozdzielczości oraz wielościeżkowej opcji przycięć - nie możesz przegapić nowej wersji Ashampoo Movie Studio Pro 2! Nowe tryby (prosty i zaawansowany) pozwolą Ci na uzyskanie pożądanych efektów z łatwością. Twórz wideo zoptymalizowane dla iPada, Androida oraz wielu innych urządzeń. Korzystaj z nowych szablonów,techniki inteligentnych przycięć oraz nowych efektów wideo – a Twoje wideo staną się wyjątkowe!
Edycja wideo
Przycinanie wideo ze wsparciem wielosciezkowosci
NOWOŚĆ
Szybsze kodowanie dzieki karcie graficznej nVidia
NOWOŚĆ
Klipy w maksymalnej rozdzielczosci 4K
NOWOŚĆ
Szablony eksportu dla wielu urzadzen (iPad, Android, itd.)
NOWOŚĆ
Tryb Prosty i Eksperta
NOWOŚĆ
Wyodrębniaj pojedyncze klatki z wideo
NOWOŚĆ
Sprytne przenoszenie elementów dla większe dokładności
NOWOŚĆ
Automatycznie wyłączanie systemu po zakończonej pracy
NOWOŚĆ
Funkcja Przeciągnij i Upuść pliki
NOWOŚĆ
Więcej oszałamiających motywów
ULEPSZONO
Wbudowany konwerter wideo
NOWOŚĆ
Dodawaj motywy animowane
NOWOŚĆ
Zamieniaj obrazy w filmy
NOWOŚĆ
Dodawaj przejścia między klipami wideo
NOWOŚĆ
Przycinaj wideo
NOWOŚĆ
Twórz elegancko wyglądające napisy początkowe/końcowe na bazie schematów
NOWOŚĆ
źródło Ashampoo

scr_ashampoo_movie_studio_pro_2_expert_modus.jpg

scr_ashampoo_movie_studio_pro_2_start_end_cutting.jpg

więcej info
https://www.ashampoo.com/pl/pln/pin/0482/multimedia-software/Ashampoo-Movie-Studio-Pro-2

Zasady konkursu
1.Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić Movie Studio 2 PRO
2.Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu
4. Zakończenie konkursu 23.09.2015 godz.22

Zwycięzców wyłoni portal Random i będę mieli 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW
Powodzenia

Mikołaj

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
1
Chętnie sprawdzę co ten program potrafi bo od czasu do czasu montuję jakieś filmiki, ale zawsze korzystam z darmowych rozwiązań.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
65
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Witam
Biorę udział w konkursie. Ten program jest o niebo lepszy od Ashampoo Movie Studio 2.
Być może kiedyś zakupię aparat który nagrywa filmiki w 4K i wówczas jak znalazł.

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dziękuję koledze Andyxa i przedstawicielce Ashampoo :dziękuję za możliwość ubiegania się o tak dobrze oceniany i profesjonalnie wyglądający (i działający zapewne też) program, który chętnie widziałbym zainstalowany u siebie.
Z Ashampoo Movie Studio 2 niedawno się nie udało, to może z wersją Pro się poszczęści?
Powody, dla których chciałbym przygarnąć lickę na ten program, pozostają te same, co w przypadku tamtego konkursu, w którym wygrana mnie ominęła, tzn. wkrótce czeka mnie przygotowanie filmiku na specjalną okazję, a z tego, co widzę, ten program ma aż nadto wystarczające możliwości, żeby spróbować z jego pomocą stworzyć coś oryginalnego i profesjonalnie się prezentującego; przy tym wygląda na łatwy w użytkowaniu, no i myślę, że ma dość rozsądne wymagania sprzętowe.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
104
Startowałem w konkursie Ashampoo Movie Studio 2. Niestety wtedy nie udało się .
Posiadam kilka filmików, które przywiozłem z urlopu i nie mam czym ich obrobić.
Dodatkowo ostatnio zgłosił się do mnie brat z prośbą o pomoc w przycięciu i obróbce materiału video z występu tanecznego swojego dziecka.
Program bardzo przydałby mi się do takich celów. Może tym razem dopisze mi szczęście.
Dziękuję andyxa za konkurs :dziękuję

yaneck

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Z przyjemnością sprawdzę jakie możliwości daje ten program, i czy montaż filmów jest tak samo intuicyjny jak w przypadku pozostałych softów firmy Ashampoo. Jednym słowem Ashampoo is the best....!!!!
:)

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs kończy się jutro, troszkę czasu jeszcze jest :)

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
555
Miasto
okolice Krakowa
Witam!
Testowałem przy pomocy triala Ashampoo Movie Studio 2, było słabo bo sprzęt nie za mocny. Jednak nadal potrzebuję "coś" do filmów, a kasy brak. Myślę że może Ashampoo Movie Studio 2 Pro to może to .....
Pozdrawiam Organizatora i wszystkich Konkursowiczów tedi13

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dzięki Andyxa za konkurs :ok i pani Angeli z Ashampoo za licencje :) (zdecydowanie najfajniejsza Angela o jakiej słyszałem :)). Dziwi mnie słaba frekwencja w konkursie. Korzystam z Ashampoo Movie Studio 2013 do prostej edycji filmów, ale tylko takiej w tej chwili potrzebuję. Program bardzo dobrze się sprawdza w tych zastosowaniach. Skoro więc jest szansa na bogatszą w opcje wersję, to czemu nie skorzystać. Proszę mnie liczyć. Powodzenia. :hi

A

Anonymous

Hi
Wielkie dzięki za ciekawy konkurs :ok
Program bardzo użyteczny, dajacy ciekawe możliwości edycji filmów
A w związku z faktem iż ostatnio bylem na ślubie oraz weselu z kamerka , naprawde by mi sie przydał :piwko
Jesli sie da, to bierz mnie pod uwagę

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dziękuję za udział

Wyniki

27119098276353081739.jpg

Gratulacje
Zwycięzcy mają 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW/

ps
jorn wprawdzie po czasie,ale żeby nie było ,że jestem drobiazgowy
:)

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dzięki !! :hura :dziękuję :ok
Gratulacje dla pozostałych nagrodzonych. :piwko

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
104
Dzięki i gratulacje dla innych szczęśliwców :piwko

Mikołaj

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
1
Dziękuję pięknie za licencję! To jest moja pierwsza wygrana w jakimkolwiek konkursie od paru lat!. :)

Do góry