KONKURS! ASHAMPOO SNAP 5 KONKURS!

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
Ashampoo snap 5 will be released on September 28, and I want to give away it for my dear users. I have one license of this excellent program. Rules are very simple. Just comment why you want it, that's all!
Lucky winner will be announced on 29/09/2011 by random. Good luck! :D :D :D
PS. comments like 'count me in' , and the like will not be accounted as a valid entry. Please, write something more acceptable.
Yours forever!

A

Anonymous

Ashampoo Snap jest świetnym programem do robienia zrzutów ekranu (screenów). Jest bardzo prosty w obsłudze, ma wygodny chociaż nietypowy interfejs. Dzięki za zrobienie konkursu. Bardzo chcę go wygrać.

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
I want, I want!!! :)
Ashampoo Snap is amazing software, probably best eeee, do robienia zrzutów ekranu i nagrywania filmów :)
Jest bardzo prosty w obsłudze, posiada ładny interfejs i nie obciąża komputera.

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Bardzo chciałbym wygrać ten program, by tworzyć screeny ekranu, a ten program jest moim zdaniem najlepszy w tej dziedzinie. Jest bardzo prosty w obsłudze i ma piękny interfejs, podobny do docków :)
Powodzenia dla innych :)

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Używam go od poczatku istnienia na rynku.Jest dla mnie bezkonkurencyjny ze względu na ergonomię obsługi,jak i jakość zrzutów. W ostaniej wersji 4 zachwyca ulepszonym mechanizmem przechwytywania video(nowy kursor i efekt powiększenia oraz pauza i zatrzymaj-edytuj plik),oraz możliwością przechwytywania stron www(przewijanie).
Snap to również bardzo wygodne i szybkie narzędzie do edycji wykonanych zrzutów wyposażone w przydatne znaczniki,strzałki i możliwość dodawania znaków,pieczątek,tekstu, podświetleń. Wszystko to edytowalne a do tego ustawienia skrótów klawiaturowych ! Dlatego chcę go mieć!

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Bardzo dobry program. Prosty w użyciu i skuteczny w tym co robi. Bardzo często korzystam z Ashampoo Snap 4 do nagrywania i zrzutów ekranu, dlatego bardzo chciałbym wersje 5 :)

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
I want it as a gift for my Father's B'Day on Sep-30.

Thanks, Grr

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Używałem kiedyś as3, ale udało mi się uzyskać ciekawszy program - hypersnap. Niestety wydana została nowa wersja programu, która wymaga zakupu nowej licencji ....
AS5 ma wszystkie funkcje których potrzebuję zarówno do wykonywania zrzutów ekranu jak i do do prostej edycji plików graficznych -> dodawanie txt, podkreślanie, wyróżnianie, ramki, zamazywanie itp.
Interfejs programu wymaga przyzwyczajenia, ale dzięki takiej postaci udostępnia większy obszar roboczy, a na 19" monitorze liczy się każdy kawałek obszaru roboczego.
Piszę się na losowanko.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Awesome software !
Please count me in ....
:)

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
ASHAMPOO SNAP 5 to w moim odczuciu najbardziej intuicyjny program do robienia zrzutów ekranu. Do tego polski interfejs, czegóż chcieć więcej. Proszę o uwzględnienie mojej kandydatury na użytkownika tego programu :)

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
at first I was hesitant to participate in this giveaway, but when I tried it myself the greatness of this software I became interested, but I think the nicest features is that it can record video with a very easy and the results are very good, indeed very lucky to be able to get this gift

NiceTake

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Thanks Caxton for the giveaway. I will use Ashampoo Snap 5 to create high-quality screenshots, videos and demos of interesting screen content.

Regards

Do góry