Konkurs - Backup4all Professional

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
qifqs.png

jhonQ.gif

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Opis programu

Do wygrania są trzy (3) licencje do programu - Backup4all professional.
Backup4all professional - (3) genuine licenses to win !

Zasady :
- Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś wygrać licencję Backup4all Pro
- Wymagane minimum dziesięć postów na koncie w dniu zakończenia konkursu.
- Konkurs zakończy się 19.02.2012. - licencje zostaną rozlosowane za pomocą random.org

Rules :
- Please write a comment why would you like to win Backup4all Pro
- The required minimum of ten posts on the account on the competition.
- The giveaway ends on 19.02.2012. The lucky 3 will be selected by Random.org

Powodzenia/Good Luck !
:francuz

A

Anonymous

No więc, ja się zgłoszę jak nie ma chętnych.
Jeśli chodzi o robienie kopi bezpieczeństwa, plików i danych to nigdy tego typu rzeczy nie robiłem, lecz z czasem przekonałem się o tym by zacząć robić, w końcu Kopie plików, bo nie wiadomo co w przyszłości może się wydarzyć.
żywym przypadkiem, była ostatnio przygoda z moimi sąsiadami którym zepsuł się dysk a mieli tam ważne dane, jak i wiele swoich zdjęć. Dlatego stąd kolejna myśl przychodzi że, przydała by mi się taka aplikacja, ponieważ z biegiem czasu Kopia bezpieczeństwa jest bardzo ważna. :) Dlatego napiszę po angielski Please Count Me. :)

Pozdrawiam Jarek. :)

A

Anonymous

To ja też się zgłoszę, korzystam z wersji trial i widzę że to fajny program, więc też chcę wygrać :ok

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
ja również zgłaszam sie do konkursu ponieważ przydałby mi sie dobry program do tworzenia kopi zapasowej. Jak sie nie myślę to ten program jest w kolekcji kś w seri dobre programy czy jakoś tak za 30 zł więc ten program musi być dobry

JerzyR

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Musze mieć ten program a nie stać mnie na niego. Dlatego wygram!

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
r-o.jpg

Licencje wyślę jeszcze dzisiaj na PW
Gratulacje zwycięzcom :francuz

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Super! :dziwak
Gratuluję pozostałym zwycięzcom

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Gratulacje !! pss dzięki za konkurs :piwko

A

Anonymous

Kurcze gdybym nie ja odpowiedział w tym temacie, to konkurs przepadł by i odszedł w zapomnienie.
A że ja jako pierwszy, odpowiedziałem na temat to znalazłem się na szarym końcu, :( jest to nie fair.
Ale mimo to Gratuluję zwycięzcom :(.

P.S
I kolejny konkurs w którym nic nie wygrałem, ja to mam szczęście ;/.
Chyba zacznę gdzieś indziej brać udział w konkursach, bo tutaj widzę że mam marne szanse. :(

A

Anonymous

Gratulacje!

Neo napisał:
Kurcze gdybym nie ja odpowiedział w tym temacie, to konkurs przepadł by i odszedł w zapomnienie.
A że ja jako pierwszy, odpowiedziałem na temat to znalazłem się na szarym końcu, :( jest to nie fair.
Ale mimo to Gratuluję zwycięzcom :(.

P.S
I kolejny konkurs w którym nic nie wygrałem, ja to mam szczęście ;/.
Chyba zacznę gdzieś indziej brać udział w konkursach, bo tutaj widzę że mam marne szanse. :(

Neo, przecież to było losowanie, nikt nie był wybierany przez organizatora konkursu, więc nie jest tak, że znalazłeś się na końcu bo odpowiedziałeś jako pierwszy w temacie, poza tym każdy miał takie same szanse, na pewno kiedyś Ci się uda, ale musisz w to uwierzyć, a nie użalać się, że się nie udało, nie teraz może następnym razem...

A

Anonymous

olwu napisał:
Neo, przecież to było losowanie, nikt nie był wybierany przez organizatora konkursu, więc nie jest tak, że znalazłeś się na końcu bo odpowiedziałeś jako pierwszy w temacie, poza tym każdy miał takie same szanse, na pewno kiedyś Ci się uda, ale musisz w to uwierzyć, a nie użalać się, że się nie udało, nie teraz może następnym razem...

Oj no przecież wiem że było losowanie. Nie można trochę urozmaicić wypowiedzi ??
Przecież nic złego nie robię, ani nawet nie używam wulgaryzmów, i tym podobne.
Chyba to nie jest, aż tak złe. Bynajmniej mi się tak wydaje.
Jedynie mogę stwierdzić, że randomize nie lubi nazwy Neo :p i tyle w temacie.
Lecz przecież pogratulowałem, no to też przecież o czymś świadczy.

Do góry