KONKURS! - BullGuard IS 12 - KONKURS!

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo chętnie wezmę udział w konkursie na BullGuard. Jest to bardzo dobry pakiet. Szczególnie podoba mi się opcja backupu oraz wysoka skuteczność skanera antywirusowego (jest to bodajże silnik Bitdefendera).
Ma także doskonały skaner WWW, który jest dla mnie bardzo ważny.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Znakomity zestaw zabezpieczający, który na chwilę obecną jest dość słabo zareklamowany i znany na polskim rynku ( chyba że ktoś odrobinę orientuję się w temacie ). Posiada on rewelacyjny silnik Bitdefendera, firewall, spamfilter, kontrole rodzicielską, tryb gry, tune up PC oraz co najwazniejsze 5 GB kopii zapasowej w celu ochrony najważniejszych pliki. Używałem go jakiś czas temu w formie antivirusa 10 i sprawował się wyśmienicie. Wykrywalność na bardzo wysokim poziomie przy jednoczesnym usuwaniu wszelkiego robactwa. Na szczególne uwzględnienie zasługuje fakt, że użytkowanie tego programu nie wpływa niekorzystnie na zwolnienie pracy komputera. Zaufałem już kiedyś BullGuardowi w wersji 10 ponieważ jest lekki, szybko i skutecznie wykrywa wirusy. Dziś również chciałbym go użytkować i kontynuować przygodę z tym pakietem.

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Czytając wcześniejsze wypowiedzi użytkowników, mogę stwierdzić, że BullGuard IS 2012 jest ciekawą aplikację. Chciałbym wygrać ten program, ponieważ za jakiś czas kończy mi się licencja na obecny pakiet bezpieczeństwa. Chętnie zainstaluje go jak wygram. Ponadto te 5 GB. HMM!

filipex3

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Najlepszy komentarz:
fanatico69

Wylosowane osoby:
konkursf.jpg

Gratulacje! Licencje prześlę każdemu z was na PW jeszcze dziś wieczorem.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo
Gratulacje dla Wygranych :piwko

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Nie no, znów wygrałem, ale fuks, thx :D :) Gratki dla reszty zwycięzców :jezyk

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Dzięki nie sądziłem, że mi się przytrafi, :gracz a tu taka niespodziana :dziwak Cieszę się bo program jest naprawdę
b.dobry.Gratuluję pozostałym zwycięzcom. :hi

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Równiez bardzo dziekuję - licka za najlepszy komentarz. Warto brać udział w konkursach. Mam tylko pytanie ???????? DO KIEDY MOŻNA WKLEPAĆ LICKE, CZY JEST JAKIS TERMIN CZY POPROSTU OD DNIA ZAINSTALOWANIA ANTYWIRUSA???

filipex3

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Licencja jest liczona od momentu wpisania jej do programu. Do kiedy można jej użyć? Chyba nie ma ograniczenia, ale lepiej zapytać pomocy technicznej.

Dodatkowo z tego co mi powiedziano jak ktoś zainstaluje wersje testową i poda kod licencji to będzie miał licencję na 1 rok + 60 dni tej wersji testowej.

Do góry