KONKURS - Data Recovery Wizard Pro i CleanGenius

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki uprzejmości Pani Sary z EaseUS,której dziękuję do wygrania jest 5 licencji EaseUS Data Recovery Wizard Pro i 5 licencji CleanGenius for Windows

Wg autorów jedno z najlepszych narzędzi służących do odzyskiwania danych z uszkodzonych lub skasowanych partycji oraz skasowanych plików. Program umożliwia odzyskanie danych praktycznie z każdego nośnika (obsługuje dyski twarde, pamięci przenośne, karty pamięci, etc).

Z ciekawszych funkcji można wymienić możliwość wykonania obrazu uszkodzonego dysku/partycji i przeprowadzanie wszelkich operacji odzysku danych na utworzonym obrazie oraz obsługę linuksowego systemu plików EXT2 oraz EXT3.

Pozostałe możliwości:
inteligentne wyszukiwanie wszelkich możliwych systemów plików na uszkodzonym dysku twardym
obsługa następujących systemów plików: FAT12, FAT16, VFAT, FAT32, NTFS/NTFS5 EXT2, EXT3
obsługa dysków twardych wyposażonych w interfejsy IDE/ATA, SATA, SCSI, USB, Firewire (IEEE1394) i innych mediów m.in. stacji dyskietek, pamięci flash, dysków USB, aparatów cyfrowych, cyfrowych odtwarzaczy audio i innych
umożliwia odzyskanie przypadkowo skasowanych plików
umożliwia odzyskanie danych ze skompresowanych i zaszyfrowanych woluminów NTFS
umożliwia podgląd odzyskiwanych plików i obrazków (obsługiwane formaty graficzne: BMP, EMF, JPG, JPEG, GIF, TIF, PNG i inne
obsługa dużych dysków
obsługa dynamicznych dysków
umożliwia przerwanie operacji odzyskiwania danych i ponownego jego rozpoczęcia w późniejszym terminie (od miejsca w którym odzyskiwanie zostało zaprzestane)
posiada przyjazny dla użytkownika interfejs
umożliwia odzyskanie wskazanego, skasowanego pliku za pomocą jednego kliknięcia
żródło cdrinfo

easeus1.png

easeus2.png

easeus3.png

easeus4.png

więcej info
http://www.easeus.com/datarecoverywizardpro/

CleanGenius for Windows

a6c2db8b7f0be6803a5326394a2755cfc.png

opis wersji free
EaseUS CleanGenius Free to bezpłatna wersja popularnego programu przeznaczonego do optymalizacji systemu Windows. Za jego pomocą utrzymamy porządek na komputerze, a także zwiększymy wydajność systemu operacyjnego. Posiada dwa tryby skanowania – szybki i dogłębny, które wyszukują i usuwają błędy powodujące awarię komputera.
Program tworzy również kopię zapasową sterowników wszystkich urządzeń, czyści dokładnie ślady użytkowania, kompresuje i optymalizuje pamięć operacyjną oraz przyśpiesza uruchamianie systemu i zwiększa stabilność zainstalowanych aplikacji, w tym również aktywnych procesów. Charakteryzuje się również wygodnym i czytelnym interfejsem użytkownika oraz ogromną liczbą narzędzi systemowych.
EaseUS CleanGenius Free oferuje:
- zarządzanie aplikacjami uruchamianymi wraz z systemem,
- zarządzanie zainstalowanymi programami (usuwa i czyści pozostałości po odinstalowanych aplikacjach),
- wbudowany harmonogram zadań,
- bezpieczną defragmentację dysku twardego,
- oczyszczanie zbędnych i nieużywanych plików (usuwa śmieci i inne niepotrzebne dane),
- sprawdza i naprawia dyski twarde,
- naprawia błędy w rejestrze systemowych i przyśpiesza uruchamianie komputera,
- możliwość korzystania z funkcji Context FixerFix, która naprawia błędy w menu kontekstowym systemu operacyjnego,
- usuwa nieużywane skróty i odblokowuje pliki, których nie można usunąć w standardowy sposób,
- dzieli pliki na poszczególne części oraz trwale usuwa pliki, których już nie przywrócimy podczas odzyskiwania danych.
źródło instalki

więcej info
http://www.easeus.com/cleangenius/

Zasady konkursu
1.Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić Data Recovery Wizard Pro lub CleanGenius
2.Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu, uczestnicy mający powyżej 50 postów mogą startować na 2 programy,pozostali tylko na 1 !

4. Umieścić link http://www.easeus.com/datarecoverywizardpro/ lub http://www.easeus.com/cleangenius/ w swoim profilu na facebooku i dać odnośnik do niego poście konkursowym - Warunek odgórny !
5. Zakończenie konkursu 13.07.2015 godz.22
zwycięzców wyłoni portal Random i będę mieli 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW
Powodzenia

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Interesuje mnie EASEUS CleanGenius to ciekawy i rozbudowany program do konserwacji i optymalizacji systemu.
Ma różne fajne funkcje między innymi czyści i usuwa niepotrzebne pliki , odblokowuje pliki i foldery zablokowane przez system , przeprowadza defragmentacje rejestru i wiele więcej.
Proszę liczyć mnie w walce o ten właśnie soft :klawik.

:dziękuję za konkurs

Link :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Link :

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
EaseUS to dobra i uznana marka, producent solidnych programów, więc - jak dla mnie - każda okazja, by złapać jakiś ich sofcik w wersji pełnej jest dobra.
Tak więc specjalnie po to, żeby wyrwać za friko EaseUS Data Recovery Pro oraz EaseUS CleanGenius, założyłem konto na fb. :sarkazm

EaseUS Data Recovery jest zaliczane do najlepszych programów do odzyskiwania danych. Niestety wersja Free ma nieco ograniczeń, z których najbardziej chyba dotkliwe jest to, że umożliwia ona odzysk do 1GB danych, co w wielu przypadkach może okazać się niewystarczające. Dlatego zależy mi na zdobyciu wersji Pro.

Co do EaseUS CleanGenius - tego narzędzia do ptymalizacji systemu w ogóle nie miałem dotąd okazji poznać, więc tym bardziej chciałbym wygrać licencję na ten program.

Zatem zgłaszam się do konkursu na obydwa te programy.
Linki:

Wielkie dzięki dla Andyxa i przedstawicielki EaseUS za tak fajny konkurs! :dziękuję

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs kończy się jutro,ale widząc zapotrzebowanie, chyba nie warto było,
sponsor jak to też zobaczy ,nie wiem jak postąpi z kluczami
??

Czyżby ten pkt.4 był takim problemem :scratch ,na innych forach jakoś z tym nie ma problemu,
nawet dla użytkowników ,którzy są również na tutejszym forum. Ale to już nie moja sprawa.

dziękuję za uwagę i pozdrawiam

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
104
Bardzo cenię sobie programy firmy EaseUS dlatego startuję w konkursie.
Program do odzyskiwania danych jest jednym z najlepszych na rynku. Wcześniej używałem go w wersji z promocji, przydał mi sie podczas odzyskiwania danych z pendrive brata. Niestety po formacie, utraciłem wersję Pro.
Drugiego programu (do optymalizacji i oknserwacji systemu) nie znam, ale chętnie sprawdzę jak sprawuje sie w praktyce.
Linki do konkursu:

Dziękuję Andyxa za organizację konkursu.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Jako że czasami muszę skorzystać z programu do odzyskiwania danych a najczęściej używam innego znanego programu :), chętnie wezmę udział w konkursie żeby wygrać inne zaawansowane urządzenie do odzysku danych. Organizatorowi dziękuję za konkurs.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13304
Miasto
Somewhere over the rainbow.
alojzy napisał:
Jako że czasami muszę skorzystać z programu do odzyskiwania danych a najczęściej używam innego znanego programu :), chętnie wezmę udział w konkursie żeby wygrać inne zaawansowane urządzenie do odzysku danych. Organizatorowi dziękuję za konkurs.

Pofatygowałeś się żeby przeczytać coś więcej niż to co jest do wygrania ?? :nea

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
47897
Miasto
Gdzieś w Polsce
Dzięki za kolejny konkurs andyxa i dla sponsora Pani Sary z EaseUS. :dziękuję

Ja z chęcią przygarnę EASEUS CleanGenius. Interesuje mnie program do konserwacji, optymalizacji i przyśpieszenia windowsa.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
al_arsen napisał:
alojzy napisał:

Pofatygowałeś się żeby przeczytać coś więcej niż to co jest do wygrania ?? :nea
a przepraszam, nie doczytałem, nie mam profilu na fejsie także dupa z tego

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
alojzy napisał:
a przepraszam, nie doczytałem, nie mam profilu na fejsie także du** z tego
A w czym problem? Ja założyłem specjalnie po to, żeby wziąć udział w tym konkursie. Nawet numeru tel. nie trzeba obecnie podawać, email wystarczy i możesz działać. :)

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Koniec, dzięki za liczny udział :facepalm

Data Recovery
ArekS, decimus

CleanGenius for Windows
Tadek59, ArekS, decimus, Kamelka

Co Zrobi sponsor ,jak zobaczy jaką popularnością się cieszył konkurs ,nie wiem
mam tylko nadzieję,że klucze otrzymacie
potwierdzenia na PW

ps
A w czym problem? Ja założyłem specjalnie po to, żeby wziąć udział w tym konkursie. Nawet numeru tel. nie trzeba obecnie podawać, email wystarczy i możesz działać. :)

widocznie jest to problem nie do przeskoczenia.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
jestem zdumiony, że tak mało osób skusiło się na EaseUS Data Recovery Wizard Pro.
Ja to rok czekałem na pojawienie się tego programu w promocjach, a tu taka frekwencja :eek:

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
65
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Manila napisał:
jestem zdumiony, że tak mało osób skusiło się na EaseUS Data Recovery Wizard Pro.
Ja to rok czekałem na pojawienie się tego programu w promocjach, a tu taka frekwencja :eek:

SEZON URLOPOWY
nie wiem jak inni forumowicze ale ja w tym czasie dużo rzadziej zaglądam na forum
nie można żyć na smyczy świata zero jedynkowego

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Małe info
Zwycięzcy ,którzy potwierdzili wygraną, klucze macie na PW

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia