Konkurs ! / Giveaway ! - 1Password 4 Konkurs Wakacyjny

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
YKWlDnA.png

Na wstępie chciałbym podziękować ekipie
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
za tworzenie tego znakomitego menadżera haseł oraz za ufundowanie nagród w postaci dwóch (2) licencji do wyżej wymienionego programu :hi

1Password to aplikacja gromadząca wszystkie hasła wykorzystywane w systemie Windows. Program jednocześnie jest menadżerem haseł jak i narzędziem chroniącym dostęp do komputera.
dobreprogramy.pl

Szczegóły na temat tego programu znajdziecie pod adresem:

Regulamin konkursu :
1. Napisz w kilku zdaniach jakie masz doświadczenia z menażerami haseł.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 stycznia 2015 roku lub przynajmniej 10 pkt. reputacji.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 27.07.2015.

Osoby które otrzymają licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random. //
The persons who receive a license, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z regulaminem konkursu zostaną usunięte

A

Anonymous

Na wstępie chciałem podziękować za świetny konkurs, gdyż od pewnego czasu przyglądam się 1Password ale muszę przyznać, że cena nieco odstrasza - chociaż program jest na bank wart tych pieniędzy.
Do tej pory korzystałem jedynie przez krótką chwilę z dodatku LastPass oraz z KeePass ale ten był jakoś mało intuicyjny dlatego dałem sobie spokój z menadżerami haseł i korzystam z rozwiązań wbudowanych w przeglądarki chociaż wiem, że to najmniej bezpieczne (i w sumie najmniej wygodne jeżeli korzysta się kilku przeglądarek) rozwiązanie.
Dlatego też wygrana w tym konkursie niezmiernie by mnie ucieszyła.

:piwko SE7EN

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Od kilku lat używam programu LastPass w formie dodatku do przeglądarki , jest to dość wygodny i prosty w użyciu menadżer haseł nie mniej ostatnio miał kilka wpadek z atakiem hakerów.Program 1Password wydaje się być bezpiecznym i dostępnym na wielu platformach narzędziem ma kilka ciekawych funkcji , których brakuje w programie LastPass , chętnie się z nim bliżej zapoznam o ile wygram ten ciekawy i kosztowny program.
:dziękuję za konkurs :)

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Kilka już lat używam starszej wersji tego programu . Próbowałem innych , ale on jest numerem jeden u mnie . Łatwo integruje się z przeglądarką do tego dochodzi kopia haseł . W razie problemów można hasła przywrócić . Prócz tego można zapisywać klucze licencji . Dziękuję SE7EN za zorganizowanie konkursu . :dziękuję

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31117
Miasto
Trololololo
:hi w sumie nie wiem czy mogę brać udział ale ta nowa wersja bardzo by zapewne zakolegowała się ze mną z racji tego że używam wersji starszej już ładnych kilka lat a klucz który posiadam jakoś nie dał możliwości aby zaszaleć z nową wersją a prawdę rzekłszy powiadam że przydała by się ta nowa wersja.Specjalnych doświadczeń z innymi "zapisywaczami haseł" nie mam gdyż praktyczne od samego początku korzystam z 1Password i szczerze mogę powiedzieć (napisać) że lepszego nie ma (lub nie miałem z takimi styczności), niby są inne płatne i darmowe, niby popularne, wielbione przez wszystkich i polecane ale jakoś nie zainteresowały mnie specjalnie i wnet wylatywały z kompa, może to kwestia przyzwyczajenia a może, a raczej zapewne 1Password bije wszystkie inne na głowę, niby jest LastPass ale od samego początku jakoś sceptycznie do niego podchodziłem z racji hasełek w chmurze i co rusz informacji o włamaniach.Także moja opina na temat 1Password jest jak najbardziej pozytywna, genialny w prostocie, bez zbędnych fajerwerków z całkiem fajnymi dodatkami jak bezpieczne notatki, portfel, zapisywanie kluczy do programów i wiele innych.Próbowałem LastPass, Password Depot, Sticky i jakiś innych których nazw już nie pamiętam ale i tak zawsze wracałem do 1P.

Danke za konkurs i niech będzie spokojna wasza rozczochrana.

:francuz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Moje doświadczenia z menażerami haseł to jedynie wtyczka LastPass. Wybrałem LastPass ze względu na wygodę, godząc się z ryzykiem jakie niesie przechowywanie danych w chmurze. Testowałem Password Depot ale zupełnie nie przypadł mi do gustu. Wybrałem wygodę zamiast bezpieczeństwa i czas to zmienić!
Dzięki za konkurs :dziękuję

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Od kilku lat , na jednym z moich z komputerów używam Sticky Password. Jest to bardzo przydatny program do generowania, czy zapisywania haseł. Nigdy natomiast nie miałem do czynienia z 1Password. W zwiazku z tym, że wszyscy go bardzo chwalą, dlatego i ja chciałbym go wygrać i przetestować na moim lapku.
Dlatego zgłaszam sie do konkursu.
Dziękuję SE7EN za Konkurs :piwko

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Do tej pory używam wersji 3 ww/w softu i spisuje się świetnie, obsługuje 3 najbardziej znane przeglądarki, poza tym bardzo wygodny w użytkowaniu. Próbowałem innych tego typu programów lecz to po prostu nie było to. Dzęki za konkurs i spróbuję szczęścia. Pozdrawiam

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4594
Miasto
Gdynia Orłowo
.
Mam swój sposób na zabezpieczanie haseł. Wydaje się, że jest skuteczny. Póki co nic złego się nie wydarzyło ...tfu, tfu, tfu...
Jednakże obiecałem sobie, że prędzej czy później zacznę korzystać z jakiegoś profesjonalnego menedżera. Przeglądnąłem ich kilkanaście ale nie umiem się zdecydować. Może brakło podpowiedzi kogoś bardziej doświadczonego (?), znającego takie a nie inne wady i zalety. Muszę więc przyznać, że dopiero głos Oxy'ego zaważył o mojej decyzji. Tak więc spróbuję swoich sił w tym konkursie, poza tym współzawodniczenie z samym szefem, to czysta przyjemność. :szef
Dziękuję SE7EN za konkurs.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
No ba! Jestem w podobnej sytuacji co kolega Administrator - zakupiłem swojego czasu wersję 1Password, ale najnowsza wersja 4 to niebo, a ziemia! Wiem to, bo zarekomendowałem program swojemu ex-bosowi, który kupił 5 licencji na firmę. Wcześniej korzystałem ze StickyPassword, który działał, ale nie oszukujmy się - nie ma co porównywać. Nigdy nie byłem zwolennikiem przechowywania haseł w chmurze, dlatego LastPass to żadna dla mnie alternatywa. Na chwilę obecną 1Password, to najlepsze rozwiązanie, zarówno pod Windows, iOS jak i Android - choć ten ostatni nie jest tak super dopieszczony. W każdym bądź razie, SE7EN - dzięki za świetny konkurs!

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56611
Witam

Prawie od początku istnienia StickyPassword Premium użytkuje ten program do zarządzania haseł,który do dzisiejszego dnia nie jest spolszczony i chyba największa wada tego programu ,nie wiem jaka różnica jest zabezpieczeniem między dwoma programami, ale z ciekawości zainstalowałem 1Password 4 i jestem pod wrażeniem nie tylko interfejsem samego program ,ale dużym plusem jak dla mnie że 1Password 4 jest w naszym języku polskim i dlatego biorę udział w konkursie!!
Dzięki SE7EN za tak wspaniały konkurs..

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Wielkie dzięki SE7EN za tak fajną nagrodę w konkursie ,a ekipie 1Password
za podarowanie licencji na konkurs.
Miałem kilka menadżerów haseł /LastPass, PasswordDepot, Sticky Password / i z żadnego nie jestem zadowolony na 100 %, to brak naszego języka, albo zabezpieczenia /wpadka LastPass/, podobnie jak kolega wyżej również zainstalowałem triala 1Password i już mi pasi :wariat , nasz język itd.Więc próbuję szczęścia w tym konkursie.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Na wstępie dzięki za konkurs. Nie mam jakichś wielkich doświadczeń z programami tego typu. Przez dłuższy czas korzystałem ze StickyPassword, ale przestałem kiedy w nowej wersji usunięto język polski. Niby to nic takiego, ale przyzwyczajenia robią swoje. Próbowałem też inne mniej znane, jednak albo nie odpowiadał mi ich interfejs albo brak obsługi polskiego języka. LastPass niby wygodny ale nie mam zaufania do takich programów, które przechowują hasła gdzieś w chmurze.
:england

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dziękuję za konkurs! :piwko
W ubiegłym roku przymierzałam się do tego programu, testowałam w wersji trial. Bardzo chciałam go mieć.
Niestety skończyło się na powrocie do Sticky Password ze względów finansowych. Nie żebym narzekała, ale Sticky to nie to samo co 1Password. Używałam wcześniej LasstPass, ale baza w chmurze, to dziś duże ryzyko.

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
1Password to najlepszy menadzer haseł jaki jest na rynku. Korzystam z niego od kilku lat i jestem bardzo z niego zadowolony. Niestety posiadam poprzednią wersję programu która nie jest już aktualizowana więc miło by było wygrać najnowszą odsłonę tego softu. Nie mam doświadczenie z innymi programami tego typu ponieważ zawsze korzystałem z 1Password. Dzięki za fantastyczny konkurs i życzę wszystkim powodzenia.

Do góry