Konkurs ! / Giveaway ! - O&O DiskImage 11 Professional

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Do wygrania 10 licencji na O&O DiskImage 11 Professional Edition!

Licencje na konkurs dostarczył Pan Rudy Goodman któremu bardzo serdecznie dziękuję.

O&O DiskImage to zaawansowane narzędzie przeznaczone do wykonywania kopii zawartości dysków twardych, czyli tak zwanych obrazów dysków. Za jego pomocą stworzymy idealną kopię całego dysku lub tylko konkretnej partycji, zabezpieczając się tym samym przed utratą ważnych danych, dokumentów, zdjęć itp.

Program, jak na rozwiązanie komercyjne przystało, posiada cały szereg opcji i funkcjonalności. Poza tworzeniem obrazów całych dysków i partycji (łącznie z systemem, zainstalowanymi aplikacjami i wszystkimi danymi na nich zawartymi), możemy także tworzyć kopie wybranych folderów i plików - obrazy zapisywane mogą być albo na innym, fizycznym dysku twardym albo na dyskach zewnętrznych, płytach DVD/Blu-Ray, dyskach sieciowych lub napędach typu pendrive. Tworzone przez nas kopie program nie tylko kompresuje, ale umożliwia również ich zaszyfrowanie.

O&O DiskImage umożliwia również proste i szybkie odzyskanie danych, zarówno z poziomu systemu Windows, jak i poprzez tworzenie bootowalnego dysku. To potężne narzędzie do zabezpieczania się przed utratą ważnych danych, które można wykorzystać także do innych celów np. przywracania spowolnionego systemu operacyjnego do zapisanego w obrazie dysku stanu tuż po instalacji.
źródło: dobreprogramy.pl

Link do strony producenta:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz w kilku zdaniach sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać O&O DiskImage 11 Professional Edition.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 czerwca 2016 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 13.08.2016.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

william1955

Świeżak
Reakcje/Polubienia
10
No cóż, używałem starych wersji Acronicsa i były według mnie bardzo dobre.
Późniejsze (tak od czasu Visty i W7) zupełnie mi nie pasują (wołowate, interfejs dla mnie
nie do przyjęcia).
Tak więc, byłbym zainteresowany produktem O&O, którego, co prawda nigdy
nie używałem, ale z opisu i dokumentacji wygląda na porządny kawałek software.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Używam starszej wersji tego programu, uważam go za bardzo dobry program do robienia backupu systemu czy nawet samych folderów z plikami. Zabezpiecza przed utratą ważnych danych. Program jest łatwy w obsłudze i szybko można ustalić jakie pliki ma zapisać.Same kopie mało zajmują gdyż można użyć kompresji,włączyć szyfrowanie. Bez kompresji wielkość pliku kopii wynosi nawet 50 % mniej od wielkości przed kompresją.Mam pewność gdy zrobię backup systemu i go odzyskam po awarii,wiem że wszystkie ustawienia,konfiguracje programów są miejscu i nic nie muszę kombinować.
Jedynie mogli by zrobić lepszy pasek postępu tworzenia kopii np.ile MB/GB zostało do skończenia kopii i ile już zapisał, bo ilość procent trochę za mało.

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300
Thanks for the giveaway, ORGANIZAT0R. I want to win a license for this excellent software in order to have a licensed great tool for backing up and restoring data. Not only it can create images and restore entire hard drives, but also it can restore individual files and folders as well. Thanks to a great interface and several well-made wizards, this software is incredibly easy to use and perfect for our backup needs. :ok

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Dzięki za konkurs!

Kopia zapasowa partycji to podstawa, przy najnowszym Acronisie mi się nie powiodło - może będzie lepiej przy O&O!

pozdrowienia

A.,

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
wygląda na całkiem dobry program do zrobienia kopi całego systemu jak i patycji lub poszczególnych folderów.
bardzo bym chciał wygrać ten program poniewarz nie posiadam zadnego programu tego typu ,a powinienem mieć bo róznie bywa i trzeba się zabezpiczyć przed utratą cennych danych lub co gorsze niedaj boze systemu.
dzięki za konkurs na ten soft moze mi szczęscie dopisze i uda się wygrać go.
pozdrawiam.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Nie udało mi się w konkursie na Acronisa to próbuję tutaj. Program za pomocą którego mozna stworzyć obraz partycji systemowej (i nie tylko) to podstawa jesli chodzi o bezpieczeństwo danych.

tarekma7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
347
Thanks a lot for the giveaway. I tried using DiskImage before and I consider it very good for protecting my data. I can do backup of the entire computer or only a selected drive. In addition backup can be scheduled to be an automatic process at regular intervals. The Incremental backup feature lets you backup the changes only. System restore is very easy and even can be done on a different hardware if needed. Cloning is another useful built in feature. The program is easy to use with friendly user interface.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Aktualnie używany przeze mnie program nie jest już rozwijany. Win 10 nie jest wspierany. Niby program z płyty bootowalnej działa i wykonał obraz partycji systemowej, ale prawda jest taka, że jak ma gwarantować bezpieczeństwo to pełne wsparcie dla aktualnego systemu operacyjnego jest dość istotną sprawą.
Dzięki za konkurs na bardzo przydatny program.
Z chęcią biorę w nim udział.
Pozdrawiam.

gdant

Świeżak
Reakcje/Polubienia
16
Thanks for the giveaway..Good program to backup the data and for automatic scheduled backup with lots of tweaks that I wanted as using free backup tools

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the giveaeway !
O&O DiskImage Professional provides you with all the tools you need for backing up both individual data within selected files and folders as well as images of entire partitions and drives. DiskImage also allows you to convert drive images into virtual hard disks and also permits you you to tweak backup images so they can be restored to different computers. With these good features, that's why I like to win it.

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thank you for the opportunity.

It is a good reliable and strong backup & recovery application. You do not need to be a advanced user or a pro to use this simple but good looking program, but even novice like me can use it without any trouble. Ease of use, good GUI, low on system resources are some of the advantages of this full featured backup & recovery app.

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Bardzo lubię programy od O&O. Na co dzień używam O&O Defrag, jak również O&O DiskImage 9 z giveaway'a i oba programy bardzo odpowiadają. Byłoby bardzo fajnie jeśli mógłbym korzystać z nowszej wersji O&O DiskImage. Kopia partycji systemowej w razie poważnej awarii jest niezastąpiona i skraca czas postawienia na nogi systemu.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Nie mam licencji na Acronis True Image, Ashampoo Backup 10 Pro nie jest "spoko", Nero BackItUp mam wersję 4 tego programu i to nie było dobre, tylko kosztowne w efekcie ... :szef
Mam O&O Defrag 19 to pomyślałem, że O&O DiscImage Pro zastosuję, chociaż wkurza mnie brak spolszczenia ...
Dyskryminacja światowa na j. polski - "psia jego nać" ... :dziwak
Dzięki za konkurs - biorę udział ... :dziękuję

Status
Zamknięty.
Do góry