artoor napisał:Grzegorz - Rewelacja! Oczywiście że biorę udział w konkursie. SecurityKiss to niezaprzeczalnie najlepszy program tej klasy. Miałem szczęście jakiś czas temu wygrać licencję u Ciebie, ale przyda się zdecydowanie na stacjonarny PC postawićDzięki za konkurs!
![]()
Czy mogę połączyć się programem SecurityKISS Tunnel z wielu komputerów i czy wszystkie mogą być jednocześnie połączone?
Z jednym numerem klienta (egzemplarzem) możesz połączyć się z wielu komputerów. Ograniczeniem jest to, że tylko jeden numer klienta może być połączony do serwera jednocześnie.
W wersji płatnej dostajesz ponad 20 serwerów, dlatego też możesz połączyć taką samą liczbę komputerów.
Tym bardziej że "wygrały" osoby, której nie wyraziły chęci uczestniczenia w tym konkursie.ddarc napisał:masz rację Fanatyk ..inym razem zbanujemy tego "randoma"![]()
Słucham ?? Polecam nauczyć się czytać !! wyraziłem chęć i bardzo sie cieszę że wygrałem te cudo SecurityKISS EMERALD i i Organizator zna sie znacznie lepiej od ciebie i wie kto wyraża chęć a kto nieFanatyk napisał:Tym bardziej że "wygrały" osoby, której nie wyraziły chęci uczestniczenia w tym konkursie.ddarc napisał:masz rację Fanatyk ..inym razem zbanujemy tego "randoma"![]()
![]()
Fanatyk napisał:Tym bardziej że "wygrały" osoby, której nie wyraziły chęci uczestniczenia w tym konkursie.ddarc napisał:masz rację Fanatyk ..inym razem zbanujemy tego "randoma"![]()
![]()
ORGANIZAT0R napisał:moje niedopatrzenie. W związku z tym przeprowadzam drugie losowanie
![]()
angellomichel387 napisał:Słucham ?? Polecam nauczyć się czytać !! wyraziłem chęć i bardzo sie cieszę że wygrałem te cudo SecurityKISS EMERALD i i Organizator zna sie znacznie lepiej od ciebie i wie kto wyraża chęć a kto nie
i zobacz doswiadczenie i pochwały Organizatora konursu i twoje !!i tutaj zdecydowanie widac że przez ciebie przemawia zazdrość ale nie martw się może ty kiedyś wygrasz ..nimo wszystko Pozdrawiam ciebie i patrz na staż zanim wypowiadasz się o kimś