Konkurs ! / Giveaway ! - SecurityKISS pakiety EMERALD

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Do wygrania tym razem aż 15 rocznych pakietów SecurityKISS EMERALD!

Po raz kolejny składam serdecznie podziękowania Pani Małgorzacie Luczywo za dostarczenie pakietów na konkurs.

Zapraszam także na oficjalną stronę programu, aby dowiedzieć się o zaletach najlepszego planu EMERALD:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Dlaczego SecurityKISS?

Chcesz zachować prywatność w Internecie?
Chcesz chronić swoje transakcje online?
Twój dostawca Internetu blokuje lub spowalnia niektóre połączenia?
Nie masz dostępu do telewizji internetowych lub gier online?
Twoje rozmowy Internetowe są blokowane przez dostawcę Internetu?
Potrzebujesz ukryć swój adres IP?

Jeżeli choć na jedno pytanie odpowiedź brzmi ‘Tak’ to SecurityKISS Tunnel może rozwiązać Twoje problemy.

Rowiązanie

SecurityKISS Tunnel tworzy Wirtualną Sieć Prywatną (VPN – Virtual Private Network) opartą na technologiach OpenVPN, PPTP, L2TP.

SecurityKISS program tworzy tunel (VPN) pomiędzy Twoim komputerem a naszym serwerem co powoduje, że nikt z zewnątrz nie może zobaczyć co robisz w Interencie. Wszystkie aktywności typu: przeglądanie stron Internetowych, komunikowanie się przez komunikatory, pobieranie plików, przesyłanie numerów i haseł kart kredytowych i wiele innych są chronione przed kradzieżą i podsłuchem. Nasze serwery reprezentują Cię w Internecie a Twój prawdziwy adres IP jest ukryty.

Jak to działa?

SecurityKISS Tunnel przekierowuje cały Twój ruch Internetowy przez wirtualny tunel do naszych serwerów, a wszystkie internetowe aktywności (przeglądane strony, poczta elektroniczna, rozmowy internetowe, przesyłanie plików) są szyfrowane.

Gdy używasz naszego programu, nie ma znaczenia, czy ktoś po drodze przechwytuje przesyłane przez Ciebie dane, gdyż są one zaszyfrowane. Nawet jeżeli Twój dostawca Internetu podgląda Twoją aktywność w sieci nie będzie wiedział które strony odwiedzasz i nie będzie mógł ich blokować lub filtrować.

Sprytny & Prosty
Łatwy w użyciu
Bez rejestracji, nazwy użytkownika i hasła
Ściągasz, instalujesz, łączysz się i gotowe
Długa lista serwerów do wyboru
W pełnej wersji na wszystkie platformy
Pełna anonimowość – logowane minimum informacji
Darmowy na Zawsze
Darmowe ściągniecie programu
Bezterminowa darmowa wersja
W wersji darmowej dzienny limit transferu
Nielimitowana liczba przełączeń między serwerami
Darmowa wersja kompatybilna z systemem Windows
Bez reklam, 100% bezpieczny
Wysokiej jakości pomoc techniczna
Szybki & Bezpieczny
Nielimitowana prędkość
Kompresja danych gwarancją szybkości
Każda kopia programu jest unikatowa
Pełne 1024-bitowe szyfrowanie
Klucz sesji renegecjowany co godzinę
Wbudowany Exclusive Tunneling
W pełnej wersji dodatkowe dedykowane serwery
Natychmiastowa aktywacja konta

Zasady konkursu :
1. Napisz z jakich lokalizacji serwerów najczęściej korzystasz oraz jakich lokalizacji serwerów brakuje Ci w SecurityKISS.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 czerwca 2014 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 24.07.2015.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
645
Miasto
okolice internetu
Zgłaszam akces do konkursu. Dotychczas korzystałem z alternatywnych rozwiązań: F Secure Freedome VPN i OkayFreedom VPN. Oba uważam za niezłe, choć mają swoje mankamenty:
- F Secure - licencja najwyżej na pół roku
- Okay - konieczność "polowania" na promocję bez limitu transferu, inaczej tylko 5 GB/m-c
Jezeli SecurityKISS jest wolny od takich bolączek, warto spróbować. Tym bardziej, że zależy mi z różnych względów na anonimowości w sieci. Najczęściej korzystam z serwerów: niemieckich, brytyjskich, francuskich.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Często używam niemieckiego, rumuńskiego, rosyjskiego, holenderskiego i polskiego IP.
Najczęściej korzystam z tych, które transmitują imprezy sportowe, czasami brakuje jakiegoś kraju, głownie brakuje mi południowoamerykańskich, takich jak Brazylia, Argentyna.
Dziękuję za konkurs! :dziękuję

EDIT:
Jakby co, to zrzekłam się licencji na PrivateVPN.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Kolejny fajny konkurs, dziękuję :)

Najczęściej korzystam z serwerów polskich, amerykańskich i niemieckich (ver. free SecurityKISS Tunnel). Brakuje mi serwerów japońskich, południowokoreańskich i wspomnianych przez przedmówców serwerów południowoamerykańskich.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Najczęściej korzystam z Polski , Kanady, USA, Rosji, Szwajcaria

Jakich mi brakuje : Egipt, Brazylia.

Problemem securitykiss wcale nie jest brak serwerów tylko dość niskie prędkości na Kanadzie, USA. Kiedyś dawno temu miałem tego VPN-a i to był dla mnie główny problem.

Chętnie bym znowu wrócił do securitykiss jeśli uda mi się wygrać w konkursie ,

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Na razie mam licencję więc nie licz mnie w konkursie, ale byłem ostatnio w Chinach i ten program tam nie działał :klawik. Nie łączył się z bazą, może by coś z tym zrobili :szef

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dzięki za konkurs! :piwko

Proszę mnie wziąc pod uwagę w losowaniu.
Miałem kiedyś ten program i bardzo ładnie się spisywał.
Jest kilka krajów z którymi sie łączę: Czechy, Niemcy, Polska, Rosja, Ukraina, Hiszpania Wielka Brytania.
Brakuje np. Australii, na której mi zależy. Także Chiny.

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
starogard gdanski
Ja nie mam doświadczenia z tego typu programami.Kiedyś potrzebowałem rosyjskie i niemieckie IP i jakoś tam sobie poradziłem (nie pamiętam już jak) ale wiem że nie było to proste.Jeśli jest możliwość ułatwienia sobie życia przynajmniej w tej kwestii to jestem zainteresowany.Dzięki za konkurs

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Spróbuję szczęścia, ponieważ za 70 dni kończy mi się abonament na Norda.
Obecnie najczęściej korzystam z tych serwerów, które umożliwiają dość szybkie poruszanie się w necie, a że z reguły są lokalizacje angielskie, austriackie, włoskie oraz polskie, więc z nich korzystam, choć inne też są w użyciu.
Trudno mi się odnieść do pytania jakich serwerów mi brakuje w SecurityKiss, gdyż dawno nie korzystałem z tego VPN-a i nie znam obecnego stanu posiadania tej usługi :scratch
Dzięki za doskonały konkurs Grzesiek.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Nie mam żadnego VPN-a a w dzisiejszych czasach przydałby się. Tak jak napisałem w innym konkursie na podobny soft dużo korzystam z różnych Hot-Spotów więc taki program staje się obowiązkowym softem. Podziękowania dla organizatora oraz dla DARCZYŃCY. Co do serverów to niemam żadnych preferencji. Norweskie, chińskie czy z USA, dla mnie ważne żeby były szybkie i bezpieczne.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Kiedyś miałem SecurityKISS najczęściej korzystałem z serwerów Wielkiej Brytanii, Niemiec, USA, Polski
Jeżeli chodzi o to jakich serwerów brakuje to powiem że nie wszystkie są szybkie a tych jest największa potrzeba.
Z przyjemnością biorę udział w konkursie.

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Jeśli chodzi o serwery to najczęściej korzystam z: polskich, francuskich, włoskich i szwajcarskich. Co do braków to też podpiszę się z tymi serwerami południowoamerykańskimi.

Dzięki za konkurs :hi

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Bardzo przydatny program.
Często przegladam różnego rodzaju fora internetowe i chciałbym czasem być anonimowy.
Nie chciałbym zostawiać swoich danych w kontekscie korzystania także z bankowości internetowej.
Ponadto CyberGhost 5 przydaje się podczas promocji na różne programy, gdzie ip ma znaczenie.
Dlatego zgłaszam sie do konkursu.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Program bardzo funkcjonalny z dużą ilością serwerów, brakuje niektórych serwerów południowoamerykańskich i australijskich, ale to chyba niezbyt duży minus :)

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46666
Miasto
Gdzieś w Polsce
Dzięki za konkurs.

Kończy mi się licka na CG i przydałby mi się SecurityKISS. Ja najczęściej korzystam z serwerów niemieckich, holenderskich, czeskich, rumuńskich, amerykańskich. Przydałyby się argentyńskie czy brazylijskie, indyjskie...

Status
Zamknięty.
Do góry