Konkurs - IM-Magic Partition Resizer Pro

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
IM-Magic Partition Resizer Pro to nowoczesne oprogramowanie do zmiany rozmiaru partycji utworzonej na dysku twardym. Za jego pomocą można w prosty sposób zmodyfikować rozmiar istniejącej już partycji logicznej, systemowej itp.

im-magic-partion-resizer-pro.png

Obsługa programu jest bardzo prosta. Zaznaczamy istniejącą partycję i podajemy w nowym oknie rozmiar woluminu. Następnie IM-Magic Partition Resizer Pro automatycznie zmodyfikuje rozmiar w edytowanej partycji na dysku twardym. IM-Magic Partition Resizer Pro posiada dodatkowe funkcje, które pozwolą cofnąc/wznowić ostatnie wykonane operacje. IM-Magic Partition Resizer Pro wyświetla też ukryte partycje oraz podaje realistyczne rozmiary utworzonych partycji.

Przykładowy Video Tutorial - Jak zmienić rozmiar partycji

Resize Windows 8/7/Vista/XP Partition

Strona producenta :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Strona produktu

info o programie ze strony :

instalki.pl

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość :szef
dzięki hojności IM-Magic Partition Resizer Pro :dziękuję mam do rozdania klucz dla wszystkich

Zasady :

1. Wszyscy dostają klucz kto będzie chciał - zmiana zasad po rozmowach z firmą
2 . Jedyna zasada to taka że należy klucz aktywować przed 27.08.2015
3 . Jeśli dobrze zrozumiałem przedstawiciela firmy klucz działa do ponownej instalacji systemu

4 . Oto klucz - kliknij pokaż aby odsłonić klucz

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Odkąd kolega Emmers jakiś czas temu uświadomił mi, że wbudowanymi narzędziami w Windows można bez utraty danych zwiększać i zmniejszać partycję systemową (chociaż, sam nie wiem czemu, byłem święcie przekonany, że się nie da :zawsty ) nie używam żadnych zewnętrznych programów do tych operacji.
Program IM-Magic Partition Resizer Pro wydaje się być prosty i przejrzysty a jeśli do tego będzie tak skuteczny jak zachwala producent to z chęcią bym go przygarnął na swój komputer. Lubie programy stworzone do konkretnych rzeczy, bez zbędnych dodatków i funkcji.
Dziękuję za kolejny konkurs :piwko

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Leciutki programik a wielkie możliwości. Takich programów nie używa się często ale warto mieć takie narzędzie na pokładzie. Ostatnimi czasy coraz częściej wprowadzam zmiany w organizacji moich HDD. Miałem ten program z promocji ale niestety bez możliwości update. Jeżeli jest okazja stać się posiadaczem wersji Pro to chętnie spróbuję. Dzięki sheriffie za konkurs. Firmie IM-Magic Inc. dziękuję za licencje na konkurs.
:hi

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Dotychczas tworząc i powiększając partycje korzystałem z narzędzi systemowych Windowsa. Dobrze byłoby mieć jednak specjalistyczny program do takich operacji, tym bardziej że jego obsługa nie powinna sprawiać problemów :)
Dziękuję za konkurs!

Do góry