KONKURS !!! Kaspersky Internet Security - multi-device

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Do wygrania są 3 licencje Kaspersky Internet Security - multi-device na rok, licencje uzyskałem dzięki Panu Piotrowi z KasperskyLab Polska, któremu bardzo dziękuję .
Licencje nie są do dalszej odsprzedaży, info od sponsora.

KIS-MD-2016_pol_200px.png

Ochrona premium dla komputerów z systemem Windows oraz OS X i urządzeń mobilnych z Androidem
Rozwiązanie z pojedynczą licencją zapewniające skuteczną ochronę wszystkich Twoich urządzeń - nie tylko komputera i laptopa. Pakiet Kaspersky Internet Security - multi-device chroni tożsamość, finanse oraz dzieci na komputerach z systemem Windows oraz OS X i urządzeniach mobilnych z Androidem.

Ochrona przed wirusami i zagrożeniami z internetu

Ochrona komputerów PC/Mac i urządzeń z Androidem

Bezpieczeństwo prywatności i tożsamości

Ochrona zakupów i transakcji bankowych online

Ochrona dzieci przed zagrożeniami internetowymi

Ochrona bez wpływu na wydajność urządzenia

Łatwe zarządzanie zabezpieczeniami na wszystkich urządzeniach

kis2016_main.png

BEZPIECZEŃSTWO - ochrona przed wirusami, zagrożeniami internetowymi i wszelkim szkodliwym oprogramowaniem.
Cyberprzestępcy każdego dnia tworzą setki tysięcy nowych szkodliwych programów. Z tego powodu nasze wspomagane przez chmurę rozwiązanie jest nieustanne doskonalone, dzięki czemu ochrona przed wszelkimi szkodliwymi programami i zagrożeniami internetowymi jest jeszcze skuteczniejsza. Produkt pozwala także blokować banery reklamowe i filtrować irytujące wiadomości spamowe.
KOMPUTERY PC I MAC ORAZ URZĄDZENIA MOBILNE - ochrona dowolnej kombinacji komputerów PC i Mac oraz urządzeń z systemem Android.
Innowacyjne technologie zabezpieczające zapewniają wielowarstwową ochronę w sieci, niezależnie od używanego urządzenia. Urządzenia mobilne łatwo zgubić, dlatego nasze rozwiązanie zawiera funkcje zabezpieczające przed kradzieżą. Pozwalają one na zdalne zablokowanie zgubionego lub skradzionego urządzenia, zlokalizowanie go, a nawet usunięcie danych z jego pamięci.
PRYWATNOŚĆ - ochrona prywatności i zabezpieczenie przed kradzieżą tożsamości.
Ataki phishingowe, które mogą doprowadzić do kradzieży tożsamości lub pieniędzy, są blokowane automatycznie. Co więcej, technologia Ochrona kamer internetowych uniemożliwia szpiegowanie użytkownika za pośrednictwem jego kamery internetowej. Nasze rozwiązanie uniemożliwia śledzenie* nawyków przeglądania stron internetowych i zapobiega rejestrowaniu informacji osobistych.
FINANSE - dodatkowa warstwa zabezpieczeń podczas zakupów i transakcji bankowych online.
Za każdym razem, gdy za pomocą komputera PC lub Mac odwiedzasz stronę internetową banku, sklepu lub serwisu płatności, unikatowa technologia Bezpieczne pieniądze sprawdza, czy strona jest bezpieczna, uniemożliwia przeprowadzenie oszustwa przy użyciu sfałszowanych zasobów i otwiera witrynę w specjalnym trybie chronionym.
DZIECI - ochrona dzieci przed zagrożeniami internetowymi.
Nagradzane funkcje kontroli rodzicielskiej - dostępne na komputery PC i Mac - ułatwiają zarządzanie pobieraniem aplikacji, blokują dostęp do niepożądanych treści internetowych i gier, umożliwiają zarządzanie dostępem do serwisów społecznościowych, a także zapobiegają ujawnianiu przez dzieci informacji osobistych, takich jak adres domowy, numer telefonu itp.
WYDAJNOŚĆ - bezpieczeństwo na najwyższym poziomie** bez wpływu na wydajność urządzenia.
Nasze technologie zabezpieczeń łączą w sobie maksymalną ochronę i wydajność - działają w tle bez spowalniania pracy urządzenia.
ŁATWE UŻYTKOWANIE - bezproblemowe zarządzanie zabezpieczeniami na wszystkich urządzeniach.
Bezpłatne konto My Kaspersky umożliwia zarządzanie zabezpieczeniami na wszystkich komputerach, tabletach i smartfonach z dowolnego miejsca z dostępem do internetu. Możesz sprawdzać stan licencji i zabezpieczeń wszystkich dostępnych urządzeń, dostosowywać najważniejsze funkcje zabezpieczeń***, otrzymywać oferty specjalne, a także pobierać bezpłatne produkty firmy Kaspersky Lab. Konto My Kaspersky daje również dostęp do pomocy technicznej.
źródło

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

więcej info
http://www.kaspersky.pl/products.html?s=home_1&show=proddet&prodid=247
download
http://www.kaspersky.pl/download.html?s=prod_download&spec=raw&prod_id=247

Zasady konkursu
1.Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić Kaspersky Internet Security - multi-device
2.Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu.
posiadający co najmniej 30 postów i 5 pochwał !!
4. Zakończenie konkursu 20.11.2015 godz.22

Zwycięzców wyłoni portal Random i będę mieli 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW
Powodzenia

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
witam dlaczego ma trafić do mnie hm?bo kasperek na komputerze = się święty spokój
to tak w jednym zdaniu. a tak w sumie to zawsze byłem wierny tej firmie i jeśli udało
by mi się wygrać chętnie spożytkuje lickę w 100%
z podziękowaniem za konkurs i możliwość udziału :piwko

A

Anonymous

Chciałbym wygrać, ponieważ Kaspersky nie ma sobie równych w kwestii ochrony naszych danych a jeżeli mówimy o licencji multi device, to apetyt rośnie tym bardziej, gdyż z chęcią powierzyłbym mu również ochronę mojego świeżo zakupionego LG G3.
Serdeczne podziękowania dla andyxa i Pana Piotra z KL Polska za super konkurs :piwko

jasonX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1091
Zbyt źle, nie można dołączyć, ale imho Kaspersky jest nadal najlepszym na całym Zabezpieczenie Świta tam. Nadal króla dla mnie :)

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Chciałbym wygrać ten program bo odkąd pamiętam używam tylko kasperskiego ale chyba nie spełniam warunków więc lipa...

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1059
No no super konkursik a dlaczego bo chciałbym mieć takie cacko
dbało by o moje bezpieczeństwo i
jest numerem jeden na świecie
dziekuje za konkurs andyxa

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Witam, proszę jedna licencje na ten program gdyż jak może wiadomo mam "pewne małe" problemy z systemem i nie bardzo jak na razie wygląda na poprawę, a myślę, że ten program bardzo lub choć w części by pomógł rozwiązać część problemów przez swoje zaawansowane funkcje, których fakt trochę mi teraz brakuje.
Jeśli już coś robić z komputerem to lepiej z najlepszymi- Kaspersky.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Bardzo chciałbym wygrać Kaspersky Internet Security - multi-device.
Jest to czołówka programów zabezpieczających. Poszukuję programu, który będzie gwarantował wysoki poziom bezpieczeństwa. Kilka lat temu używałem tylko Kasperskiego. Obecnie chciałbym również sprawdzić, jak zachowuję się na mojej maszynie.
Zgłaszam sie do Konkursu! i przy okazji dziekuję koledze @andyxa za kolejny trafiony Konkurs!

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Niedługo kończy mi się licka na NISa wygrana w tym konkursie byłaby dla mnie zbawieniem i zapewniła spokój na 12msc. Mamy w domu 3 lapki więc wersja multi-device zabezpieczyła by cały nasz sprzęt. Dziękuję za konkurs

A

Anonymous

Jako chyba jeden z niewielu tu nie jestem jakoś antyrosyjski a wręcz bardziej PRO przychylny temu krajowi więc tym bardziej chętniej wezmę udział w konkursie na ten jak że zacny program wszak Rosyjski .
Program spełnia pokładane w nim oczekiwania niczym FSB czy też GRU jakże nie lubiane instytucje poza wielką siostrą Rosją.Ponoć sam Евгений Валентинович Касперский to oficer FSB więc tym bardziej program wart tego aby go mieć u siebie na kompie :piwko
Wielkie dziękuję za konkurs tak andyxa jak i Panu Piotrowi z KasperskyLab Polska :dziękuję

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Witam!
Ponownie spróbuję swojego szczęścia.
Choć korzystam z Emsisoft bardzo chętnie skorzystam z Kaspersky'ego z którym ostatnio raz miałem do czynienia jakoś około 2012 roku. Program cały czas znajduje się w czołówce programów zabezpieczających i bardzo chętnie zobaczyłbym na swoim sprzęcie jak bardzo się zmienił w ostatnich czasach i uczyni mój sprzęt twierdzą nie do zdobycia.
Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Na wstępie dziękuję za konkurs!
Kaspersky słynie z najlepszych programów antywirusowych. Według wielu testów to numer 1 na świecie.
Bardzo bym chciał wygrać taki program.

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Kończy mi się licencja na roczny promocyjny AVG Internet Security, dlatego dobrze byłoby zwyciężyć w tym konkursie.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dzięki za konkurs!

KIS to podobno najlepszy pakiet antywirusowy na świecie. Skoro tak, to chętnie go sprawdzę. Jeszcze nigdy nie miałam na swoim komputerze produktu Kaspersky. Jak szczęście dopisze, to będę miała.

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Zabezpieczenie wszystkich urządzeń jednym programem, zwłaszcza tak cenionym to nie lada gratka. Lata mijają a KIS zawsze w czołówce.
Dzięki za konkurs :dziękuję

Do góry