Konkurs! Kaspersky Mobile Security do wygrania!

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Dzięki Kaspersky Lab Polska Sp. z o.o. możecie wygrać w konkursie
kms_250px.jpg

Kaspersky Mobile Security :gracz
Do wygrania jest - 3 słownie trzy licencje roczne KMS na ochronę telefonu komórkowego.
Licencja nie jest przeznaczona do odsprzedaży.
Opis programu w języku polskim dostępny jest w II części /ukończonego już/ konkursu na Kaspersky ONE: :scratch
http://programyzadarmo.net.pl/2012/05/1 ... more-24458

Zasady konkursu /prócz tego, że trzeba mieć minimum 3 wpisy na forum "PZD" .../: :szydera
1. Konkurs trwa od teraz / :p / do zakończenia w dniu 06 lipca 2012
2. Napisz dowcipny /nie wulgarny/ komentarz - "Dlaczego chcesz wygrać właśnie KMS ? "
3. Komentarz może być w języku polskim lub angielskim. :klawik.
4. Wynik podam 7 lub 8 lipca 2012 r. / w przypadku kłopotu z wyborem zwycięzcy skorzystam z random.org./
Życzę powodzenia wszystkim osobom, które/którzy zechcą wziąć udział w konkursie ... :klawik.
5. Jak zapewnił mnie Kaspersky Lab PL licencja pasuje do anglojęzycznych wersji. ;)

sworoslaw

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik
Komórka z androidem- 1000zł.
Pakiet internetowy- 10zł.
Kradzież danych przez hakera- w przeciwieństwie do MasterCard wcale nie jest bezcenne...
Właśnie dlatego chciał bym mieć KMS na swojej komórce :D (bo MasterCard już mam :p )

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Na wstępie chciałem podziękować organizatorowi jak zwykle za wspaniały konkurs dzięki wielkie ToGor. A dlaczego wygrać prosta sprawa. Ostatnio mam bardzo dużo wielbicielek i nie nadążam odbierać telefonów. A dzięki funkcji blokowania problem zniknie będą na czarnej liście :wariat

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Do końca przyszłego tygodnia powinna dotrzeć do mnie Nokia lumia. To będzie mój pierwszy tak rozbudowany aparat, więc jeśli program do ochrony dla starego lunatyka na początek się nada to proszę o uwzględnienie przy losowaniu
abrakadabra.gif

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Chcę wygrać Kaspersky Mobile Security ponieważ muszę czuć się bezpiecznie podczas korzystania z telefonu a bez tego programu boje się używać telefonu :D:D

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Ogłaszam wynik konkursu:

Po jednej licencji rocznej Kaspersky Mobile Security /każda na ochronę jednego telefonu komórkowego/wygrywają wyłonione poprzez losowanie Random.org i zaznaczone "w ramce" osoby :

ZjiB8.jpg

1.pss
2.sworosław
3.grzesiek1920

Gratuluję wygranej i życzę miłego użytkowania K.M.S. :gracz
Kluczyki i dane pobierania prześlę na PM. /Jeszcze przed "końcem świata" - czyli dziś lub najdalej jutro. :klawik. /
Dajcie potwierdzenie, czy już dostaliście licencje /nie są przeznaczone do dalszej odsprzedaży/. :friends
P.S.
Jako /mizerna, ale zawsze :scratch / nagrodę pocieszenia dla trochę pechowego FARMER-a przyznaję "pochwałę" za ciekawy wpis.
Organizacja konkursu była możliwa dzięki Kaspersky Lab Polska :dziękuję

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Potwierdzam otrzymanie licencji :)
Jeszcze raz dzięki wielkie :piwko
Oby więcej takich konkusrów :jezyk

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Gratki dla zwycięzców , a mi pozostaje Comodo na mym andku. Dzięki za pochwałę i jeszce raz podziękowania dla organizatora czyli ToGor

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Kurna ciężko byłooo :eek: ale się udało :yahoo :szydera Panowie - gratulacje dla "winersów" :piwko Szkoda że nie 4/4

sworoslaw

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik
Również potwierdzam otrzymanie licencji :) Równocześnie dziękuję za zorganizowanie tego konkursu. Kasprzak już chroni moją komórkę, oraz moje dane. Serdeczne dzięki jeszcze raz!

Do góry