Konkurs - Kerish Doktor 2015

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
cover_box.png

Kerish Doctor 2015 jest wszechstronnym narzędziem do kompleksowej konserwacji i optymalizacji systemów z rodziny Windows. Dysponuje szeroką paletą przydatnych funkcji, umożliwiających naprawę typowych problemów z środowiskiem operacyjnym, oczyszczania zawartości komputera ze zbędnych plików, a także zarządzania zainstalowanymi w systemie aplikacjami, usługami itp.
Program z racji ilości oferowanych funkcji z całą stanowczością nazwać można kombajnem do obsługi systemu Windows. Oferuje on ciekawe narzędzie do wykrywania w czasie rzeczywistym i niwelowania wszelakich problemów ze środowiskiem oraz zainstalowanym w nim oprogramowaniem, a także zestaw kilkudziesięciu innych użytecznych opcji. Znajdziemy wśród nich takie, które umożliwią nam oczyszczenie rejestru Windows ze zbędnych wpisów, usunięcie z dysku wszystkich plików tymczasowych, optymalizację usług systemowych, jak również manipulowanie ukrytymi ustawieniami Windowsa.

screensho_srseqxn.png

To jednak nie koniec możliwości, jakie daje nam oprogramowanie Kerish Doctor 2015. W ręce użytkownika trafiają również narzędzia przeznaczone do odzyskiwania utraconych danych, optymalizacji połączenia internetowego, zarządzania zainstalowanymi aplikacjami oraz tymi uruchamianymi wraz z systemem. Nie zabrakło również opcji trwałego usuwania plików, odblokowywania zablokowanych danych czy też zarządzania punktami przywracania systemu.

screensho_srswhws.png

Narzędzie pomimo dużej ilości funkcji polecić można każdemu, nawet mniej doświadczonemu użytkownikowi. Oferowane w jego obrębie opcje pozwalają z poziomu jednego programu kompleksowo zarządzać różnymi aspektami pracy komputera, systemu czy oprogramowania

opis z strony dobreprogramy.pl

----------------

Po testach śmiało mogę powiedzieć że jest to bardzo wyjątkowy program i bardzo przydatne narzędzie .Program oceniam na 5/5
61336847301433d0f5ef17715dec3f99.gif
i śmiało mu daje rekomendacje , jako bardzo dobry soft z sporą ilość funkcji , zastosowań i za prostotę użycia , wielki plus za język polski .

Strona produktu: http://www.kerish.org/en/index.php

Link do pobrania: http://www.kerish.org/en/download.php

Zakup programu : http://www.kerish.org/en/order.php

1png_wqsqwep.png

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością . Więc mam dla Was dobrą wiadomość -
dzięki hojności firmy Kerish Products, oficjalnego producenta Kerish Doctor 2015 mam do rozdania 15 sztuk licencji na ten doskonały program w najnowszej wersji , każda licencja jest na 1 rok na 3 stanowiska . Chciałbym gorąco
podziękować dla Kerish Products Sales Department :dziękuję za wsparcie i pomoc w organizacji konkursu .

Zasady konkursu :

1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Kerish Doktor 2015.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy forum :piwko .
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 21.11.2015.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez random.org
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13305
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Odkopuję konkurs bo chyba jest mało chętnych i niedługo się kończy :dziwak

Zgłaszam kadydaturę swą do udziału w konkursie. Programu tego typu nie używam więc może Kerish Doktor swą wszechstronnością mnie przekona. Kilka funkcji w jednym programie to jest to :ok Poza podstawowymi narzędziami do czyszczenia, optymalizacji i konserwacji w programie tym urzekły mnie dodatki w postaci narzędzia do odzyskiwania utraconych danych oraz trwałego kasowania plików z naszego dysku. Nie pogardzę też narzędziem do optymalizacji połączenia internetowego.
Program mimo multum opcji jest łatwy w użytkowaniu dzięki przejrzystemy interfejsowi.
Dziękuję za organizację konkursu. Mam nadzieję, że pech mnie ominie i nie zajmę 16. miejsca w losowaniu. Oczywiście pozostałym życzę szczescia. :D

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
649
Miasto
okolice internetu
To również się zgłaszam. Szkoda, żeby licencje przepadły.

A

Anonymous

Używałem wersji trial i Kerish Doctor jako jeden z nielicznych potrafi naprawdę poprawić kondycję systemu.
To bardzo kompleksowe i jednocześnie niesamowicie lekkie narzędzie dlatego zgłaszam swój udział w konkursie :)

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Oczywiście stanę w szranki... Program z bardzo zaawansowanymi funkcjami. Nie do końca zgodziłbym się, że dla osób z podstawową wiedzą o komputerach. Ostatnio kiedy mierzyłem się z wersją 2014 r. byłem na tyle "sprawny", że musiałem potem przywrócić partycję z obrazu, gdyż inaczej nie byłem w stanie cofnąć zmian do pożądanego rezultatu... :facepalm Teraz sprawdziłem opcje tego softu i jest on rzeczywiście wszechstronny. A przy tym bardzo sprytny - w sposób niemal przeze mnie niezauważony upgrade'ował mi się do wersji 2015 i to w dodatku bez restartu programu. Na tę wersję już niestety niem mam licencji. Zatem konkurs dla mnie jak najbardziej na miejscu. :ok Dziękuję za niego Szeryfie . :dziękuję

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Zgłaszam udział w konkursie.Testowałem kiedyś ten program zostawił po sobie dobre wrażenie.

Dziękuje i pozdrawiam

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
61030
Również zgłaszam się do konkursu - zainteresowanie Kerish Doktor 2015 słabe ,ale program w sumie nie jest zły .

A

Anonymous

To ja tak samo się zglosze
Program ciekawy, bezpieczny i co również istotne ... skuteczny
Miałem z nim styczność i byłem zadowolony... startuje

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Szykuje się u mnie zakup nowego lapka dla kobiety więc trzeba go też dobrze wyposażyć a więc i ja startuję aby licencje się nie zmarnowały :)

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
104
Również zgłaszam swój udział w konkursie. Testowałem go kiedy był w wersji promocyjnej. Żadnych strat mi nie zafundował ;) Dodatkowo w wersji 2015 wprowadzono nasz język ojczysty wiec program jeszcze bardziej stał się przyjazny dla użytkownika.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Program wart uwagi, korzystałem wcześniej z wersji promo i było :ok
a teraz jeszcze dodatkowo w naszym języku,
więc proszę o dopisanie mnie do listy uczestników :)

Dzięki sheriffie za konkurs :piwko

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
nagradzam w konkursie następujące osoby : :piwko a że licencji jest więcej to 5 sztuk czeka na chętne osoby już poza konkursem - gratuluje :friends :ok

andyxa
decimus
al_arsen
TajnyAgent
ktośtam
Zeno
LGG
jorn
eMCe
Dusiek

Hefajstos

Bardzo aktywny