Konkurs! - Malwarebytes Anti-Malware Pro lifetime!

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

60BAPHt.png

Posiadam jedną dożywotnią licencję na Malwarebytes Anti-Malware Pro i jako, że nie używam tego programu, to chciałbym go komuś podarować, dlatego postanowiłem zorganizować ten mały konkursik :klawik.

Zasady uczestnictwa:

1. Do konkursu może stanąć każdy, kto w momencie ogłoszenia konkursu już jest zarejestrowanym użytkownikiem forum.
2. Proszę o pozostawienie sensownego komentarza, dlaczego chcecie wygrać licencję na ten program.

Konkurs trwa do dnia 17.05.2014 do godziny 00:00 - wyniki ogłoszę w dniu 18.05.2014

Zwycięzca zostanie wybrany przy pomocy portalu random.org

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
starogard gdanski
Jak wszyscy wiedzą jest to program z czołówki jeśli chodzi o zabezpieczenie komputera.Jako on demand jest wspaniałym dodatkiem do każdego AV jak i IS.Biorę udział w konkursie.Swoją drogą dziwię się Ktosiu,że nie używasz tego softu

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
biore udzaiał tym mini konkursie na ten soft poniewarz bardzo chciałbym go mieć w nowym laptopie który własnie kupiłem i dokoptować do antyvirusa F-security byłoby dobre zabezpieczenie.

semana

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Każdy komputer potrzebuje takiej ochrony jaką daje ten program ....dlatego z wielką nadzieją na wygraną,biorę udział w konkursie.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Dość intensywnie korzystam z netu więc ten program byłby świetnym uzupełnieniem mojego pakietu ochronnego...

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Świetny program jako dodatkowe zabezpieczenie dla mojego komputera. Chętnie wezmę udział w tym konkursie.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Z racji: sprawny program zabezpieczający, nie wchodzący w konflikt z używanymi przez niżej podpisanego ISami.

Wchodzę w to. Dziękuję za konkurs.

Areopagita

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Jest to jedna z najlepszych ochron dla komputera, dlatego chciałbym wygrać licencję.
Dziękuję za zorganizowanie konkursu! :england

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Jako skaner jest niezastąpiony, jako ochrona real-time też spisuje się świetnie. Nie podoba mi się tylko nowy wygląd tego programu, ale może kiedyś go poprawią. Dzięki ktosiu za konkurs :ok

merkaba

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
20
20 sztuk zostawił Kasperski antivirus 2013
a Malwarebytes:57/59

nawet Comodo Cleaning Essential swersja portable
wirusów znalezionych 58 eset smart security 7 : 54 zostało wykryte
liczby mówia za siebie i dla tego porzuciłem kasperskiego i zainstalowałem eset smart security 7 i zainstałowałbym jeszcze Malwarebytes

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

Malwarebytes to chyba najlepszy program tego typu (wraz z Hitmanem pro) i dla tego grzechem było by się nie zgłosić do tego konkursu :) za który wielkie dzięki :ok

whitezombie

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Instalowałem ten program na kilku komputerach z różnymi systemami od XP poprzez Vista HP i 7 Start do 7 HP i zawsze było tak samo SPRAWDZAŁ SIĘ.Jeden z nie wielu który nie wkurza,nie lamentuje że coś nie tak i nie obraża się na inne antyviry na kompie.Dlatego licencja Pro Lifetime byłaby czymś w rodzaju wiśieńki na torcie.Pozdrowienia dla organizatora za konkurs.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
bardzo dobry program; używałem go w wersji darmowej i płatnej i byłem pod wrażeniem :);lekki dla systemu i dobrze uzupełniał się z antywirusem;
zgłaszam się do udziału w konkursie :francuz

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Chciałbym wygrać ten program ponieważ on jest jedynym zabezpieczeniem komputera, który nie kończy się po roku, a poza tym jego skuteczność plasuje go w najwyższej czołówce. I co najważniejsze jest najlepszym skanerem na żądanie i szybszym od rozwiązania Emsisofta. :}
Pozdro

piotrmokrzycki

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program rewelacyjny i chętnie skorzystam z możliwości uzyskania licencji lifetime.
Nigdy nie wygrałem w Lotto, więc może tu się uda ;) zatem zgłaszam swoją osobę w tym konkursie :)

Status
Zamknięty.
Do góry