KONKURS na PzD - All My Movies

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
9u1qfIu.gif

Twój osobisty program do organizowania i katalogowanie filmowych kolekcji

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Nie ważne czy szukasz katalogu w swojej kolekcji wideo, czy też szukasz informacji na temat dopiero co obejrzanego filmu. All My Movies ma wszystko to czego potrzebujesz do zbudowania swojej własnej filmowej bazy danych. Nasz przejrzysty, konfigurowalny i przyjazny interfejs sprawi, że archiwizowanie, organizowanie i śledzenie informacji na temat filmów będzie jeszcze prostsze i przyjemniejsze niż do tej pory. Dzięki zasobom serwisów internetowych (Filmweb.pl, Amazon.com, IMDb, etc.) dodanie filmu do kolekcji sprowadza się jedynie do wpisania jego tytułu a All My Movies wszystkie pozostałe informacje zbierze i uzupełni za Ciebie.

R9niLlz.png

All My Movies pomoże Ci w:

- Katalogowaniu Twojej kolekcji filmowej
- Automatycznym zbieraniu i uzupełnianiu informacji z zaspbów internetowych (Filmweb.pl, IMDb i wielu innych źródeł)
- Organizowaniu Twojej kolekcji poiędzy wszystkimi Twoimi urządzeniami
- Przechowywaniu szczegółowych informacji takich jak: obsada, zdjęcia aktorów, biografia itd.
- Śledzenie szczegółowych statystyk dotyczących twojej kolekcji
- Dodawaniu własnych komentarzy i spostzreżeń na temat obejrzanego filmu
- Staniu się ekspertem filmowym!

Wszystko to i znacznie więcej stanie się możliwe dzięki All My Movies. Zobacz jak ciekawe i inspirujące może być stworzenie swojej własnej filmowej bazy danych na wzór tych profesjonalnych, które widziałeś na stronach wypożyczalni filów. Z All My Movies będzie to o tyle lepsze, że oparte jedynie na filmach które sam widziałeś i które się Tobie spodobały.

Ożyw swoje wspomnienia!

Pamiętasz kiedy zobaczyłeś pierwszy raz film w kinie? Kupno pierwszego odtwarzacza DVD albo emocje kiedy nie mogłeś się doczekać obejrzenia nagranego wcześniej ulubionego serialu? Każdy z nas ma jakieś historie z tym związane. niestety oglądając setki fimów na YouTube czy korzystając z platform telewizyjnych z nieskończoną ilością kanałów często zapominamy co w ogladaniu filmów jest najistotniejsze. Dzięki All My Movies możesz zachować te chwile i wracać do nich w przyszłości. Zabaczysz swoją kolekcję filmów w zupełnie nowym świetle!

All My Movies posiada mnóstwo funkcji:

- Wsparcie dla TV Series. Autouzupełnianie szczegółów z TheTVDB.com
- Odtwarzania filmów bezpośrednio w AMM
- Automatyczne wyszukuje zdjęć aktorów, biografie i filmografie.
- Przeszukiwanie filmów wykorzystując różne parametry (tytuł, reżyser, rok produkcji, obsada, gatunek itp).
- Skanowanie dysku twardego w poszukiwaniu filmów i ich dodawanie do kolekcji
- Pobieranie okładek i plakatów filmowych z sieci
- Przechwytywanie zrzutów bezpośrednio z filmu i dodawanie ich do własnej kolekcji
- Dodawanie filmów za pomocą skanowania kodów kreskowych UPC/EAN
- Automatyczne pobieranie szczegółowych danych z IMDb (oraz innych baz danych)
- Import danych z innych formatów (CSV, EXCEL, oraz innych formatów)
- Eksport baz danych do formatów PDF, HTML, TEXT, CHM, lub EXCEL
- Synchronizacja danych pomiędzy iPhone, iPad, iPod i urządzeniach z Androidem
- Przeglądanie własnych kolekcji poprzez dostosowany do własnych potrzeb widok tabeli
- Generowanie raportów z własnych kolekcji
- Dostęp do szczegółowych statystyk
- Udostępnianie baz danych na wielu komputerach jednocześnie
- Opcja automatycznego tworzenia kopii kolekcji
- Ochrona hasłem programu
- Autouzupełnianie danych plików video poprzez wsparcie MediaInfo.DLL

________________________________________________________________________________________________
al_arsen dziękuję za tłumaczenie strony głównej All My Movies na język polski
Program jest dostępny w języku polskim :ok

Pan Max Smirnow z Bolide® Software uprzejmie dostarczył do losowania w konkursie na naszym forum 10 licencji program All My Movies !! !! !!

Zasady konkursu:

1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać All My Movies.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 23.12.2015.
4. W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej i podanie swoich danych na PW do mnie.

Po zakończeniu konkursu zwycięzcy będą musieli podać następujące dane:

imię lub nickname

W przypadku braku odzewu ze strony wygrywającego w ciągu 48 godzin od ogłoszenia wyniku nagrodę otrzyma następna osoba z listy Random.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców.

Życzę wszystkim powodzenia :)

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
65
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Biorę udział. Mam porządek w plikach muzycznych (wręcz pedantyczny - taki, okładki płyt itp.) więc może czas ogarnąć filmy.

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Zgłaszam się.
Mam bałagan w plikach muzycznych, a także mniejszy, ale jednak bałagan w plikach z filmami. Poza tym ten program przyśpieszyłby moje próby prowadzenia wszystkiego do porządku. Więc proszę mnie wziąć pod uwagę w losowaniu!
Pozdrawiam!

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
817
Miasto
Hajnówka
Miałem licencję Giveaway of the Day na ten program i kiedy przeszedłem na Windows 10 nie mogłem jej uaktywnić, No cóź takie są reguły aktywacji licencji gratisowych. A sam program bardzo mi przypadł do gustu i do dziś mam z niego kopie bazy danych moich filmów na komputerze. Chciałbym go z powrotem zainstalować i korzystać na mojej dziesiątce. Pozdrawiam

golem14

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
1
JA bardzo bym chciał bo mnie się "mnięsza" w tej mojej kolekcji i nie wiem co jest co i czy warte jest oglądania. Próbowałem innego programu ale mnie mnogość opcji bardzo przeraziła.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Mam setki filmów fabularnych, które tworzą historię kinematografii, ale żeby się przez to przekopać, to trzeba trochę czasu stracić. Nie korzystałem nigdy z tego typu programu, ale teraz jest okazja, żeby wygodnie korzystać ze swojej kolekcji dzięki konkursowi :dziękuję

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Jako zapalony kinomaniak nie mogę przejść obok tego konkursu obojetnie ;) Program pomógł by mi ogarnąć moją kolekcję filmów na dyskach zewnętrznych i zaoszczedził by mi sporo czasu w szukaniu konkretnego tytułu.
Dziękuje Askanag za kolejny interesujący konkurs :ok

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Pozostało trochę czasu :szef Konkurs kończy się jutro :hi

pipo77

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Super konkurs.Katalogowanie filmów pełną gębą>Pozdrawiam

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Konkurs zakończony. Dziękuję wszystkim za udział w konkursie.
Aby określić zwycięzców RANDOM.org nie jest potrzebny.

Gratuluję PiotrN72, Micx, Emmers, golem14, Manila, eMCe, pipo77

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej i podanie swoich danych na PW do mnie.

Po zakończeniu konkursu zwycięzcy będą musieli podać następujące dane:
imię lub nickname
Pozdrawiam.

Do góry