!|KONKURS|! Norton 360 4.0 - roczna licencja na 3 stanowiska

Szuri21

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Mam do rozdania jedną roczną licencję na trzy stanowiska na Norton 360 4.0 (NFR) tak więc postanowiłem zorganizować konkurs.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady bardzo proste. Wejść na bloga, pod wpisem dotyczącym konkursu napisać komentarz (podając prawdziwy email, bo na ten mail zostanie wysłana licencja dla zwycięzcy). Dodatkowo mile widziane byłoby polubienie tego bloga na Facebooku.

Pozwoliłem sobie promować Programy Za Darmo :D

Pozdrawiam

Szuri21

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Re: Norton 360 4.0 - roczna licencja na 3 stanowiska

The rules are very simple. You need to write a comment under the entry on the
. Please enter real mail, because of this mail will be sent a license for the winner). Optional, Like blog
on Facebook.

Sorry for my english.

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Re: !|KONKURS|! Norton 360 4.0 - roczna licencja na 3 stanow

Szuri21 , tyle zachodu po to aby jednej osobie trzasnąć kluczyk. Odetchnij walnij piwko i prześlij mi na PW kluczyk.Zaoszczędzimy czas i zieloną energię.
pozdrawiam

Szuri21

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Zachodu czy nie. To nie ważne, licencja lezy u mnie na biurku od ponad roku, nikt nie zaoferował mi niczego ciekawego w zamian to robię konkursik i już. A na PW to ja Ci mogę wysłać instrukcję jak wziąć udział w konkursie :D

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56

tyle zachodu na jedna licencje szkoda sobie glowe zawracać.

Szuri21

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Jeden komentarz bez rejestracji to kłopot... Ehhh... Szkoda gadać... Pamiętam początki tego portalu, ludzie brali co było, a teraz to wybrzydzają :D

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56

tu nie chodzi o to czy kiedyś ludzie brali wszystko jak leci ,tylko o to czy nie uważasz że wstawienie jednej licencji na konkurs to jakaś pomylka ? nie lepiej ją komuś odstąpic i po sprawie,może to być jakiś znajomy lub przyjaciel. :)

A

Anonymous

Skoro Szuri ma ochotę zorganizować konkurs, to chyba jego sprawa nie? Oczywiście najlepiej jakby tu wpadł i rozdał każdemu po licencji za darmo, wtedy wszyscy byliby szczęśliwi... Ja tam biorę udział.

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234

Co raz poważniej robi się na forum. Mój post był przecież żartem,ale cóż ...nie każdy potrafi żartować.

A

Anonymous

aj tam od razu nikt się nie zna..też uważam, że jak nie ma komu dać licencji, to najlepiej zrobić konkurs. Każdy chętny ma wtedy szansę, a nie np. pierwsza osoba, która się zgłosi :p (choć sam tak parę licek dostałem). Każdy robi jak uważa :) POZDRO

Kubala95

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

Licencja jest jedna, ale jaka. Nortona 360 na rok codziennie nie oferują nawet w konkursach. To był kiedyś najlepszy antywirus (wtedy 360 się oczywiście nie nazywał), teraz trochę zmarniał i stał się kobylasty, ale myślę, że to nadal świetna jakość.

Szuri21

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

wyniki.png

Do góry