Konkurs - Sticky Password 5 - Giveaway

Status
Zamknięty.

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Witam!
Bardzo zależy mi na wygraniu tego programu. Używałam wersji 4.1., którą można było zdobyć na GOTD w październiku zeszłego roku. Niestety po awarii systemu i jego reinstalacji, straciłam tę licencję. Program jest świetny, niezastąpiony wręcz, mam nadzieję na zdobycie licencji,
pozdrawiam

NiceTake

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Thank you Oxygen Thief for the Sticky Password Giveaway! :D
Please count me in as I have many online passwords to manage, Sticky password will surely take care of it ;)

Regards

Coast32

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Please count me in.
Sticky Password is the best passwords saver and autofiller,the encryption is also strong against password stealing attacks.I heard it is better than other password mangers.Thanks.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53099
Sticky Password 5 jest super programem do generowania i zapamiętywania haseł a także działa z programami portable i dlatego chciałbym wygrać ten program ..pozdrawiam..

LanceNDZ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Katowice
dopisz mnie do listy chętnych, może to zmobilizuje mnie żeby zrobić w końcu porządek z hasłami

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
122
Uzbierało mi się już sporo karteczek z hasłami i szukanie właściwej już zaczyna złościć ;)
Używałem krótko wersji 4.1 z promocji, program fajny, ale bez obsługi przeglądarki Opery. Dzisiaj otrzymałem wiadomość od serwisu: "We´ve just prepared a new Sticky Password build with Opera support. It will be available for testing soon", i myślę, że licencja zdobyta w tym konkursie umożliwi aktualizację do nowych wersji.

Dziękuję za konkurs i pozdrowienia dla uczestników :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29945
Miasto
Trololololo
Dobra temat zamykam , wyniki podam dziś a może jutro :p

Oczywiście na blogu będzie stosowne info .

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29945
Miasto
Trololololo
Wyniki konkursu

Foto00017.jpg

Licencje zaraz wyślę via PW ( prywatna wiadomość )

Status
Zamknięty.
Do góry