Konkurs ! WinNc /lifetime/

Status
Zamknięty.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Witam
tym razem do wygrania 10 licencji menadżera plików WinNc.

Licencje na konkurs otrzymałem od Kuno z Dunes Multimedia,
któremu bardzo dziękuję.

WinNc-mainscreen.jpg

WinNc pozwala na kopiowanie, przenoszenie, usuwanie plików oraz katalogów. Oprócz tego, możemy edytować i podglądać zawartość plików, tworzyć nowe katalogi czy nawiązywać połączenia z serwerami FTP.

Menedżer plików składa się z dwupanelowego interfejsu, wzorowanego na popularnym programie Total Commander. W ten sposób, oferuje prostotę oraz wygodę przy zarządzaniu folderami i plikami na komputerze. Cechuje go jeszcze w pełni spolszczony interfejs i możliwość szyfrowania danych.

WinNc umożliwia konwertowanie dźwięków, wypalanie danych na płytę CD / DVD, tworzenie obrazów w formacie ISO i przeprowadzanie synchronizacji plików. Warto wspomnieć o możliwości rozpakowywania plików wykonywalnych z formatu ZIP.
źródło

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

więcej info
http://www.winnc.com

Mile widziane ,lajkowanie na facebooku
https://www.facebook.com/winnc5

Zasady konkursu
1.Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić WinNc
2.Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu,
ale mający przynajmniej 20 postów !
4.Zakończenie konkursu 20.05.2016 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW
Wymagane podanie imienia i nazwiska oraz adres mailowy

Powodzenia

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dzięki andyxa za konkurs! :dziękuję
Bardzo fajny menadżer plików dla Windowsa, mam starą wersję i chwalę sobie. Chciałabym wygrać wersję lifetime.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
A nie będę czekał do końca konkursu. Ta taktyka się nie sprawdza. Stanę w kolejce za tofaną, to może coś spłynie na mnie z jej farta. :klawik.
Menadżer WinNc z tego co widzę, ma te same skróty klawiaturowe co w Norton Commander (do którego wciąż mam sentyment), dzięki czemu wygodnie z niego by mi się korzystało. Podoba mi się ładny, czytelny interfejs. Sporo przydatnych funkcji jak podgląd plików graficznych, plików word, klient ftp, możliwość szyfrowania, funkcja szybkiego kopiowania, synchronizacja folderów i sporo opcji w ustawieniach umożliwiających dostosowanie programu do własnych upodobań. Elegancko. :ok Chm... lifetime.. :Full zadowolony
Gratuluję andyxa konkursu :ok i dziękuję panu Kuno z Dunes Multimedia za dostarczenie licencji. :dziękuję

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Wygrałem wieki temu WinNc 6.x ostatnio zaktualizowałem do 7.x i okazało się że moja wygrana nie jest lifetime ;( jak myślałem.

Używam ciągle, uważam że jest to świetny manager plików, przestałem już nawet myśleć o zakupie TC. Prosty przejrzysty i intuicyjny. Moje oczekiwania zaspokajął w 100%.

Dziękuję organizatorowi i producentowi za szansę!

nagelfar44

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
Nie mogę nijak przekonać się do Windows Eksplorera - nie leży mi, i już.
Od lat używam różnych klonów NC: DOS Navigatora, Unreal Commandera, Total Commandera (niestety tylko w wer. shareware'owej).
Jakiś czas temu, z ciekawości zainstalowałem na moim PCie "WinNc" w wersji bezpłatnej i całkiem przyjemnie mi się z nim pracowało. Wygląd nowoczesny, funkcje jak w TC, szybka praca jednocześnie w kilku wątkach, odczyt i zapis plików .iso bez dodatkowych plug-inów, podobnie możliwość porównywania 2 plików tekstowych.
Bardzo chętnie skorzystałbym z pełnej wersji i to w dodatku z licencją dożywotnią - kto wie, może mi się poszczęści w losowaniu :)

A tak przy okazji, na stronie
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
też można wygrać 1 z 12 licencji "lifetime" na WinNc (konkurs dla zarejestrowanych użytkowników portalu). Powodzenia !

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks andyxa for the giveaway.

Having a dual panel with lot of options makes one very productive. Over the years, the default Windows manager haven't changed much, nevertheless the age old options. Therefore, I would like to win a license.

A

Anonymous

Od lat używam TC w wersji shareware (co w gruncie rzeczy jest nie do końca legalne) i pomimo kilku podejść w różnych konkursach nie udało mi się zdobyć legalnej licencji a jako, że WinNC jest idealnym zamiennikiem TC, to spróbuję szczęścia tutaj i jeżeli się uda, to bez żalu porzucę TC - szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że interfejs WinNC jest znacznie bardziej nowoczesny w porównaniu to konkurencji.
Dzięki serdeczne andyxa za konkurs :piwko

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Chętnie zastąpię Freecommandera menadżerem WinNC.
Poczytałem, obejrzałem i myślę że bardzo dobra alternatywa dla NC.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Bardzo dobry menadżer plików, w zupełności mogący zastąpić Windows Expolorera. Wersja dwuokienkowa jest dla mnie bardzo przejrzysta Program jest prosty w obsłudze, ma nowoczesny wygląd i ułatwia prace na kompie, bo szybko mozna dokonywać podglądu plików oraz wykonywac operacje na nich typu ich kopiowanie, przenoszenie usuwanie.
Dziękuję za konkurs.

Changkya

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Thanks for the giveaway.

Very good program from Notron and works on PC , an excellent alternative to Directory Opus, for my personal use.

tarekma7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
347
Thanks a lot for the giveaway. It is a very good file manager with friendly user interface and easy use. it is very useful for daily activities and save time

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thank you for this opportunity.

WinNc is a powerfull file manager developed basically for Windows 10.

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Dzięki andyxa za konkurs :)
WinNc jest bardzo podobny do kultowego TCommandera którego nie udało mi się zdobyć.
To bardzo dobry menadżer plików wzbogacony o wiele przydatnych funkcji, które pomogą w codziennym użytkowaniu. Prosty w obsłudze, posiada intuicyjny interfejs, dodatkowo licencja lifetime - warto powalczyć.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Ciekawy program na wzór Total Commandera. Dwa okna ułatwiają zawiadywanie plikami na komputerze.
Dziękuję andyxa za konkurs! :england

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Menadżer plików połączony z licencją lifetime to coś co warto mieć na swoim komputerze. Program wydaje się prosty w obsłudze i dlatego z chęcią bym go przetestował u siebie :)

Dziękuję za konkurs :hi

Status
Zamknięty.
Do góry