Konkursy! Giveaway! Bitdefender Internet Security 2016

Status
Zamknięty.

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
- 5 x 12 months License Giveaway

pOifYa9.png

We (at) Programy Za Darmo are very pleased to announce our Bitdefender Internet Security 2016 Contest. ..

images

Firstly I would like to once again thank my good friends from Bitdefender for their kind generosity for donating
5 x Bitdefender Internet Security 2016 (12 months) licenses for this exciting Giveaway event. .

Bitdefender INTERNET SECURITY 2016
Best Protection. Best Performance. Easy To Use.

• Best Internet Security Against Cyber-Threats. Official PRODUCT OF THE YEAR
• Zero Performance Impact - GOLD Award for Fastest System Speed.
• OneClick Security. Automatic protection, with zero questions asked.
• Prevent Unauthorized Access to your Private Data. Two-Way Firewall.
• Keep your Kids Safe. Monitor Their Activity. Discrete Parental Control.
Windows 10 Compatible

pcmag_edchoice.png

is the most powerful internet security software today.

It builds on technology awarded PRODUCT OF THE YEAR and uses machine-learning to fight off cyber-threats without impacting your device’s performance. It automatically takes the best security decisions for you, including securing your data, online payments and privacy. It also prevents unauthorized access to your private information with a two-way Firewall and discreetly guards your children online.

8S53TZn.png

Bitdefender protects its users’ privacy, as well as the as their devices. Our award-winning security technologies protect against
all cyber-threats today, from annoying adware to dangerous malware that infiltrates to steal data, intercept online payments,
spy, or hold your information for ransom.

While you are eagerly waiting to see who wins, you can be a winner right now by trialing this awesome software FREE for 30 days

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

To participate please follow these 3 simple GOLDEN RULES

1. You must be a registered member here on Programy za darmo

2. To ensure all who are entering our giveaways are actually contributing members to our forum
you MUST have submitted at least 3 posts to enter (not including giveaways) (we will be checking)

3. Please comment (comments are welcome in both Polish or English)

• ‘What is your most favourite feature of Bitdefender Internet Security 2016 ?’

To enter this contest you must comply with these above simple conditions to be considered as a valid entry.

Only one entry per member is permitted..

Winning member’s names will be selected by random.org and once winner’s names have been posted winner's will only have 2 days to PM me to claim their prize and if I do not receive your PM within specified timeframe your win will be forfeited, sorry no excuses will be considered.

You will only receive a PM from me containing your license key once and only if you have claimed your prize within specified timeframe.

The Giveaway ends on Saturday 7th November 2015.

goog luck
:papież

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Thanks guardian for this contest!
My most favourite feature of Bitdefender Internet Security 2016 is autopilot! :p

paulbond

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Extra Konkurs. Od kilku lat używam Bitdefender Internet Security i do tej pory się na nim nie zawiodłem. Program bardzo dobrze blokuje niebezpieczne skrypty na stronach www, dla mniej zaawansowanych użytkowników fajny tryb Autopilot gdzie program sam dobiera konfiguracje i wykonuje odpowiednie działania bez informowania o tym użytkownika. Teraz jeszcze w nowej wersji dochodzi moduł zabezpieczający przed ransomware, więc widać, że program stara się być na topie i chronić przed najnowszymi szkodnikami.

nagelfar44

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
Dzięki za zorganizowanie konkursu i cenne nagrody.
Jak dla mnie jedną z najważniejszych funkcji i jednocześnie zalet nowego pakietu Bitdefendera jest obecność sanboxowej, wewnętrznej przeglądarki SafePay do stosowania przy transakcjach handlowych (zakupy on-line, operacje bankowe itp). To i dodatkowa ochrona przeciw zagrożeniom typu ransomware sprawiają, że czuję się trochę bardziej bezpieczny buszując w odmętach internetu.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Używałem Bitdefender Internet Security już kilka razy bardzo doceniam jego możliwości, firewall-a i ochronę w czasie rzeczywistym oraz moduł zabezpieczający przed ransomware. Dziękuję za zorganizowanie konkursu

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Bitdeffender to jeden z najlepszych pakietow zabezpieczajacych kompa .Opcja autopilot powoduje ze jest to program zainstaluj i zapomnij :)

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za konkurs!
Jeden z najlepszych pakietów do ochrony komputera,miałem taki i sobie chwaliłem. Był trochę ciężki dla mojego systemu ale może teraz będzie lżejszy, a jak nie to pójdzie do nowszego kompa.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Miałem kiedyś Bitdefendera z promocji na 6 msc i sprzęcik chodził mi na tym całkiem ok, teraz mam Norton 360 ale niedługo wygaśnie mi na niego licencja, byłoby miło wygrać Bitdefendera na 12 miesięcy.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Używam BIS na jednym z komputerów i jestem zadowolony. jest skuteczny, a zarazem dość lekki dla systemu. Często korzystam z płatności online dlatego moja ulubioną jest wbudowana, dobrze zabezpieczona przeglądarka SafePay, która właśnie służy do tego celu.
Zgłaszam sie do konkursu.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks guardian for the giveaway. I'm currently using 6-months promo license and still on version 2015.

My feature is Autopilot.

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
only a bit under a day to go so :co jest? are you procrastinating for ?? huh !!

get your entry in now !! !! before it's too late :k......

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Bitdefendera zawsze ceniłem za skuteczność i od wielu lat to się nie zmienia. Wystarczy spojrzeć na konkurencyjne programy, gdzie wiele z nich ma silnik skanujący od "Bitka" chociażby jako dodatkowy a to też o czymś świadczy.
Obecnie, po drobnej hmm powiedzmy awarii, szukam programu do zabezpieczenia laptopa, który spełni moje oczekiwania i będzie na tyle konfigurowalny, że da mi kontrolę nad swoimi ustawieniami i podejmowanymi czynnościami.
Dziękuję guardian za kolejny fajny konkurs i możliwość wzięcia w nim udziału :piwko

prenrzyk

Wygadany
Reakcje/Polubienia
9
Do tej pory używałem Bitdefendera.
Nigdy mnie nie zawiódł i zawsze skutecznie chronił mój komputer.Nie był zbytnim obciażeniem i bez "false positive " robił to co do niego należało.
Z chęcia kontynuował bym swoją przygodę z tym programem.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Thanks guardian for this contest! :dziękuję :ok
Obecnie Bitdefender Total Security 2015 to podstawa ochrony mojego laptopa. Jestem bardzo zadowolony z programu i chciałbym z niego nadal korzystać. Niestety kończy się mi licencja, a nowa wersja oferuje bardzo ciekawe moduły jak: Ransomware Protection, technologię Bitdefender Photon czy przeprojektowany Firewall. Nie mógłbym nie skorzystać z takiej okazji. Proszę zatem uwzględnić mnie w konkursie.
Póki co najbardziej cenię sobie w programie funkcję Autopilota. Włączam i mam święty spokój. :ok :)

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
paulbond napisał:
Extra Konkurs. Od kilku lat używam Bitdefender Internet Security i do tej pory się na nim nie zawiodłem. Program bardzo dobrze blokuje niebezpieczne skrypty na stronach www, dla mniej zaawansowanych użytkowników fajny tryb Autopilot gdzie program sam dobiera konfiguracje i wykonuje odpowiednie działania bez informowania o tym użytkownika. Teraz jeszcze w nowej wersji dochodzi moduł zabezpieczający przed ransomware, więc widać, że program stara się być na topie i chronić przed najnowszymi szkodnikami.

@ paulbond ... you have not met all rules for this giveaway

2. To ensure all who are entering our giveaways are actually contributing members to our forum
you MUST have submitted at least 3 posts to enter (not including giveaways) (we will be checking
)

and as such you are ineligible for this contest.... in short you are not permitted to enter

Status
Zamknięty.
Do góry