A
Anonymous
Kto oprócz Se7en'a i ReviewsAntivirus'a robi testy? Proszę o kontakt na PM. Być może będę miał ciekawą propozycje współpracy.
I publiczne ostrzeżenie-żeby nie rżnął głupa i nie robił z nas idiotów (mówiłem od początku jak prosił o wszystko,że kręci jakieś lody)SE7EN napisał:Jeśli założył dwa, to tylko to zapasowe usuń![]()
OXYGEN THIEF napisał:Testy testami ale trochę dziwne jest to
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Zbieg okoliczności?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Mógłbyś podać link do tego prężnie rozwijającego się portalu ,jestem ciekaw co wymyśliłeś.
Gigolo napisał:Dobry wieczór.
Mam do Pana dość newralgiczne pytanie. Robi Pan znakomite testy programów. W związku z tym mam dla Pana propozycje. Czy nie zechciałby Pan wykonywać testów dla technetblog.pl ? Potrzebujemy właśnie kogoś takiego jak Pan. Młody, inteligenty, znający się na rzeczy. Nie musi Pan podkładać swoje głosu. Wystarczy niemy test. Najlepiej z grafiką, że test został wykonany dla nas. To jak będzie? Bardzo by nam Pan pomógł.
Z wyrazami wielkiego szacunku i podziwu:
Kuba Nowak
opojek1 napisał:Cześć. Mam pytanie. Czy chciałbyś zacząć współprace z techcnetblog.pl ? Potrzebujemy kogoś takiego jak Ty. Robisz fajne testy. To jak?
Ta nazwa serwisu to technetblog.plOXYGEN THIEF napisał:Mnie ciekawi po co zakładał drugie konto jak mógł przecież napisać z tego pierwszego, no chyba że jest tak Hornet napisałeś.Teraz już wiem po co zygy1980 tak zbierał licki.Zygy1980 podaj link do tego serwisu.
TechnetBlog-pamiętam powstał w czasach starego programyzadarmo-kiedy nie było jeszcze forum a OXY-ego straszyli swoimi wpisami oficerowie policji na bloguGigolo napisał:Więc tak. Zygy1980 to moje prywatne konto. Tego proszę nie usuwać. Gigolo t moje służbowe. Licki były mi potrzebne wyłącznie do celów osobistych. Prężnie rozwijający się blog to technetblog.pl Są jakieś pytania? Wszystko?