Kto robi testy?

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Kto oprócz Se7en'a i ReviewsAntivirus'a robi testy? Proszę o kontakt na PM. Być może będę miał ciekawą propozycje współpracy.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Z tego forum to chyba wyłącznie oni, tylko ich testy publikowane są na blogu :D

No i jeszcze Eru w sumie, ale nie dla nas :cool:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30009
Miasto
Trololololo
A

Anonymous

zygy1980 ? To ten któremu wszystko jest potrzebne ? A teraz zaczął działać z jakimś Żigolakiem i wszystko jasne :dziwak :dziwak :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30009
Miasto
Trololololo
Jak dla mnie to drugie konto założył......... więc oba trzeba skasować.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30009
Miasto
Trololololo
Mnie ciekawi po co zakładał drugie konto jak mógł przecież napisać z tego pierwszego, no chyba że jest tak Hornet napisałeś.Teraz już wiem po co zygy1980 tak zbierał licki.Zygy1980 podaj link do tego serwisu.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Jeśli założył dwa, to tylko to zapasowe usuń :)

A

Anonymous

SE7EN napisał:
Jeśli założył dwa, to tylko to zapasowe usuń :)
I publiczne ostrzeżenie-żeby nie rżnął głupa i nie robił z nas idiotów (mówiłem od początku jak prosił o wszystko,że kręci jakieś lody)

A

Anonymous

Więc tak. Zygy1980 to moje prywatne konto. Tego proszę nie usuwać. Gigolo t moje służbowe. Licki były mi potrzebne wyłącznie do celów osobistych. Prężnie rozwijający się blog to technetblog.pl Są jakieś pytania? Wszystko?

A

Anonymous

Ja dostałem na YT wiadomość od usera "opojek1". Ten użytkownik miał wcześniej avatar jak Zygy1980 z tego forum. Jednak zmienił go na inny abym nie wiedział o tym. Chodziło o to abym nagrywał testy dla technetblog (wczoraj wieczorem pisałem o tym na SB na stronie głównej)

Jestem pewny że to Zygy1980, widzę to po jego stylu pisma.

Gigolo napisał:
Dobry wieczór.

Mam do Pana dość newralgiczne pytanie. Robi Pan znakomite testy programów. W związku z tym mam dla Pana propozycje. Czy nie zechciałby Pan wykonywać testów dla technetblog.pl ? Potrzebujemy właśnie kogoś takiego jak Pan. Młody, inteligenty, znający się na rzeczy. Nie musi Pan podkładać swoje głosu. Wystarczy niemy test. Najlepiej z grafiką, że test został wykonany dla nas. To jak będzie? Bardzo by nam Pan pomógł.

Z wyrazami wielkiego szacunku i podziwu:

Kuba Nowak

opojek1 napisał:
Cześć. Mam pytanie. Czy chciałbyś zacząć współprace z techcnetblog.pl ? Potrzebujemy kogoś takiego jak Ty. Robisz fajne testy. To jak?

OXYGEN THIEF napisał:
Mnie ciekawi po co zakładał drugie konto jak mógł przecież napisać z tego pierwszego, no chyba że jest tak Hornet napisałeś.Teraz już wiem po co zygy1980 tak zbierał licki.Zygy1980 podaj link do tego serwisu.
Ta nazwa serwisu to technetblog.pl

OXYGEN THIEF, Lepiej usunąć jedno z tych kont.

A

Anonymous

Gigolo napisał:
Więc tak. Zygy1980 to moje prywatne konto. Tego proszę nie usuwać. Gigolo t moje służbowe. Licki były mi potrzebne wyłącznie do celów osobistych. Prężnie rozwijający się blog to technetblog.pl Są jakieś pytania? Wszystko?
TechnetBlog-pamiętam powstał w czasach starego programyzadarmo-kiedy nie było jeszcze forum a OXY-ego straszyli swoimi wpisami oficerowie policji na blogu :D
"Gigolo"-to służbowe ?
"Gigolo"- mężczyzna czerpiący korzyści materialne ze stosunków z kobietami.
Chyba niezłą kaskę kosisz Zyga z tej służbowej profesji :dziwak :dziwak :dziwak

Status
Zamknięty.
Do góry