Małe jest piękne

13manchester

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Mam kilka sofcików bez których nie wyobrażam sobie funcjonowania np. Ad Muncher, SRS Audio Sandbox,KeyScrambler Premium, Win Patrol Plus,NetLimiter Pro,IDMan,Ashampoo Magikal Defrag - wspólną cechą jest to, że mało biorą a dużo
dają i pracują w tle - interesują mnie wasze maleństwa, być może dołącze któreś do swojej kolekcji - pozdrawiam.

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Ja tam mam PE Guard, SpyShelter, EAZ-Fix, i mi starcza (no i dodatek do FF'a w postaci Adblocka :p) :D

13manchester

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Dzięki za przypomnienie o SpyShelter, bo Zemana. po około 3 latach zaczyna coś wariować?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30631
Miasto
Trololololo
Moji ulubieńcy to

KS Premium
CTM i podobne
Puran Defrag

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
ulubieńcy - za dużo powiedziane, programy które używam i uważam, że są przydatne:
KatMouse, the Bat, SpyShelter, Eaz-fix, Good Sync, IrfanView, Spider Player, ProcessLasso, PDF-XChange Viewer, mpc-hc, Free Download Manager,

13manchester

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Tak sobie myślę, że ten ProcessLasso daruj sobie - to jest shit - nic nie daje

Jarom

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1230
Można by odświeżyć ten temat po 7 latach. W sumie jest to ciekawy temat i z pewnością może być pomocny dla wielu jako taka podpowiedź w doborze programów. Może służyć też jako pomoc dla tzw. rekomendacji lub nawet z nimi (w obecnym stanie rzeczy) bez kompleksów rywalizować.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12630
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Po 7 latach ludzie mają już takie procki i tyle pamięci, że nie patrzą ile co pożera zasobów :zaciesz

Jarom

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1230
Eee... Nie wszyscy żyją w tej lepszej rzeczywistości. Ja np. póki co mam starego trupka po kimś i jakoś muszę sobie radzić. Wiem że są i tacy którzy mają nawet starszy sprzęt niż ja, dla którego zwykłe surfowanie w necie jest wyzwaniem.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12630
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Eee... Nie wszyscy żyją w tej lepszej rzeczywistości. Ja np. póki co mam starego trupka po kimś i jakoś muszę sobie radzić. Wiem że są i tacy którzy mają nawet starszy sprzęt niż ja, dla którego zwykłe surfowanie w necie jest wyzwaniem.

To był żart przecież. Można utworzyć osobny temat i każdy kto będzie chciał podzieli się całym swoim zestawem i może ktoś znajdzie cos nowego dla siebie. Forum jest otwarte na takie rzeczy więc można działać - miejsca nie braknie :comp

Do góry